SARA MØDTE HAJER I SYDAFRIKA

Sara
Jeg var otte uger i Sydafrika! Otte uger for at deltage i projektet Marine Conservation. Det var en helt fantastisk oplevelse som jeg klart kan anbefale alle der har lyst til at komme tæt på hajer og andet marineliv.

Arbejdet bestod i at hjælpe ombord på de to både – en båd til hajdyk og en båd til hvalture. Vi hjalp både turisterne og crew ombord på båden, samt marinebiologen som altid var med. Jeg har altid været glad for hajer og har haft en del viden, men at arbejde så tæt på marinebiologer hver dag har givet mig utrolig meget ny viden!
Udover arbejdet på båden har jeg passet pingviner, samlet skrald på stranden og hørt en masse spændende foredrag. Det hele er frivilligt, så hvis der er noget man ikke har så meget lyst til, er det helt i orden at sige nej.

Det allerbedste ved hele opholdet var sammenholdet mellem alle os frivillige. Man knytter sig til hinanden på en helt speciel måde, og det var en kæmpe oplevelse. Alle dem vi arbejde sammen med dernede var helt utrolig søde og imødekommende, og man føler sig som en stor familie nærmest fra dag ét.
Det er helt sikkert noget der skal opleves hvis du interesserer dig for hajer, hvaler, delfiner, pingviner eller beskyttelse af naturen helt generelt