SIGNE – AU-PAIR I NEW ZEALAND

signe
“Jeg ville gerne ud og rejse på egen hånd, men alligevel have nogle at kunne støtte sig op ad, og der er en værtsfamilie god. Samtidig kommer du helt ind i det lokale samfund, hvor man oplever mange flere detaljer end når man udelukkende ”leger turist”.” Læs om Signes oplevelse som au-pair i New Zealand.

Hvorfor valgte du at blive Au-pair?

“Jeg valgte at blive Au-pair fordi jeg ville have et sabbatår hvor jeg kunne udvikle mine sproglige kompetencer. Ved at blive Au-pair, kan du bo sammen med en familie der udelukkende taler engelsk, hvilket gør at man bliver presset til at bruge sit engelske, og da man bor med familien kommer det også helt naturligt til en.

Derudover ville jeg også gerne ud og rejse på egen hånd, men alligevel have nogle at kunne støtte sig op ad, og der er en værtsfamilie god. Samtidig kommer du helt ind i det lokale samfund, hvor man oplever mange flere detaljer end når man udelukkende ”leger turist”.”

Hvad har været det bedste?

“Det bedste har helt sikkert været min fantastiske værtsfamilie, de var så gode ved mig, og jeg faldt hurtigt til i familien, jeg blev egentlig mest af alt en storesøster end en egentlig Au-pair.”

Har der været nogen udfordringer?

“Der var egentlig ikke rigtig nogle udfordringer, inden jeg tog afsted var jeg mest bekymret for flyveturen derhen med de mange lufthavne, men det hele gik egentlig meget godt og problemfrit. Hjemve var der heller ingen af.”

Hvad lavede du i din fritid når du ikke passede børn?

“Jeg havde altid fri i weekenderne, så i weekenderne tog jeg altid på ”eventyr”, jeg havde altid en lille bil til rådighed, så det var altid let for mig at komme afsted. Min værtsfamilie var meget gode til at komme med forslag til hvad jeg kunne tage ud og se. Sommetider tog jeg bare alene ud i weekenderne, mens jeg andre gange tog afsted sammen med andre unge, enten andre Au-pairs, eller andre unge som jeg selv havde fundet gennem sociale medier. Der ud over, hjalp jeg også til på min værtsfamilies farm, dette gjorde jeg specielt de to dage hvor familiens to børn var i børnehave, på den måde havde jeg altid noget at give mig til, og så fik jeg også lidt ekstra lommepenge… og hvem kan ikke lide at køre rundt på en stor ATV og drive kvæg på de New Zealandske marker 😉”

Hvad har du kunne tage med hjem fra denne oplevelse?

“Jeg har kunne tage en masse forbedret sprogfærdigheder med hjem. Jeg har også taget mig en masse kærlighed med mig hjem fra min værts familie. Jeg havde også en måned hvor jeg i december rejste rundt i hele NZ med en veninde, hvor jeg lavede nogle vilde ekstrem sports, hvilket har givet mig en masse styrke og selvtillid.”

Vil du opfordre det til andre?

“Ja, jeg vil helt klart opfordre et Au-pair ophold til andre. Jeg har kun fået gode oplevelser med mig hjem fra min rejse, hvilket gør at man føler sig stærkere. Som kommende Au-pair skal man også huske på, at man ikke behøver at takke ja til den første familie man får tilbudt, men at man i stedet finder sig en familie man føler sig tilpas med, hvilket var meget vigtigt for mig.”

Drømmer du også om at blive Au Pair i New Zealand, kan du læse mere her