SIMONE & THOMAS – AT REJSE SOM KÆRESTER

Simone og Thomas var taget til Namibia sammen som kærester for at få en oplevelse for livet sammen. Så vi hos ALOTT har spurgt dem hvordan det var at tage afsted sammen på en anderledes rejse.

Hvorfor valgte I at tage på sådan en oplevelses ferie sammen?

“Fordi vi gerne ville opleve noget sammen ud over det sædvanelige. Vi havde begge tænkt på at ville på en aktiv rejse, som både ville styrke og udfordre vores forhold. ”

Hvad har været det bedste ved at rejse sammen?

”At få lov at dele oplevelserne med hinanden og ikke kun fortælle hinanden om det efter rejsen samt altid at have en at snakke med. Jeg ville klart fortrække at være afsted som par frem for at være alene, det giver en god støtte.” – Simone

Hvad har været det mest udfordrende?

”Det mest udfordrende har været at være sammen døgnet rundt samt at acceptere hinandens forskellige holdninger og indstillinger til ting når det handlede om planlægning og samarbejde.”

Har der været plads til hygge tid?

”Om aftenen og i frokostpauserne har der bestemt været plads til hyggetid – i begge situationer bestemmer du selv om du vil være sociale med de andre eller trække dig tilbage til værelset og hygge med brætspil.” 

Hvad har været anderledes i forhold til en charterrejse sammen?

”Det har været anderledes at skulle være sammen med en masse andre unge og at skulle arbejde sammen om diverse opgaver. Derudover har vi fået langt flere oplevelser sammen og langt større viden.”

Ville i tage på sådan en rejse igen?

”Ja bestemt, uden tvivl.”