SOFIA I COSTA RICA OG I MEXICO

Sofia
Hola! Sofia har tilbragt 6 måneder med jaguarer, havskildpadder og en masse dykning. Her er en beretning fra hende!

Jeg har i den grad fået noget på opleveren og vokset så meget personligt.

Når jeg tænker tilbage på, hvad jeg har været igennem, alle jungleturene, natteturene på stranden, hvor jeg var i kontakt med havskildpadder, kanoturene, machette træningen, håndtere skorpioner og fulgeedderkopper på værelset, hjælpe babyskildpadder, angrebet af en Fer de Lance, natteturene i junglen, 15 mile turene på stranden, plukket kokosnødder og hamret dem mod palmen og drukket deres mælk, det vilde torden- og lynvejr, alle de kolde brusebade, riverrafting, plukket eksotiske frugter, lært at dykke, set hajer, rokker, delfiner, udvidet mine køkken skills, alle de nye venskaber og sidst men ikke mindst min store forbedring i mit engelsk, som I alle sikkert har kunne læse i min blog. Er blevet vant til at tale engelsk nu, og kan se når jeg læser min blog, at det smitter af på min skrivning hahaha.


Jeg har skubbet mange grænser og ved nu jeg kan klare meget mere end hvad jeg tror. Det har uden tvivl været min bedste beslutning nogen siden! Disse oplevelser er guld vær og er mine forældre evig taknemmelig for at have hjulpet mig gjort denne oplevelse mulig!


Så ja, det var så 6 måneder som frivillig, og de titler jeg har opnået er:
– Open Water Diver
– Advance Open Water Diver
– Coral Reef Researche Diver

Her kan du læse mere om dyk i Mexico eller jaguar og skildpadder i Costa Rica!