SPECIALIST?

Specialist
Er du specialiseret indenfor et bestemt fagområde, kan du med fordel rejse med ALOTT ud og arbejde med præcis dette og samle dig både arbejds- og udlandserfaring. Unge mennesker, der har været af sted og arbejdet i udlandet, har opnået kompetencer, der er attraktive på CV’et!

Hotelbranchen

Er du udlært receptionist, bartender, tjener eller andet indenfor hotelbranchen, kan du med fordel komme til Australien eller Canada på vores pre-placement programmer, hvor du allerede hjemmefra er garanteret et job.

Kend dit job før afrejse 

Marine-biolog

På vores dykker/marine programmer har du muligheden for at yde frivilligt arbejde, som gavner øko-systemet og gør en forskel for naturen.

Teamet arbejder intenst med at overvåge revenes generelle “helbred”, observere dyrelivet, lave skemaer over skildpadders æglægning og mange andre opgaver.

Du kan komme ud at dykke og indsamle dataer på Fiji, Mexico, Seychellerne og Mozambique.

Der er et marine kursus i Sydafrika, og du kan lære mere om hajer i Sydafrika.

Læs om vores marine/dykker oplevelser er her

Veterinær

Som enten studerende eller udlært dyrlæge eller veterinærsygeplejerske, er der mange programmer der giver dig muligheden for at få arbejdserfaring. Hvad enten du har en forkærlighed for de Afrikanske dyr som løver, elefanter eller zebraer. Der er programmer i USa og Canada som også kunne være en mulighed for dig, eller måske til Australien. Vi vil og kan hjælpe dig med at komme afsted på sådan en oplevelse.

Kontakt os omkring dine mulighed, og se mere her om vores wildlife programmer her

Dyrepasser & Biolog

Som dyrepasser eller biologi studerende vil alle vores Wildlife programmer være relevante og give dig en mulighed for at arbejde med dyr og naturen over hele verden.

Farming

Er du ved at uddanne dig til landmand, er det en fed oplevelse at komme til udlandet og se hvordan arbejdet er i andre lande. Hvor farmene sagtens kan være på størrelse med Fyn og man driver kvæg med dirtbikes og helicopter.

AustralienUSA og Canada

Andre brancher

Er du ikke en af de overstående, men ønsker stadig arbejdserfaring fra udlandet, er der heldigvis mulighed for at komme i praktik i lige den branche du ønsker i Australien, New Zealand, Canada, Mauritius eller Sydafrika. Læs mere om dine muligheder her.

Eller kontakt os gerne, for tit kan vi finde det rigtige for dig og dine ønsker.