TANJA PÅ FARMALOTT I AUSTRALIEN

En fortælling fra Tanja Karstensen på vores FarmALOTT program i Australien

Jeg har nu været afsted i snart 4 måneder, og tænkte at jeg ville give en lille opdatering herfra. Jeg har for en uge siden afsluttet mit første job, som var i en lille by kaldt Marburg 1 time væk fra Brisbane hos ToftEndurance. Her arbejdede jeg med heste som bliver brugt til langdistanceløb, og det var så fedt! Min dag bestod af at fodre heste, træne/ride heste, rengøring af bokse og folde, men da stedet var forholdsvis lille fik jeg også lov til at gøre mange andre ting såsom at medicinere syge heste, hjælpe med at gøre føl tamme og  jeg hjalp sågar med at aflive en hest. Arbejdet var hårdt og ekstremt varmt men også rigtig spændende, og jeg har været så glad for det.

Min arbejdsgiver gav mig et hus at bo i 30-40 minutter væk fra stalden, samt en meget gammel og slidt ladbil og benzin til at komme frem og tilbage. Huset lå ude midt i absolut ingenting, hvor jeg var omgivet af heste, og havde kør som nabo. Det var en vild følelse at være så isoleret fra omverden men også rigtig interessant og det er helt klart en oplevelse jeg ikke vil være for uden. 

Nu har jeg 1 måned fri, hvor jeg får besøg af min familie som jeg skal rejse lidt rundt med, og efter det skal jeg videre til mit næste arbejde som jeg er så heldig at jeg allerede har fundet, og dette er nær Sidney. Her skal jeg gøre 1års væddeløbsheste klar til salg, og jeg ser meget frem til det, da det virker til at være helt anderledes end mit første job.

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om FarmALOTT i Australien her!