TOKYO: DE 6 BYDELE DU SKAL BESØGE!

tokyo
Tokyo er hjem for mere end 13 millioner mennesker – ret forståeligt hvis byen kan virke stor og overvældende. Hvor skal man hen, hvad skal man lave og hvad skal man se? Bare læn dig tilbage, we got you! Her er vores liste over de 6 bydele der skal være på din must-see-liste.

1: Shibuya

Shibuya er specielt kendt for 2 ret ikoniske ting: Det imponerende gadekryds Shibuya Crossing hvor neonskilte kæmper om din opmærksomhed, mens du navigere dig igennem de kæmpe menneskemængder. Her kan Times Square godt gå hjem og der vil være mulighed for at tage nogle cool insta-pics 😉.
Og statuen ad Hachiko, der som så mange andre statuer virker meget mindre i virkeligheden (*host host Den Lille Havfrue*), men historien bag er sød og statuen er blevet et populært mødepunkt for mange mennesker.

Shibuya området dækker også Harajuku og Omotesando, som er ret farverige.

What to do:

 • Sightseeing: Se statue af Hachiko the Dog – placeret tæt på Shibuya stationen.
 • Udforsk: Shibuya Krydset. 
 • Shopping: Overalt omkring Shibuya ligger kæmpe flagship stores.

 
2: Omote-sando + Aoyama

I Aoyama lugter der nærmest af penge. Fyldt med imponerende arkitektur og fantastisk flotte (meget dyre) butikker. Hvis du er på udkig efter designerbrands, er du klart kommet til det rigtige sted. Og selv om du måske ikke er helt loaded, er det stadig skægt at gå rundt her og se de fascinerende extravagante butikker og alle de vilde biler der kører rundt i gaderne i dette område. 
 
I Omote-sando, derimod er butikkerne mere high-street og cool vintage butikker.
 
What to do:

 • Arkitektur: Sunny Hills café and shop,

 
3: Harajuku

Epicenteret for Kawaii kulturen! Kawaii betyder *nuttet’, men det er meget mere end det, det er en hel livsstil. I Harajuku kan du finde alle butikkerne der sælger kawaii tøj, accessories, sko, hatte etc., men det sjove er at se alle Harajuku poigerne og drengene, som hænger ud her.
 
What to do:

 • Shopping: 6% DokiDoki og Daiso Harajuku 100 Yen Shop.
 • Spis: Harajuku Gyoza Lou 

 
4: Daikanyama

Grænsende op til hektiske Shibuya, er Daikanyama en voldsom contrast. Her er nemlig helt fredeligt, fyldt med ambassader og rigtig gode caféer (ambassade-ansatte har åbenbart brug for meget virkelig lækker kaffe).
 
What to do:

 • Spis: Drik kaffe og slap af.

5: Akihabara

Tokyo’s svar på Time Square! Actually, masser af neonskilte, som alle spiller musik. Lige til et epileptisk anfald, men ret imponerende, Her finder du masser af videospil, gadgets, manga og anime.

What to do:

 • Shopping: Akihabra Radio Center og Super Potato, hvor man kan købe ALT indenfor spil og gaming, også de helt gamle konsoller og dertil hørende spil.
 • Spis: Besøg en maid café – virkeligt spøjst concept, men lidt af en oplevelse.

6: Shinjuku

Shinjuku er næsten endnu vildere end Shibuya. Og her kan man både gå på Robot Restaurant og besøgre Godzilla.
 
What to do:

 • Spis: Piss Alley – Ja, lyder charmerende ik? Er det faktisk! Lille sidegade, fyldt med masser af små spisesteder. 
 • Udforsk: Besøg Godzilla, på toppen af TOHO Cinema. En gang i timen spyer han røg og oppe ved hans hoved der en hyggelig (og overraskende classy) café. 
 • Underholdning: Robot Restauranten – forbered dig på at tabe kæben.