TOP 10 GRUNDE TIL AT VÆRE FRIVILLIG I UDLANDET

top 10
1. At se verden via en skærm er ikke måde at opleve den på – rejs og få unikke oplevelser for livet. Få jord under neglene og mærk verden. Slidt er ikke lig med beskidt….

1. At se verdenen via en skærm er ikke måde at opleve den på – rejs og få unikke oplevelser for livet. Få jord under neglene og mærk verdenen. Slidt er ikke lig med beskidt. 

2. “Safe” ikke altid lig med sjovt – kom ud af din komfortzone, imødegå nye udfordringer og få et nyt perspektiv.

3. ”Danmark er et yndigt land…”, ja det er det. MEN, hvorfor kun blive i lille Danmark, når du som frivillig kan bidrage med din hjælp i det meste af verden? Du kommer måske hjem med et nyt tilpasset selv og måske endda også et nyt sprog. 

4. Projekter er der mange af, når du som frivillig tager ud i verden. Vil du være med til, at beskytte skildpadder på Sri Lanka eller ønsker du at formidle viden til andre, så kan vi også tilbyde dig rejser med Teach&Travel. 

5. Når du som frivillig udfører arbejde, om det er med mennesker eller dyr, er det en uvurderlig egenskab, at kunne skrive på sit cv. Så mis ikke dit livs chance for, at få kunne tilføje lidt lir til cv’et.

6. De erfaringer du samler dig, som frivillig i udlandet er enestående i den forstand, at du altid ville kunne trække på dem senere i livet. Om det er sprogligt, arbejdsgange eller at arbejde på tværs af forskellige kulturer. 

7. Hvorfor nøjes med de sprog du har tillært dig gennem uddannelser? Hvad med, at rejse til Japan, Vietnam eller måske Sri Lanka og lære et nyt sprog? Det kan gavne din karriere senere i livet. 

8. Du får ikke kun skønne oplevelser med hjem i rygsækken. Dit nærkværk udvides og du danner nye venskaber med folk fra hele kloden. Hvem ved, måske er det lige netop DIG de mangler til et job i fremtiden og tilmed et eksotisk sted?

9. Det er dit liv, så hvorfor skal du ikke forme det som DU vil? Du er dukkeføreren i dit eget liv. Udnyt muligheden og du vil kunne se tilbage på dit liv med tilfredsstillelse. 

10. Du kan bidrage med meget mere end du aner. Når du som frivillig går ud i verdenen er du med til, at gøre en stor forskel. Vil du gøre en aktiv forskel i miljøet i et af verdenens brændpunkter eller skal du redde forældreløse næsehorn i Afrika? Mulighederne er mange – så hvad venter du på?