WHAT’S DENMARK LIKE?

Du vil helt sikkert blive spurgt om dette, når du rejser ud…


🍰 ’Kagemænd’ – vi pynter en kage med slik til den ligner en person, så griner vi når vi som det første skærer hovedet af (vi er jo ikke vikinger for sjov vel!?)

💂 Alle går klædt som om de skal til en super trendy begravelse – alt i sort tak!

💋 Piger har enten håret hængende løst og rodet eller oppe i en lige så rodet knold helt oppe på hovedet.

👀 Drenge har stylet hår, der altid sidder helt perfekt

👱 Alle er blonde…eller næsten alle ihvertfald!

(y) ’Hygge’ er yderst vigtigt og værdsat.

🌂 Babyer sover udendørs hele året rundt, også i minusgrader og slud – man skulle tro vi opfostrede White Walkers, men med det shitty vejr vi har, kan vi lige så godt vænne os til det fra barnsben.

⬜ Vores sneakers er altid perfekt skinnende (og blændende) hvide.

🚲 Cykel er transportmidlet of choice – alle cykler hurtigt, ingen har hjelm på og alligevel kommer vi nærmest aldrig til skade?

😨 Vi har spicy fødselsdags traditioner, hvor vi torturere vores venner og nærmeste med kanel og peber når de fylder 25 eller 30 og er ugifte – ingen stiller spørgsmål ved om det er rart for fødselaren, vi skal alle igennem det!

👌 Bæltetasker er stadig tha shit (ha’ den på over skulderen, ALDRIG om hoften – ingen har lyst til at ligne The Rock i midt 90’erne)

🍻 Vi drikker sjældent fancy drinks, men vi elsker øl og crazy sure eller saltlakrids shots.

🌟 Danskerne er pæne – vi er trods alt landet bag Nicolai Coster Waldau, Josphine Skriver, Freja Beha, Helena Christensen, Viggo Mortensen, Niklas Bendtner og Lukas Graham (han er da også meget nuttet-agtig?)