Kan du lide naturen, frihed og eventyr?

…Så vil du elske Canada! 

Intet andet sted er det muligt at leve så intenst med disse kvaliteter som i verdens næststørste land. Oplev dette skønne sted med masser nationalparker; som er præget af det multikulturelle liv, hvor både engelsk og fransk er nationalsprog, og hvor indianere så vel som eskimoer har haft indflydelse på landet, som det er i dag.

Du vælger selv, om du vil kende dit job før afrejse, eller om du vil vente med at finde det, til du er i Canada. Om du er til sommer eller vinter er selvfølgelig helt op til dig, men vi vil da klart anbefale du prøver begge dele!

ALOTT tilbyder i samarbejde med vores samarbejdspartner INTERNeX forskellige Work & Travel Canada programmer.

Uanset hvilket program du vælger, så vil du modnes som person, opleve større uafhængighed, blive mere selvstændig, få indgående kendskab til canadisk kultur og det engelske sprog samt styrke dine faglige kompetencer. Og derved forbedre dine jobchancer senere i dit arbejdsliv.

Du vil, som en betydelig sidegevinst, få venner for livet.

Se dine muligheder her:

BEMÆRK!!
At søge visummet til Canada er en længere procedure, der kan tage op til 3 måneder. Derudover er der kun 350 pr. år til danske ansøgere, så det gælder om at være ude i god tid. Vi oplever desværre ofte at vi må afvise folk, fordi der ikke er flere visa tilbage.

Du kan rejse til Canada hele året rundt, men der er mange virksomheder i Canada, der ikke ansætter i december måned. Nogle af vores programmer har specifikke startperioder eftersom de er vejr- og sæsonafhængige.


ALOTT PÅ TUR I CANADA
ALOTT tager løbende på besøg hos vores partnere i udlandet, og du kan her se lidt fra den sidste tur til Canada. Her blev der besøgt praktikvirksomheder, frivillige der var på wildlife projekter, et homestay, vores samarbejdspartner, og så fik vi selvfølgelig også hilst på en masse af vores dejlige deltagere.

Jeg er utrolig glad for at være herovre. Tiden den flyver afsted med arbejde og oplevelser. Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og folk er virkelig flinke. Udover arbejde, oplever jeg også en del, så jeg har næsten aldrig mulighed for at holde “fri”.
– Jesper