CARE ALOTT for African Wildlife

ATTENTION! – her må du ikke være sart!

Er du for sart til at skære råt kød, bange for at flække en negl eller er du en af dem, der sætter sig ud på sidelinjen, når den første dråbe sved viser sig?
Så er det her ikke noget for dig!

Er du derimod frisk på lidt af hvert, elsker du dyr og er du klar på at tage fat og møde et kæmpe eventyr, så læs endelig videre!

Vi tilbyder forskellige projekter med fokus på dyr i Afrika – et par af disse ligger i Zimbabwe og fokuserer på at redde de afrikanske løve. Et andet projekt ligger i Namibia, og her tages sårede eller forældreløse dyr ind, som får omsorg og pleje, i håbet om at de kan komme tilbage til naturen. 

Vi har også en hel håndfuld spændende projekter i Sydafrika. Så uanset om du vil arbejde tæt på løver, være med til at mindske krybskytteri mod næsehorn, eller ud på daglige safarier i et kæmpe vildtreservat med alle tænkelige vilde afrikanske dyr, så har vi stedet for dig her.

Vi kan kombinere wildlife projekterne med arbejde med børn, og er du vild med heste, er der også mange muligheder – og har du svært ved at vælge, så kan du kombinere flere projekter.

Så tag et kig på vores muligheder, og du vil opdage, hvor spændende og udfordrende projekterne er. Når du så får spørgsmål, så ringer du bare til Maria og får en snak om dine muligheder – helt uforpligtende. Og hellere i god tid, for disse projekter er vildt populære!