Canada

Befolkning: 33 mio indbyggere

Areal: 9.093.507 km2 (Danmark: 43.000)

Valuta: Canadisk dollar (CAD)

Rejs med ALOTT til Canada, hvis:

– … du vil opleve verdens næststørste land, med dets uendelige vidder på natursiden med spejlblanke søer, The Rockies og et fascinerende naturliv.
– … og på en og samme rejse kan du opleve landet travle og topmoderne metropoler, som Toronto, Montreal og Vancouver.
– … du vil på eventyr og klatre i bjergene, sejle og hygge i parkerne om sommeren og stå på ski og fyrer den af om vinteren. 
– … du er frisk på at møde en masse søde unge fra hele verdenen, der også tager afsted for at have det sjovt, lige som dig.

Mød en deltager fra Canada

PROGRAMMER I Canada

🍁 OBS: VISUM TIL CANADA 🍁

Danmark får tildelt 350 Working Holiday Visums til Canada hvert år. De er meget hurtigt væk – somme tider allerede efter få måneder ind i det nye år. Vi får ikke på forhånd at vide hvornår der åbnes op for den næste pulje, og heller ikke hvornår de er væk.

ALOTT vil gerne hjælpe dig med, at komme til Canada, så DU skal ikke kigge hver eneste dag for at se, hvornår visummet udløber eller om der er kommet nye. Det gør vi for dig.

Hvis du tilmelder dig nu, sørger vi for at holde øje. Og som en ekstra service, skal du ikke tænke på depositum, før der er tid til at søge visum. På den måde kan du læne dig tilbage, og lade os gøre det første benarbejde for dig.

Nåede du ikke at få dit visum i tide?
Vi har andre muligheder for at få visum til Canada end Working Holiday Visum. Ring og hør nærmere om dine muligheder.

Uanset hvornår du vil til Canada og uanset hvilken type visum du søger, så anbefaler vi dig at være i god tid. Vi er med dig hele vejen.