EDUCARE - arbejde med skolebørn

Vi kan, som de eneste i Danmark, tilbyde programmet EduCare, der giver dig mulighed for at studere i op til 6 timer per uge, mens du passer børn i skolealderen i op til 30 timer i ugen.

På den måde har du mulighed for at snuse til studielivet i USA, hvis du går med tanker om at tage et semester her, når du skal i gang med dine studier.

Som EduCare-deltager bliver du en del af en amerikansk familie. Du bliver en del af dagligdagen med hus og skolebørn, og du hjælper typisk til morgen og aften. Det giver dig mulighed for at fokusere på at studere på college eller universitet 6 timer om ugen. EduCare er dermed et godt og billigt alternativ til de dyre college-programmer, og det giver dig muligheden for at snuse til om et studie i USA er noget for dig eller forberede dig på studie i Danmark.

Læs mere om dine studiemuligheder her.

EduCare-deltagere yder 30 timers børnepasning om ugen til gengæld for minimum på 146 USD pr. uge samt kost og logi. Din værtsfamilie vil betale et årligt studiebidrag på op til 1000 USD, for de 6 timer om ugen du skal studere. For at opfylde uddannelsesbehovet skal du muligvis supplere uddannelsesbidraget med dine egne penge, så planlæg omhyggeligt.

Educare-programmet indeholder de samme fordele som det almindelige Au Pair in America-program, men er rettet mod ansøgere, der ønsker at arbejde med de lidt ældre børn (5+). Du behøver altså ikke at have erfaring med bleskift, bøvsning og sutter.

Har du derimod erfaring som spejderleder, håndbold- eller svømmetræner, pædagogmedhjælper i en fritidsordning eller lignende, så er dette lige noget for dig.

Du skal have en oprigtig interesse i at lære fra dig. Dine opgaver består nemlig bl.a. i at hjælpe med lektier, deltage i børnenes hobby, sport og leg. Du kan også blive bedt om at fortælle om dit land, dets kultur og forskellige skikke.

EDUCARE IN AMERICA

EDUCARE IN AMERICA

Educare fordele og forskelle

  • Lommepenge på 147 USD pr uge (195 USD som normal au pair)
  • Max 30 timers uge (da børnene går i skole)
  • 6 timers undervsining på lokal college eller universitet (3 timer som normal au pair)
  • Tilskud til undervisning på 1000 USD fra værtsfamilien (500 USD på au pair programmet)
  • Børnene i familien er ikke yngre end 5 år (ned til 3 måneder på au pair programmet)

Du får de sædvanlige Au Pair in America fordele som gratis returrejse til USA, fuld kost og logi, dit eget værelse, 4 dages orienterings- og træningsprogram tæt ved New York City, en syge- og ansvarsforsikring på 50.000 USD samt hjælp og vejledning fra din lokale Community Counsellor. Programmet kan kun søges af piger.

Kan jeg søge som Educare deltager?
For at søge som Educare deltager skal du foruden betingelserne til det almindelige au pair program også opfylde følgende:

  • Have haft kørekort i mindst 6 måneder og køre bil ofte
  • Have en oprigtig interesse i at lære fra dig
  • Være mindst 19 år

Pris
Programprisen på Educare er 670 EUR første halvdel af 2019 (normalprisen er 900 EUR!).
Se hvad prisen inkluderer og hvad der mere skal betales her.