Ofte stillede spørgsmål - Ranch Canada

FAQ for Ranch Homestay Canada

 1. Hvor vil jeg blive placeret?
  På en ranch i staterne i British Columbia, Alberta eller Saskatchewan i det vestlige Canada.
 2. Hvordan kommer jeg til ranchen?
  Du bestemmer selv og om du vil til Vancouver først i nogle dage, og så tage en bus til ranchen. Eller om du vil flyve direkte til den nærmeste lufthavn.
 3. Kan jeg ønske en bestemt type ranch?
  Ja, det kan du. INTERNeX vil meget gerne vide, hvilken slags ranch du foretrækker så de, hvis det er muligt, kan placere dig efter dine ønsker.
 4. Hvilke slags mennesker søger i?
  Du skal være udadvendt, fleksibel, hårdt arbejdende, have en positiv indstilling og skal kunne tale og forstå engelsk. Hvis du gerne vil arbejde med heste, skal man oftes have en form for rideerfaring.
 5. Hvad skal jeg lave?
  INTERNeX sørger for en placering på en ranch. Du vil blive en del af familien og være med til at få tingene ordnet på ranchen. Det kan f.eks. være gøre stalde rene, ture til byen for at handle ind, male hegn, strigle dyrene og ride på hestene. I din fritid kan du cykle, ride, vandre, sejle kajak, være sammen med familien og naboerne.
 6. Kan vi rejse to sammen?
  Ja, det kan I godt. Der er flere ranches i Canada, og vi vil gøre hvad vi kan for at placere jer sammen. Det er vigtigt at I søger i god tid før ønsket afrejse.
 7. Hvad sker der, hvis jeg ikke bliver tilbudt en ranch?
  Hvis du har betalt det fulde beløb, vil du få dette tilbage med fradrag fra depositummet, der ikke refunderes.
 8. Hvad hvis jeg får tilbudt en plads på en ranch, jeg ikke vil have?
  Hvis du ikke vil have pladsen, er der ingen refusion. Der ligger et stort arbejde i at finde den rigtige farm til ansøgeren. Det er vigtigt, at du klart og tydeligt ved ansøgning, gør opmærksom på, hvilken type ranch du foretrækker.
 9. Hvad hvis jeg starter på en ranch, og ikke kan lide det?
  Du kan altid kontakte INERTNeX og forklare din situation. Hvis der er en god grund, og en relativ lang tid tilbage af din periode i Canada, til at blive flyttet, så vil INTERNeX hjælpe dig med dette.
 10. Hvilke temperaturer kan jeg forvente i de forskellige sæsoner?
  En Canadisk sommer er typisk mild. Temperaturene kan godt komme op på 30 grader, men normalt er der omkring 25 grader. En Canadisk vinter kan derimod godt være rigtig kold.
 11. Skal jeg have en rejseforsikring?
  Ja, det er et visumkrav at du har en veldækkende rejseforsikring. Vi kan hjælpe dig med et uforpligtende tilbud.