Hjælp til placering vs. selv at arrangere praktikaftale

Der kan være forskellige måder at tage i praktik i udlandet på – måske kan du finde en plads gennem din uddannelsesinstitution eller din arbejdsgiver, men hvad, hvis du ikke kan? 

Så er der hjælp at hente her! Vi hjælper med alle de praktiske ting som visum, forsikring, kvalitetssikring, ECTS point osv.

Det er ofte sådan at man tager en praktikplads, der nu en gang byder sig. Men du behøver ikke at nøjes.

En af de helt store fordele ved at finde en praktikplads gennem ALOTT, er at vores samarbejdspartnere har kontakt med hundredevis af virksomheder i deres respektive land, og derfor har mulighed for at tage udgangspunkt i DINE ønsker og behov. 

Når du søger en praktikplads gennem ALOTT får du mulighed for at udtrykke ønsker til indhold, branche, virksomhedens størrelse osv. Dér starter vi, når vi går i gang med at lede efter en plads til dig.

Og her et par af de fordele der er:

1. Indholdet af din praktik. Din praktik skal gerne være så relevant som muligt ud fra krav i din uddannelse og dine interesser.

2. Tidspunkt og varighed af din praktik. Du kan komme af sted på alle tider af året, og tilpasse perioden efter behov.

3. Opbakning hvis tingene går galt. Ting kan gå galt, men vi er der for at hjælpe med at rette op på tingene. Du står aldrig alene.

4. Indkvartering og hjælp til visum. Vi hjælper blandt andet med at søge dit visum og finde indkvartering til dit ophold. Noget der ellers for mange kan virke uoverskueligt.

Se flere fordele her.