Endelig rejseklar!

Du har en masse at se frem til og helt sikkert en masse positive oplevelser i vente. Verden ligger for dine fødder, så det er bare med at komme af sted!

MEN har du husket noget af det vigtigste? Forsikringen!

Det spiller ingen rolle, om du skal arbejde som barista i Japan, passe vilde dyr i Afrika, arbejde som volontør i Sydamerika eller være backpacker i Australien – en forsikring er lige vigtig uanset rejseformålet.

En god forsikring betyder, at du f.eks. kan få lægehjælp og hjemtransport, hvis uheldet skulle være ude. Uden at du selv behøver at stå for udgifterne eller at dine forældre skal gå fra hus og hjem, hvis uheldet virkeligt er ude.

Og så dækker den også, hvis du kommer til skade på arbejde.

Hvad nu, hvis det hele ikke går efter planen? Måske kan du godt overskue at miste din mobiltelefon eller dit kamera – men hvad nu, hvis du:

  • skal transporteres med ambulancehelikopter fra Australiens regnskove?
  • er nødt til at betale for en blindtarmsoperation med efterfølgende hospitalsophold i USA, hvor de samlede udgifter kan løbe op i flere hundrede tusinde – dollars!
  • Pludselig bliver kaldt hjem til Danmark fordi et nært familiemedlem bliver alvorligt syg eller dør?

Så er det rart med vejledning og hjælp fra vores ekspert-team af assistancekoordinatorer, læger, sygeplejersker og krisepsykologer.

Work & Travel Insurance via Gouda er lavet, sådan at du er dækket for alt dette og mere til, så du slipper for at lide økonomisk skade. Der er ingen selvrisiko på den udvidede rejseforsikring, så du har ingen udgifter, hvis uheldet er ude.

Det første og absolut vigtigste, når du skal vælge en rejseforsikring, er at se på, hvilke dele af din rejse, som dækkes af forsikringen. Dækker den for alle de fritidsaktiviteter, som du har planer om at foretage dig på rejsen eller hvad hvis du skal arbejde? Og hvad får du af service, hvis uheldet er ude?

Når du har overblik over disse ting, kan du begynde at kigge på pris og selvrisiko. Det er en god idé at sammenligne vores rejseforsikring med andre alternativer, inden du tager en beslutning. Med Work & Travel Insurance er du nemlig dækket for mere – til den bedste pris og uden selvrisiko.

Bag vores Work & Travel Insurance står Gouda Rejseforsikring, der med mange års erfaring i netop rejseforsikring sikrer, at du kan rejse uden unødige bekymringer.

 

VI VIL SÅ GERNE HAVE DIG BÅDE SIKKERT UD OG HJEM IGEN!

 

Bedste dækning på det danske marked i 2019!

Rejseforsikringsguiden har igen i år kåret Gouda som vinder af BEDSTE DÆKNING på markedet i 2019.

  • I 2018 og 2019 vandt Gouda i kategorien: Bedste dækning!
  • I 2017 vandt de i kategorien: Bedste kundeoplevelse!

Vi er stolte over at kunne tilbyde så god en forsikring til vores deltagere – sikkerhed på rejsen har meget høj prioritet hos ALOTT.

5 gode grunde til at Gouda er din bedste ven på rejsen:

  • Du kan ringe til Goudas assistance hotline 24/7 (+45 3315 6060)
  • Gouda fungerer som din vagtlæge på hele din rejse
  • Du er dækket over HELE verden
  • Gouda dækker også ekstremsport
  • Gouda er specialister i rejseforsikring

 

WORK TRAVEL INSURANCE – rejs trygt ud!

 

Ved du allerede nu, at du ønsker Goudas rejseforsikring så kontakt ALOTT og vi kan lave den for dig. Priser og betingelser er den samme uanset om du køber den hos ALOTT eller hos Gouda, så hvorfor ikke købe den hos os og spare noget arbejde?

UNGDOMSREJSE DÆKNING RejseforsikringTilkøb
SygdomX
HjemtransportX
24 timers lægevagtX
Tandlæge og fysioterapiX
Personlig sikkerhedX
Lægelig fejlbehandlingX
UlykkeX
PrivatansvarX
RetshjælpX
HjemkaldelseX
Tilkaldelse og sygeledsagelseX
Forsinket fremmødeX
FerieboligsikringX
Selvrisiko ved leje af motorkøretøjX
RejsedokumenterX
Forsinket hjemrejseX
BagageforsinkelseX
Personlige ejendele/bagageX
Udvidet ulykkeX


Hej Linda.

Tak for din mail. Jeg har det heldigvis meget bedre nu, og er næsten ved at være helt på toppen igen. Fra på mandag må jeg begynde at løbe og lave alle de ting, jeg plejer. Skønt!  🙂
Du kan VARMT anbefale gouda til alle rejsende fremover (mit ophold på sygehuset dernede inkl. de 2 operationer har kostet forsikringen lige omkring 1 million. Godt jeg ikke selv skulle stå for det. Er ærgerlig over at turen sluttede så hurtigt, men håber at komme af sted igen engang

Hilsen Camilla