Find inspiration til din næste rejse

På denne side finder du oplysninger, tips, inspiration og generel information om rejser.
Her laver vi spot på vores blogindlæg, opdaterer om rejser og har fokus på diverse emner.
Det er også her du kan se, når vi kører en kampagne med gode priser eller har fået et nyt program.

Øverst på siden i vores topmenu, kan du læse lidt om hvem vi er på GoWander, og det er også her du kan læse om den
meget vigtige forsikring, du skal have på plads før du rejser.

Du kan få masser af inspiration ved at følge os på facebook eller instagram. Klik på ikonerne nederst på siden.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 74 42 11 88 eller info@alott.dk – vi glæder os meget til at tale med dig!

Frivilligt arbejde med miljø og marine

Vi har flere projekter inden for Natur & Miljø, hvor man hjælper til med at genoprette og bevare miljøet for dyr og natur på havet og til lands.

Du kan vælge mellem flere marineprojekter på eksotiske destinationer som Fiji, Seychellerne eller Mozambique. Eller være med til at gøre noget ved plastic problemer i Zambia eller på Zanzibar.

Mere denne vej..

Wildlife Afrika

Vi støtter flere projekter i forskellige lande i Afrika, der strækker sig fra et tilflugtssted for sårede dyr og forældreløse næsehorn, til arbejde med opdræt af løver og overvågning af elefanter, og andre af savannens spændende dyr, med daglige ture ud i reservatet.

Vil du opleve noget vildt?

Ekstra oplevelser afrika

Har du lyst til mere end dit projekt i Afrika? Så se her hvad du kan kombinere med og gøre din oplevelse endnu større.

Wildlife – CANADA

Eksklusivt for ALOTT deltagere, kan vi tilbyde frivilligt arbejde med dyr i Canada.

På programmerne i Canada, kommer du helt tæt på de Canadiske dyr. 
Canada er beriget med et fantastisk fugleliv, og omkring 80% af dyrene på reservaterne er fugle.

Du vil tage del i de daglige arbejdsopgaver, hvor du på den måde får indsigt i, hvordan det er at arbejde med dyr og naturbevaring.  

Vi arbejder på flere muligheder ‘as we speak’, men starter ud med et fantastisk projekt på Vancouver Island, som vi selv har været på besøg hos.  

Wildlife – COSTA RICA

Er du forberedt på fantastisk oplevelse i den smukkeste natur?

I Mellemamerika, midt mellem Nicaragua og Panama finder du Costa Rica.
Costa Rica har kystlinje på begge sider af landet; en ud mod Stillehavet og den anden ud mod Caribien. Så for surfere og strandløver kan det ikke blive bedre!

Wildlife – Sri Lanka

Vi tilbyder to programmer i Sri Lanka. Det ene program er ude i naturen og meget isoleret med fokus på elefanter. Det andet er i en by med masser af mulighed for strandlivet – her er nemlig fokus på skildpadder!

Nå ja, og så ikke helt så vild – vores meget populære hunde-program. Så vi har faktisk tre.

Canada – Work & Travel

Kan du lide naturen, frihed og eventyr?
…Så vil du elske Canada!

Her i verdens næst-største land, kan du opleve smuk natur i deres mange nationalparker eller storbyer præget af det multikulturelle liv, og så samtidig tjene til lommepenge med lønnede jobs.

Hvad vil det sige at være frivillig?

Du får oplevelser ud over det sædvanlige, og du får livserfaring – noget som du kan have i rygsækken resten af livet. 

Din rejse er dog ikke en ren badeferie. Du kan forvente, at du kommer til at skulle arbejde alle hverdage, som havde du et ”rigtigt” arbejde. Men på den måde kommer til at opleve landet på en helt anden måde end du ville som turist – og så gør du en forskel.

Uanset om du har lyst til at hjælpe mennesker, dyr eller natur, så er der fordele for både dig selv og projektet du vælger. Om du udelukkende vil have hænderne beskidte eller kombinere med noget læring eller rigtig ferie, så tag en snak med os – vi kan mere end du tror.

Book et personligt møde

Få personlig, gratis og uforpligtende vejledning over telefonen, om at rejse med GoWander til udlandet. Du er også velkommen til at booke et personligt møde på vores kontor i Sønderborg.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BOOK NU OG FÅ 10% RABAT PÅ DIN REJSE

Det glæder os at kunne slå dørene op til vores nye hjemmeside!

I forbindelse med lanceringen af ALOTTs nye hjemmeside, vil vi gerne give alle, der booker i sidste halvdel af 2020 til en rejse ed start til og med første halvdel af 2021, 10% rabat på programprisen.

Se alle rejserne under ‘destinationer’ eller ‘rejsetyper’ øverst

5 ting om fly, der kan kurere din flyskræk

Sabbatår, dannelsesrejse, sommerferie, winter esape. Kært barn har mange navne, men en ting de alle har til fælles er, at rigtig mange danskere rejser ud i verden med fly. Disse rejser betyder for nogle også hamrende hjerter, svedige håndflader og sug i maven, fordi de skal transporteres fra A til B i et fly 10 kilometer over jordens overflade.

Selvom det kan virke meget angstprovokerende og utrygt at rejse til vejrs, så er der slet ingen grund til at frygte flyveturen.

Sri Lanka er det nye sort

Smilene og gæstfriheden fra Sri Lanka er verdensberømt, ligesom den krydrede mad, de eksotiske frugter og kilometervis af sandstrande, ideelle til surf og dyk. Med så mange kulturer, der bor side om side, tilbyder Sri Lanka kultur og festligheder året igennem året.

Vores super dedikerede team i byen Galle tilbyder flere forskellige programmer. Er du til skildpadder, hunde eller elefanter? Eller er du mere interesseret i at arbejde med mennesker. 

Dette sted er en perle!  

HVAD ER ECOBRICKS?

På vores Plastic Recycling projekt i Zambia, laver man de såkaldte EcoBricks. EcoBricks laves af plastikflasker, som pakkes dem med så meget blød plast (som chips poser, plastik poser, wrapping osv.), som man presse ned i dem.

Til sidst bliver de helt hårde og man har en massiv plastik “brick”, som kan anvendes til alt muligt.

ALOTT KOMPENSERER FOR CO2 AFTRYK FRA ALLE DERES REJSENDE

For at formindske udslippet af Co2 i en klimamæssigt udfordret verden, har ALOTT og GoWANDER besluttet at støtte bevarelse af regnskoven med et beløb for hver deltager de sender ud i verden.