100-vis af jobs

Udover den personlige kontakt du har med jobkonsulenterne i Servicecentret i Sydney eller Melbourne, så får du din egen personlige portal, hvor du kan finde aktuel information om mulige jobs – så er du altid opdateret. 

Og der er altid 100-vis af ledige jobs! Du kan få et godt indtryk af hvilke jobs, der er til rådighed i dette øjeblik, ved at følge jobsituationen hjemmefra på vores jobside via linket her.

Husk at siden viser situationen, som den ser ud i dag – i morgen er der igen nye jobs…

Link til den aktuelle jobrapport fra Sydney

EXCLUSIV JOB SERVICE

Mere end 3000 backpackers i UGEN!

Sidste år ankom mere end 160.000 backpackers med et Working Holiday Visum til Australien, og de har alle den samme plan: At finde et sted at bo, tjene nogle penge og så ellers bruge dem på gode oplevelser og rundrejse.

Ikke en dårlig plan, men forestil dig bare – 160.000 backpackers – det er over 3000 per uge. Det svarer til 8 jumbo jets Boeing 747 fulde af unge, der alle er ude efter de samme senge, de samme jobs og de samme tilbud… du ser det for dig!

Det er her Work & Travel Companys SERVICEcenter kommer ind i billedet. De hjælper dig med netop alle disse ting. Det er egentlig ikke en dårlig måde at få et forspring på.


Vores samarbejdspartner i Sydney, Work & Travel Company, har det første og største servicecenter specielt etableret for at give vores work & travellers de bedste muligheder for at komme i arbejde i Australien. De har været med siden working holiday aftalen mellem Australien og Danmark blev underskrevet i år 2000 og har siden da hjulpet unge i titusindvis.

Job Seminar

På servicecenteret får du blandt andet hjælp til at lave CV og jobansøgning, du bliver forberedt til job interview, får Interview forberedende tips, modtager en-til-en jobsamtaler mm. De tager det seriøst at hjælpe dig til et job!

Foruden service og jobhjælp på kontorerne i Sydney og Melbourne, får du også adgang til din helt egen Online Jobportal, hvor du i ro og mag kan sidde og bladre igennem de mange jobs der er til rådighed for Work & Travel Companys deltagere. I hele Australien!

Med så meget erfaring og så mange år på bagen, har de opbygget et meget stort netværk af arbejdsgivere, der kontakter dem, hver gang de har brug for midlertidig arbejdskraft. Og i Danmark er vi de eneste, der kan tilbyde denne eksklusive service. Er du ude efter et job i Australien, så er du kommet til det rigtige sted!

Mere om jobs – din adgang til flere lommepenge!

Vi har altid mange korte jobs på mellem 1 og 7 dage til rådighed, men du kan også finde længerevarende jobs. De fleste jobs er naturligvis i områder, hvor der er flest mennesker og virksomheder, dvs i og omkring de store byer.

Eksempler på korte jobs

 • Stewards på både i Sydney Harbour til Valentines Day
 • Rengøring i forbindelse med Melbourne Grand Prix – Formel 1 løb
 • Medhjælpere til Australian Open – tennis
 • Medhjælpere til Melbourne Cup – hestevæddeløb
 • Arbejdere til store sportsarrangementer på Sydney OL Stadion
 • Medhjælpere til at stille stande op på messer samt tage ned igen
 • Jordbærplantere i Gold Coast
 • Frugt- og grøntsagshøstere/pakkere over hele landet
 • Medhjælpere til Sydney Royal Easter Show
 • Flyttefolk

Eksempler på længerevarende jobs

 • Skiresorts f.eks. stuepige, tjener, opvasker, liftkort sælger, servicemedarbejder, udlejer
 • Sommerresort f.eks. på øer, ved kysten, Ayers Rock, Tasmanien
 • Vingårde/marker f.eks. medhjælper til turister, vedligehold af vinplanter, pakning mm
 • Butiksmedarbejder i f.eks. skoleuniformsbutikker i højsæson
 • Pakning af ordrer til forsendelse i varehuse
 • Restauranter, cafeer og sandwichbarer
 • Farmarbejdere
 • Køkkenassistenter, kokke, bartendere, cafemedarbejdere, barista
 • Jobs i call centre
 • Medhjælpere i forlystelsesparken Luna Park i Sydney
 • Håndværker stillinger

Der er mange flere jobs til rådighed end dem der er nævnt her. Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde og om det skal være i byen eller på landet. Det er vigtigt at du har den rigtige attitude til at ville jobbet og har positiv udstråling. Ingen gider en sur kollega.

VORES PARTNER I SYDNEY ER DIN JOB TRYGHED

Noget vi er særligt stolte af, er den uovertrufne jobformidling, der er den største af sin art i Australien. Med den er du sikret at få al den assistance til jobsøgning, som du har brug for af vores personale, som arbejder på fuldtid med at finde jobs til vores deltagere.

Vores lokale partner tilbyder hjælp og støtte både fra servicekontorer og gennem vores Online Job Board, som er eksklusivt for vores deltagere.

Arbejdsgiverne i vores egen jobbank, er blevet tjekket for deres seriøsitet, før vi tilbyder deres jobs. Det sikrer, at du f.eks. ikke skal rende efter forsinkede lønudbetalinger.

JOBS PRIORITET

Udover de arbejdsgivere, som vi allerede kender, og som kommer til os, så gennemgår vi løbende de offentligt tilgængelige jobs. De jobs, der matcher kravene til kvaliteten (løn, arbejdsforhold osv), lægges derefter på vores online jobservice. På den måde får du det bedste og bredeste udbud af jobs vist.

Vi er blandt andet rekrutterings-bureau for forlystelsesstedet Luna Park i Sydney, der gennem WTC hvert år ansætter 160 unge til jobs i parken hen over den australske sommer. Luna Park tager ikke mod jobansøgninger direkte.

Bemærk, at der i feriesæsonen december og januar er færre jobs, da de australske studerende selv også er på udkig efter korte jobs, samt at en del arbejdsgivere holder sommer-/juleferie. Så i den periode kan der gå længere tid med at finde dig et job, his du ikke har sikret dig et inden.

Men hey, der er jo sommer på det tidspunkt, så det er måske her du skal lægge lidt ferie ind og nyde de lækre strande – og måske lære at surfe?

Jobs i australien - ALOTT