Kontaktoplysninger

Du er meget velkommen til at  aftale tid til et uforpligtende og gratis personligt møde med os på ALOTTs kontor, eller vi kan aftale et telefonmøde, så vi kan hjælpe dig videre med din drømmerejse.

Vi kunne rigtig godt tænke os at høre mere om dine ønsker for din rejse. Den skal naturligvis tilpasses DINE planer – og det er slet ikke så dyrt, som man skulle tro.

Sommerlukkede telefoner

Telefonerne er sommerlukkede, men send os gerne en mail på info@alott.dk, hvis du har spørgsmål, så kommer vi tilbage til dig, så snart vi kan. 

Stay safe and wash your hands – we can do this! 🙂 

God sommer! 

ALOTT A/S

Sankt Jørgens Gade 18,
(ovenpå Sydbank se på kort)
6400 Sønderborg

Email: info@alott.dk
web: www.alott.dk 

Hvem er vi?


Normalt ser det sådan ud: 

Telefon: 74 42 11 88

Telefontid:
Mandag til Torsdag: 09:00 – 16:30
Fredag: 09:00 – 15:00

A/S CVR nr: 36 93 81 37
Medlem af Rejsegarantifonden nr: 2611

Kontaktoplysninger

Skriv til os eller tilmeld dig infomøde her
Indtast dine kommentarer i denne formular, tilmeld dig et informationsmøde, stil spørgsmål eller skriv, hvis du gerne vil have, at vi ringer til dig.

Hvis din henvendelse drejer sig om tilmelding til et infomøde, så husk at noter i kommentarfeltet, hvilket møde du tilmelder dig og udfyld datoen – Vi glæder os til at høre fra dig!

Feltet kommentar skal udfyldes. Hvis du ingen kommentarer har eller ikke tilmelder dig et informationsmøde, skriver du bare X i feltet, for at komme videre.
Hvis du tilmelder dig et infomøde eller booke et personligt møde, så udfyld hvilken dato: Jeg tilmelder mig et planlagt infomøde den

Hvis du er interesseret i et infomøde og de allerede planlagte møder ikke passer i din kalender, så se om du kan få nogle venner med, så kan vi aftale et ekstraordinært møde med jer. I skal bare være mindst 3 personer der er interesseret i at rejse – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

OBS Tjek dit spam filter!

Tog, bil eller det sorte cool fly med god service

Det er let at finde frem til os. Du kan tage bilen og benytte motorvejen. Det tager ca. tre timer fra Københavns-området. Der er gode togforbindelser, og du kan også benytte luftbroen mellem Sønderborg og København. Med Alsie Express tager det blot 35 minutter. Flybilletten til Sønderborg kan du booke her