Aktiviteter på Kruger Safari

Den ene dag i løbet af de 4 dage, har du en dag med en valgfri aktivitet.
Du kan læse om dem her, og du booker aktiviteten i landet. Dog anbefaler vi, at hvis det er luftballon du gerne vil, at du booker det på forhånd.

Du kan betale med kreditkort på stederne. De priser, der ligger under er i lokal valuta, og vi forbeholder os ret til lokale justeringer, men dette er en retningslinje for dig.

Priser i ZAR, Sydafrikanske Rand:
Luftballon: 4040 ZAR / 1 time
Heste Safari: 650 ZAR / 1 time eller 750 ZAR / 2 time
Reptile Centre: 500 ZAR
Moholoholo Centre: 440 ZAR
Nyani tribal landsby: 350 ZAR
Flodhesten Jessica og sejltur: 850 ZAR
Panorama rute: 1100 ZAR

Luftballon
Forestil dig oppe i luften, hvor stilheden kun bliver brudt af lyden fra brænderen til ballonen, fuglesang og udråb fra dyrene på land. Imens du står og nyder udsigten og evt en solopgang, kan du tage et nip af din champagne.

Du vil svæve let hen over trætoppene i den smukke Magalies River Valley. Den unikke og næsten overnaturlig visning, vil være et minde for livet.
Efter landing, kan du nyde en dejlig champagne morgenmad i vores et smukt klubhus.

Hestesafari
Der er ingen lyd fra en motor, bare lyden af hestens hove på en sti gennem bushen, hvor der ikke er noget andet end tavshed, og lyden af de dyr du ser på din vej.
Hoedspruit Wildlife Estate er hjemsted for giraffer, zebraer, gnuer, waterbuck, impalaer, kudus, antiloper, vortesvin og leoparder – Bare for at nævne nogle få. Vi kan dog ikke garantere, at du får at se alle de arter. Men spændingen ved ikke at vide hvad der står rundt om næste hjørne, er det der gør det ekstra fedt!
På din vej vil du komme forbi to vandhuller. Her kan man ofte se forskellige dyrearter der kommer til vandhullet for at slukke deres tørst. En hestesafari er en fantastisk oplevelse, og en fed og anderledes måde at opleve dyr og natur.

Kingyonga Reptile Centre
“Kinyonga” betyder kamæleon, som kan oversættes til lille løve. Disse krybdyr er ikke farlige, men de er frygtet af mange afrikanske beboere. Den unødvendig frygt er også blandt slanger, men de fleste slanger er også harmløse. Kinyonga Reptile Centre har et dedikeret team, der arbejder for at redde krybdyr på alle mulige måder.
De mener, at uddannelse er et kraftfuldt værktøj, der bør spille en stor rolle i konservering. Der er mange slanger i området omkring Hoedspruit hvilket betyder, at der er en masse af kontakt mellem slanger og mennesker. Så området er et godt sted for krybdyrsforskning og et godt sted at fortælle de lokale omkring de dyr der er i området.
De lokale kontakter centeret for at få hjælp når de har problemer med krybdyr. Og centeret vil komme ud og hjælpe hvor de kan, og deres mål er at sætte dem ud i naturen igen.

Moholoholo Centre
Moholoholo er et Wildlife Rehabilitation Centre, som er hjemsted for mange af Sydafrikas forladte, sårede og forgiftet dyr. Centeret er meget stolt af sin indsats for at uddanne de lokale og turister om dyrelivet i Sydafrika.
På Moholoholo tager de ofte svære beslutninger om hvad de skal gøre med det beskadiget eller forgiftede dyr som ikke kan sættes ud i naturen igen. Somme tider bliver dyret aflivet, men mange af dyrene kan stadig have et godt liv, dog bare på centeret. Og på grund af dette, har de nogle permanente beboere på Moholoholo. Publikum kan derfor have mulighed for at komme tæt på, og opleve disse fantastiske dyr.
Moholoholos hold er meget dedikeret til miljøet, og føler sig forpligtet til at opretholde Afrikas dyreliv. De brænder for at dele deres viden!
Et besøg på centeret vil give dig et minde for livet.

Nyani stamme, landsby
Oplev en Afrikansk stamme og dens kultur!
Nyani stammen vil først vise et danseshow, med trommer og dans. Efter showet vil du komme ud til Shangaan, som er en levende historisk landsby. Du vil få rundtur hvor du kan opleve hverdagen i landsbyen.
For at fuldende oplevelsen, vil du få en traditionel Afrikansk frokost!

Flodhesten Jessica
Jessica er en 10 år gammel flodhest, der bor i nærheden af Hoedspruit i Sydafrika. Det der gør Jessica så unik, er, at hun er et dyr der interagerer med mennesker på en anden måde, end naturen havde tiltænkt. Der er mange, der mener, at flodheste er blandt de farligste dyr i Afrika, og der er masser af historier om flodheste, der har angrebet og dræbt mennesker der kommer for tæt på og afbryder deres rutiner.

Lige med Jessica er dette en myte, fordi hun elsker at interagere med mennesker! Man skulle næsten tro, at hun tror hun er et menneske, eller at hun tror alle mennesker er flodheste. Det er svært at forstå, men Jessica er ikke ligesom andre flodheste. På grund af Jessicas opførsel, er hun blevet verdensberømt, og hun har endda sin egen internationale fanklub.

Først vil de vise dig en video af Jessica og hendes historie. Efterfølgende går i ned til tømmerflåde for at fodre Jessica. Jessica får 2 flasker te. Du klapper hende på ryggen med dine fødder, og sidder hos hende et stykke tid. Det er en sjov måde at opleve en flodhest, og det er ikke tit man får denne oplevelse!

Panorama ruten
Panorama ruten er en naturskøn rute i Sydafrika. Denne rute er spækket med Sydafrikas historie! Du vil komme forbi Blyde River Canyon, verdens tredje største kløft med mange vandfald, en af de største plantede skove i Sydafrika og mange andre natur områder. 
Et lille udpluk af områderne:
Guds vindue – Udsigtspunkt på Drakensberg skrænten. Klipperne falder 700m fra udsigtspunkt og på en klar dag kan man se hele vejen til Mozambique grænse.
Tre Rondavels – Tre græsbeklædte bjergtoppe med lidt spidsede toppe. De ligner de traditionelle runde/ovale afrikanske græshytter. Nogen kalder dem også for de tre søstre.

Gå tilbage til Kruger Safari info