New Zealand Xplorer - 21 dage

Dag 1: Great lake Taupo

Velkommen ombord! I dag er den første dag, og med en dejlig tidlig start forlader vi den travle by Auckland og kører sydpå til de verdensberømte Glowworm Caves of Waitomo. Her kan du tage en tur ind i den ærefrygtindgydende underjordiske verden, som du bare skal se for at tro på det, med tusindvis af glødorme der tænder på din vej.

Når vi har fået blodet til at pumpe, kører vi mod vores første overnatning i Taupo.

Ekstra oplevelser: Waitomo Caves (approx. $74)

Dag 2: Finurlige Wellington

Rise and shine! Hvordan har hovedet det her til morgen? I dag får vi et par timer i bussen når vi skal videre til Wellington.

Undervejs stopper vi ved New Zealands National Army Museum.
Når vi ankommer til Wellington om eftermiddagen, har du fri til at opleve byen.

Dag 3: Verdenskendte Kaikoura

Efter to dage på Nordøen er det tid til at gå ombord på færgen og krydse Cook Strait til den sydlige ø.

Vi skal igennem de fantastiske Marlborough Sounds ved Picton, hvor vi rejser langs østkysten til Kaikoura. Denne smukke kystby er verdensberømt for sine utrolige smukke sightseeing på havet.

Har du nogensinde set en sælkoloni i naturen før? Nå, i dag vil du!
Måske vi også får øje på en kaskelothval – Vi kan intet love, men vi gør hvad vi kan.

Dag 4: Kyst til kyst – Hokitika & Franz Josef

Det skulle være den flotteste tur af dem alle. I dag kører vi fra den ene kyst til den anden, hvor vi skal hen til Hokitika og derefter Franz Josef hvor vi skal overnatte.

På vejen stopper vi ved Otira Viaduct-udkig for at nyde den betagende udsigt over Arthur’s Pass og møde New Zealands frækkeste nationale fugl, den berømte Kea.

I aften er det tid til en lækker hjemmelavet Kiwi-middag, som vores fantastiske guider laver til dig.

Dag 5: Gletsjernes Hjem

I dag får du en chance for at opleve det man kalder – A once in a life-time experience! Vi tilbringer en nat mere i Franz Josef, som er hjemsted for den berømte Franz Josef Glacier.

Det er en gratis gåtur at tjekke gletsjeren ud, men hvis du har lidt ekstra penge, så kan du også komme ud med en helikopter, eller andre ture hvor du kan få de fedeste billeder!

Optional paid extras: Scenic Flight and Glacier Landing (479 NZD), Glacier Kayak Tours (120 NZD), Quad Biking (160 NZD), Glacier Hot Pools (28 NZD)

Dag 6: Winter Wonderland

På vej ned til Queenstown besøger vi Blue Pools i Haast Pass. Når vi ankommer sent på eftermiddagen tjekker vi ind i vores indkvartering, inden vi går mod verdens bedste burger – Fergburger.

Efter det er natten din. Drik drinks i Ice Bar, tag en tur gennem det hjemsøgte hus, eller kør tilbage til vores indkvartering for at hvile. De næste par dage er der skrald på!

Dag 7: Queenstown 2.0

Der er kun én ting bedre end at vågne op til en lørdag – og det er at vågne op til en lørdag i fantastiske Queenstown!

I dag er din første af to dage i dette utrolige vidunderland. Brug det, som du vil; bungy jumping, skiløb, snowboarding, faldskærmsudspring, jet-sejlads … listen over aktiviteter der findes i Queenstown, er uendelig!

Slut dagen af med en pubcrawl!

Her nogle af de ting du kan prøve: Ski/Snowboarding (omkring NZD 144), Lord of the Rings Tour (omkringNZD 195), Queenstown Expedition (omkring NZD 169), Milford Sound Coach and Cruise (omkring NZD 194), Funyaks (omkring NZD 379), Pub Crawl (omkring NZD 20) + mange flere…

Dag 8: Queenstown 3.0

Har du ikke nået det hele i går? Så har du en dag mere!
Hvis du har brug for hvile efter gårsdagens aktiviteter er det selvfølgelig også helt okay. Queenstown har mange hyggelige barer og restauranter hvor du kan slappe af med en varm kakao eller kaffe.

Hvis du er til mere action – Så se disse aktiviteter: Highest Bungy Jump in NZ (omkring NZD 275), Skydiving (omkring NZD 299), Nevis Catapult (omkring NZD 255), Jet-boating (omkring NZD 135), Shotover Canyon Swing (omkring NZD 249), Shotover Canyon Fox (omrking NZD 169), Kawarau Bridge Bungy (omkring NZD 205), Pub Crawl (omkring NZD 20) + mange flere…

Dag 9: This is… Mackenzie Country

Det er aldrig sjovt at sige ”farvel” til Queenstown, men i dag pakker vi vores tasker og tager af sted til de turkisfarvede søer og snedækkede toppe i Mackenzie Country. På vejen stopper vi for en kop kaffe i den historiske guldgraver by, Arrowtown.

Vi stopper for frokost ved Pukaki-søen, hvor vi fortsætter turen mod The Good Shepherds Church og Tekapo-søen. Derefter er det videre til Christchurch for den første af vores to nætter i ‘The Garden City’.

Dag 10: Garden City

Christchurch, ‘Garden City’, der blev ødelagt i 2011 på grund af jordskælv, har været i genopbyggelse lige siden, men er igen en af New Zealands smukkeste byer!

Du har muligheden for at udforske byen i dit eget tempo. Guiderne kender en masse aktiviteter du kan lave, så du kommer ikke til at kede dig.

Dette er vores sidste nat i syd, i morgen går turen videre op nord igen.

Dag 11: Mod nord vi rejser!

I dag går turen tilbage til nord – Nyd dagen og slap af på turen.

Dag 12: Taranaki Bound
Taranaki-lokalbefolkningen er nogle af de stolteste mennesker i New Zealand – og i dag kan du se hvorfor. Vi skal til New Plymouth hvor vi skal smage på vin.

Puds dine sko, for måske du skal i byen – Det er anden-sidste nat med gruppen.

Dag 13: Hjemrejse

Inden turen går hjem går turen og lige et smut forbi Hobbiton Filmsettet. Denne betagende scene i det landlige New Zealand er konstrueret til Lord of the Rings-filmene og er utroligt vedligeholdt, og er i dag et af de førende turistattraktioner.

Bagefter går turen tilbage til Auckland, hvor vi siger vores farvel!

Ekstra aktiviteter: Hobbiton movie set (ca. 84 NZD)

Pris for New Zealand Adventure – 11.500 kr.

INKLUDERET:

  • Morgenmad alle dage på turen
  • Alt transport på turen
  • Alt logi på turen
  • 5x frokost
  • 4x aftensmad
  • Lokal Kiwi guide og chauffør
  • Adgang til New Zealand Army Museum
  • Adgang til Lake Tekapo & Lake Pukaki
  • Adgang til Huka Falls
  • Vinsmagning

Udover det som er inkluderet i turen, vil der være mange andre ekstrature du kan tage på. Anbefalingen for lommepenge på denne tur er omkring 7.000 kr. Vi kan ikke sige 100% hvor meget du vil bruge, da vi alle er SÅ forskellige. Måske du bruger mere og måske du bruger mindre. Så dette er kun en guideline.