New Zealand Xplorer - 21 dage

Dag 1: Coro Gold

Velkommen! I dag er første dag ud af de 3 uger du skal være afsted. Auckland er en fantastisk by, men du er ikke rejst hele denne vej, for at hænge ud i røgen af en storby. Vi kører op nord mod de gyldne bredder af Coromandel Peninsula.

Efter en hurtig frokost i Thames, går turen til berømte Cathedral Cove (hvor de har filmet Narnia og andre Hollywood-film). Så skal du gribe en skovl, og grave et hul ved Hot Water Beach. Efter dette er det tid til at børste sandet af, og køre ind i landet til Whenuakite, hvor vi skal overnatte.

Dag 2: The Mount

Mount Maunganui er en af New Zealands mest populære sommer hot-spots, og i dag skal DU opleve dette paradis! På vejen stopper vi for at strække benene i sommerstrandbyen Whangamata.

Du bliver guidet op af den store bakke, og du har fri leg om eftermiddagen.

Dag 3: Hobbitter og Roto-Vegas

En af de største grunde til, at turister rejser hele denne vej til New Zealand, er at se Sir Peter Jacksons berømte ‘Ringenes Herre’ filmsæt – Hobbiton. Om morgenen vil det være muligt at besøge det for dem, som ønsker denne oplevelse. Det koster omkring 84 NZD at komme ind.

Efter frokost kører vi mod New Zealands eventyrhovedstad, Rotorua. Igen kan du tage på en valgfri tur til Maori Village. Denne tur koster omkring 130 NZD. Brug dog ikke alle dine penge allerede, da i morgen bliver en rigtig vild dag!

Dag 4: Rotorua 2.0

Der er meget mere at lave i Rotorua, så du får lige en ekstra dag. Det er din fridag i dag, og du kan gøre hvad du vil.

Der er masser af vilde aktiviteter rundt omkring i byen, så du kommer ikke til at kede dig!
Her er et udvalg af de aktiviteter der er: White water rafting (omkring NZD 95), Forest Zip-lining & Canopy Tour (omkring NZD 145), Gondola + Luge (omkring NZD 40), Zorb (omkring NZD 50), 4×4 Buggie Self Drive (omkring NZD 85), Horse Trek (omkring NZD 40), Te Puia Pohutu Geyser & Geothermal Valley (omkring NZD 48)

Dag 5: The Great Lake

OK, efter to nætter i Rotorua er vi væk! Denne gang til den fantastiske Taupo-sø, men på turen dertil gør vi et stop ved det betagende vandfald Huka Falls. Her strømmer 200.000 liter krystalklart vand per sekund, fra den store sø ind til starten af New Zealands længste flod – Waikato-floden.

Når du er i Taupo, vil der være forskellige aktiviteter du kan vælge at deltage i. Bungy jumping (omkring NZD 180), Skydiving (omkring NZD 279), Parasailing (omkring NZD 119 ), Sailing + meal/drink (omkring NZD 49)

Om aftenen er der mad og drinks, og hvem ved hvad Taupo har at byde på om natten.

Dag 6: Sydpå mod hovedstaden

Føler du dig lidt slidt fra i går? Bare rolig, vi kommer til at køre en del i dag, så du kan slappe lidt af. Med kurs mod syd fra Taupo, stopper vi ved New Zealands hærbase for at strække benene og spise frokost.

Derfra går turen videre til Wellington. Når vi først er i ‘Welly’, får vi lidt mad, og så går turen videre til gaderne i denne utrolige by, hvor vi skal på pubcrawl. Hvis det ikke lige er noget for dig, så er der intet problem i at du selv udforsker byen.

Dag 7: Wellywood 2.0

Efter morgenmaden har du dagen fri! Udforsk Wellington!

Besøg en lokal café, tag fotos af lokalt gade kunst, besøg New Zealands berømte National Museum, Eller brug dagen på at besøge diverse barer. Så længe du er i bussen i morgen tidlig, er det i dag helt op til dig.

Dag 8: Kia Ora, Kaikoura!

Efter mere end en uge på Nordøen er det tid til at gå ombord på færgen og krydse Cook Strait til Sydøen. Vi skal igennem de fantastiske Marlborough Sounds ved Picton, hvor vi rejser langs østkysten til Kaikoura. Denne smukke kystby er verdensberømt for sine utrolige smukke sightseeings på havet.

Har du nogensinde set en sælkoloni i naturen før? Nå, i dag vil du!
Måske vi også får øje på en kaskelot hval – vi kan intet love, men vi gør hvad vi kan.

Dag 9: Hvalernes hjem

I dag har du fri hele dagen, til at gøre hvad du gerne vil. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du sørge for at tage et smut ned i byen, og prøve den mest lækre, friske krebs i verden!

Måske du vil ud at svømme med delfiner (omkring 180 NZD) eller ud at se hvaler (omkring 150 NZD).

I aften er det tid for dig at afsløre dine skjulte talenter i vores talentshow.

Dag 10: Holy Hoki(Tika) Franz Josef!

Det skulle være den flotteste tur af dem alle. I dag kører vi fra den ene kyst til den anden, hvor vi skal hen til Hokitika, og derefter Franz Josef, hvor vi skal overnatte.

På vejen stopper vi ved Otira Viaduct-udkig for at nyde den betagende udsigt over Arthur’s Pass og møde New Zealands frækkeste nationale fugl, den berømte Kea.

I aften er det tid til en lækker hjemmelavet Kiwi-middag, som vores fantastiske guider laver til dig. Lad os derefter tage på ‘Monsoon Bar’, hvor vi har en vild aften i regnskoven.

Dag 11: Gletscher Udforskning

I dag får du en chance for at opleve det man kalder – A once in a life-time experience! Vi tilbringer en nat mere i Franz Josef, som er hjemsted for den berømte Franz Josef Glacier.

Det er en gratis gåtur at tjekke gletsjeren ud, men hvis du har lidt ekstra penge, så kan du også komme ud med en helikopter, eller andre ture, hvor du kan få de fedeste billeder!

Turen med helikopteren koster omkring 480 NZD.

Dag 12: Queenstown 1.0

På vej ned til Queenstown besøger vi Blue Pools i Haast Pass. Når vi ankommer sent på eftermiddagen tjekker vi ind i vores indkvartering, inden vi går mod verdens bedste burger – Fergburger.

Efter det er natten din. Drik drinks i Ice Bar, tag en tur gennem det hjemsøgte hus, eller kør tilbage til vores indkvartering for at hvile. De næste par dage er der skrald på!

Dag 13: Queenstown 2.0

Der er kun én ting bedre end at vågne op til en lørdag – og det er at vågne op til en lørdag i fantastiske Queenstown!

I dag er din første af to dage i dette utrolige vidunderland. Brug det, som du vil; bungy jumping, skiløb, snowboarding, faldskærmsudspring, jet-sejlads … listen over aktiviteter der findes i Queenstown, er uendelig!

Slut dagen af med en pubcrawl!

Her nogle af de ting du kan prøve: Ski/Snowboarding (omkring NZD 144), Lord of the Rings Tour (omkringNZD 195), Queenstown Expedition (omkring NZD 169), Milford Sound Coach and Cruise (omkring NZD 194), Funyaks (omkring NZD 379), Pub Crawl (omkring NZD 20) + mange flere…

Dag 14: Queenstown 3.0

Har du ikke nået det hele i går? Så har du en dag mere!
Hvis du har brug for hvile efter gårsdagens aktiviteter er det selvfølgelig også helt okay. Queenstown har mange hyggelige barer og restauranter, hvor du kan slappe af med en varm kakao eller kaffe.

Hvis du er til mere action – Så se disse aktiviteter: Highest Bungy Jump in NZ (omkring NZD 275), Skydiving (omkring NZD 299), Nevis Catapult (omkring NZD 255), Jet-boating (omkring NZD 135), Shotover Canyon Swing (omkring NZD 249), Shotover Canyon Fox (omrking NZD 169), Kawarau Bridge Bungy (omkring NZD 205), Pub Crawl (omkring NZD 20) + mange flere…

Dag 15: Queenstown 4.0

Sidste dag I Queenstown! I morgen går turen videre til MacKenzie Country.

Dag 16: This is.. Mackenzie Country

Det er aldrig sjovt at sige ”farvel” til Queenstown, men i dag pakker vi vores tasker og tager af sted til de turkisfarvede søer og snedækkede toppe i Mackenzie Country. På vejen stopper vi for en kop kaffe i den historiske guldgraver by, Arrowtown.

Vi stopper for frokost ved Pukaki-søen, hvor vi fortsætter turen mod The Good Shepherds Church og Tekapo-søen. Derefter er det videre til Christchurch for den første af vores to nætter i ‘The Garden City’.

Dag 17: The Garden City
Christchurch, ‘Garden City’, der blev ødelagt i 2011 på grund af jordskælv, har været i genopbyggelse lige siden, men er igen en af New Zealands smukkeste byer!

Du har muligheden for at udforske byen i dit eget tempo. Guiderne kender en masse aktiviteter du kan lave, så du kommer ikke til at kede dig.
Dette er vores sidste nat i syd, i morgen går turen videre op nord igen.

Dag 18: Tilbage mod nord

I dag går turen tilbage til nord – Nyd dagen og slap af på turen.

Dag 19: Tara-Dise

Taranaki-lokalbefolkningen er nogle af de stolteste mennesker i New Zealand – og i dag kan du se hvorfor. Vi skal til New Plymouth, hvor vi skal smage på vin.

Puds dine sko, for måske du skal i byen – Det er anden-sidste nat med gruppen.

Dag 20: Riding the Breaks

Vi fortsætter vores eventyr til de verdensberømte Glowworm Caves of Waitomo. Her kan du tage en tur ind i den frygtindgydende underjordiske verden, som du bare skal se for at tro på det, med tusindvis af glødorme der tænder på din vej.

Derfra er det op til den populære surf by Raglan. Dog lige med et stop ved det fantastiske Bridal Veil Falls.

I aften er vores sidste nat sammen, så lad os gøre det til en fed aften!

Dag 21: Hjemrejse

Så er turen slut, men bare fordi den er slut behøver du ikke tage hjem.
Raglan er kendt for nogle af New Zealands bedste surf steder. Så måske du vil blive og lære at surfe.

Hvis ikke, så går turen tilbage til Auckland efter frokost. Hvis du skal hjem denne dag er det en god ide at booke fly til sen aften, eller måske dagen efter.

Pris for New Zealand Xplorer – 16.500 kr.

INKLUDERET:

 • Morgenmad alle dage på turen
 • Alt transport på turen
 • Alt logi på turen
 • 7x frokost
 • 9x aftensmad
 • Lokal Kiwi guide og chauffør
 • Adgang til New Zealand Army Museum
 • Adgang til Lake Tekapo & Lake Pukaki
 • Adgang til Huka Falls
 • Vinsmagning
 • Hot Water Beach
 • Cathedral Cove

Udover det som er inkluderet i turen, vil der være mange andre ekstrature du kan tage på. Anbefalingen for lommepenge på denne tur er omkring 12.000 kr. Vi kan ikke sige 100% hvor meget du vil bruge, da vi alle er SÅ forskellige. Måske du bruger mere og måske du bruger mindre. Så dette er kun en guideline.