see alott - learn alott - travel alott

ALOTT blev grundlagt i 2001 og still going strong

Virksomheden blev grundlagt af Joan Lott Carlsen og hendes mand Sten, efter opfordring fra partnere i udlandet, der manglede repræsentation i Danmark. I de tidlige år fokuseredes mest på Work & Travel ophold i Australien med mulighed for at tage lønnet arbejde og Au Pair in America programmet i USA.

Det har i årenes løb udviklet sig til at omfatte mange andre typer programmer efterhånden som efterspørgslen er opstået. Vores varemærke er kvalitet, ordentlighed og omsorg – det ligger os oprigtigt på sinde at give en god service til vores deltagere.

Vi ELSKER vores kunder og føler os dagligt privilligerede over, at vi kan hjælpe unge mennesker til en så stor oplevelse, som det er at rejse langt væk, og få hår på brystet og masser af erfaring fra andre lande. Og ikke mindst lære at tro på sig selv.

I 2020 rammer Corona Danmark og lammer rejseindustrien – efter mange måneders kamp lukker ALOTT ned og forbliver lukket frem til juni 2022 hvor firmaet genåbner under ny ejer – Samuel Klingen Daams – en rigtig god ven af den tidligere ejer som gennem flere år har haft et tilsvarende firma i Norge og Sverige under brandet GoXplore Worldwide.  Det danske marked har dog brug for en velkendt dansktalende stemme så Linda Markwort , en af de tidligere medarbejdere med mere end 12 års erfaring træder til og agerer Program Manager for alle programmer i Danmark. 

Kontakt og åbningstider denne vej.

WE CARE ALOTT!


Klik ind og læs mere om: