ALOTT INCLUSIVE

Hos ALOTT får du meget med i købet. I programmernes priser er der altid inkluderet

🌍 Personlig vejledning
Forberedelse hjemmefra med rådgivning om diverse praktiske ting, så du er bedst muligt forberedt på din oplevelse, og du ikke kommer af sted f.eks. uden forsikring eller det rigtige visum.

🌍 Fast kontaktperson
Personalet hos ALOTT er eksperter på hvert deres område og har selv rejst i store dele af Verden (bl.a. i Australien, New Zealand, Sydamerika, Afrika, Sydøstasien, Japan, Canada og USA).

🌍 Afhentning i lufthavnen ved ankomst
Når man har været på vej i mange timer, kan det virke overvældende at skulle finde ud af at komme fra lufthavnen til det sted du skal bo. På de programmer, hvor det er muligt, har vi derfor sørget for, at du bliver hentet i lufthavnen og kørt dertil. Er afhentning ikke mulig, vil du få information om den bedste måde at komme frem.

🌍 Hjælp til visum
Visa kan være uoverskuelige at holde styr på. Uanset hvor du skal hen og hvilken form for visum du skal have, hjælper ALOTTs medarbejdere dig med vejleding omkring visum.

🌍 Vejledning omkring forsikring
ALOTT guider dig omkring rejseforsikring. Vi formidler rejseforsikring i samarbejde med GOUDA, hvor vi ved du er godt sikret uanset hvad der måtte ske på din rejse. Køber du forsikring igennem ALOTT, kan vi assistere hvis der skulle opstå en situation på din rejse. Læs mere her – rejs aldrig uden!

🌍 Kost & logi
På nogle af destinationerne er kost og logi inkluderet (det kan du se under hvert enkelt program). Er det ikke, kan ALOTTs medarbejdere hjælpe dig med at finde bolig – enten i form af homestays, hostels eller hoteller. Spørg!

🌍 Nødnummer
Du har altid adgang til en kontaktperson på din destination, når du rejser gennem ALOTT. Dette giver dig en uvurderlig tryghed; du er aldrig alene, og vi er der hvis du får behov for hjælp.

🌍 Fleksibilitet og omsorg
Hos ALOTT er du ikke bare et nummer i køen, og medarbejderne hos ALOTT har altid god kommunikation med vores rejsende. Det er vigtigt du føler dig godt tilpas ved din kontaktperson.
ALOTTs medarbejdere besvarer med glæde alle dine 117 spørgsmål – ingen er for dumme og du kan fange os på mail, telefon eller chatten.

🌍 Skræddersyede ophold ud fra dine ønsker
Hvad end du vil arbejde frivilligt med dyr, få erhvervserfaring i praktik eller tjene penge på et Working Holiday ophold, finder vi ud af hvilket program der passer bedst til dig og dine ønsker. Vores medarbejdere og vores programmer er fleksible, så alt kan tilpasses dine ønsker hvor det er muligt.

🌍 Spørg os!