AT ARBEJDE I UDLANDET..

… giver en unik mulighed for på samme tid at lære et sprog at kende, forberede dig til uddannelse og få værdifuld arbejdserfaring samtidig med at du vokser personlig og får hår på brystet!

Vi har samlet en række gode muligheder for de, der har lyst til at komme ud at rejse med Working holiday visum og samtidig gerne vil strække lommepengene.

Ved at rejse ud kan du gøre dit sabbatår til kvalifikationsår, så du øger din chance for at komme ind på dit ønskestudie eller få dit drømmejob.

Det har vist sig at langt de fleste danske arbejdsgivere foretrækker unge, der har erfaring fra udlandet. Ikke kun på grund af den erfaring man opnår med job og sprog, men i lige så høj grad fordi man viser at man kan være fleksibel og har en god tilpasningsevne.

Også undervisnings-institutionerne belønner et ophold i udlandet. Det giver ekstra point og dermed forbedrede muligheder for at komme ind på rigtig mange uddannelser.

Med sammenlægningen af de Europæiske lande i EU er der gode muligheder for at arbejde overalt i Europa, men hvorfor stoppe dér? Australien, New Zealand, Japan, Afrika, Canada og USA har også en masse spændende at byde på.

Kontakt os og hør nærmere hvis din ønskedestination ikke er på vort program – det kan være den er under udvikling..

Jeg kan kun anbefale ALOTT. Det har været virkeligt godt og Work & Travel Company som ALOTT samarbejder med er super godt. Har mødt to danskere her nede som ikke er medlem og jeg fandt hurtigt mange fordele ved at rejse med ALOTT. Kan klart anbefale det.
Louise