Det siger vores kunder

Her kan du se nogle af de tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder. Foruden de nedenstående, kan du også, rundt omkring på vores sider finde citater fra glade kunder, under hvert program finder du et punkt der hedder MØD EN DELTAGER og så er der masser af tilbagemeldinger på bloggen. Og der kommer løbende nye ind.

Hvis du er interesseret i at tale med en tidligere deltager, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi sætte dig i forbindelse med en der har prøvet et ophold med ALOTT. God fornøjelse!

SEE ALOTT – LEARN ALOTT – TRAVEL ALOTT

Tag også et kig på Trustpilot og se hvad vores deltagere siger:

AUSTRALIEN

Efter et helt fantastisk rejse år, er jeg lige vendt hjem til lille Danmark igen!
Vil bare sige tak for jeres gode arbejdsindsats der gjorde det nemt for mig at rejse afsted velvidende om at alt var iorden. Super insats fra Dk og fra TravelAlott i Australien.

Julie Lindegaard Larsen


Hvor skal jeg dog begynde? Australien ! Fantastisk land og de flinkeste mennesker! 7 ½ måned Down Under har været de bedste måneder i mit liv. Jeg tøvede med at tage beslutningen for det var mange penge og lang tid, men hvor er jeg glad for at have gjort det. Det er en oplevelse man ikke kan få andre steder.

Østkysten er fantastiks, byerne eder ligger er så forskellige og anderledes ebd alt man kender, nogle af mine yndlings var Surfers paradise, Brisbane, Cairns og Port Douglas – hvor har jeg mange minder og oplevelser fra de steder + mange flere.

Outbacken er et must, at sove i swag nær Uluru, at se naturen og køre i firehjulstrækker rundt er en super og anderledes oplevelse!

Når man er der så lang tid, får man også oplevet alle de mange årstider i Australien, fra sommer i Sydney og hele vejen op til Cairns, til hedebølger i Alice Springs til vinter i Sydney – helt utroligt.

Jeg nåede desværre ikke at besøge vestkysten, men så er det jo bare en super grund til at vende tilbage til dette fantastiske land !!!

Min egen vinding har helt klart været et forbedret engelsk, nye venner, selvtillid, at stå på egne ben og den største oplevelse i mit liv!

Heidi Thomsen


Jeg oplevede simpelthen så meget! Jeg synes det var super fest, at komme ud og arbejde på en rigtig australsk farm, så man ligesom får oplevet egentlig at fungere ude på landet og opleve kulturen indefra og ikke kun som turist. Det var fedt at starte med denne oplevelse, da mit engelsk blev forbedret vildt meget.

Om det australske folk:
”Du føler dig bare velkommen med det samme og det er super nemt at snakke med dem.”

Gry Terp Petersen


Jeg følte mig meget tryg ved at være en del af Work & Travel programmet. Meget god service.

Lasse Lind


Fedt at komme ud på egen hånd, men stadig have en organisation i ryggen, så man ikke er helt alene. Fede oplevelser, Australien er et skønt land!

“Da jeg sad i flyet og fløj ind over Sydney med 7 fremmede mennesker der skulle det samme som jeg, kunne jeg ikke lade være med at tænke ”Hvad laver jeg her, hvad har jeg rodet mig ud i?”

Men den følelse blev hurtigt erstattet af en dejlig følelse af at opleve ting, og være ude i verden, og jeg kom til at nyde tiden i Sydney sammen med 5 piger, der hurtigt blev mine gode venner.

Jeg kan ikke beskrive hvor dejligt det var at have nogle at læne mig op ad den første svære tid væk fra familien, jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort af mig selv, hvis jeg ikke havde haft dem og hovedkontoret i Sydney til at hjælpe mig.”

Kristine Møller Christensen


Kommentar til Partnerorganisationen i AUS:
Man kunne altid kontakte dem, meget hjælpsomme og de tog sig tid til én – hvilket betød meget.

Vil du anbefale ALOTT Work & Travel-program:
”God service, meget hjælpsomme, man føler sig godt rustet med jer i baghånden.”

Rikke

Surf campen var noget af det sjoveste jeg prøvede i Australien! Så fedt at lære at surfe, sjove instruktører og en masse søde mennesker som jeg blev rigtig gode venner med.

”Jeg kan virkelig godt lide hele måden programmet er bygget op på – det er en dejlig og sikker måde at komme ud og opleve verden på.”

”Jeg synes det er kanon at I opfordrer dem der rejser samme dag til at mødes i lufthavnen – så får man venner allerede inden rejsen rigtig er begyndt. Så har ikke andre end positive ord og tanker om ALOTT.”

”De 3 måneder jeg rejste rundt i Australien, har været de bedste måneder i hele mit liv! Jeg har oplevet mere på den korte tid, end jeg ellers nogensinde har oplevet.”

”Jeg kan godt mærke, at jeg ser anderledes på nogle ting og på livet generelt efter jeg har været Down under. Og det synes jeg kun er positivt.”

Eva Kronholm Jensen


Jeg synes at det er et godt program, og jeg er rigtig glad for at jeg rejste med jer. Det er dejligt og betryggende at vide, at der er styr på alt mht. visum, billetter, transport til / fra lufthavnen, og at man er tilsluttet et sted i Australien, hvor man altid kan komme, hvis man har spørgsmål.

Louise Lørup Jørgensen


Det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde, er at have rejst til Australien med ALOTTs Work and Travel program. En oplevelse jeg aldrig vil glemme.

René Snede


Utrolig velinformerende program, både fra AOTTs og fra WTC’s side. God hjælp hvis nødvendigt og dejligt at have i baghånden, at der altid er hjælp og råd at hende.

Vil du anbefale andre at rejse med ALOTT:
“ABSOLUT! Det giver en enorm tryghed at rejse på denne måde, og jeg tror man får mere ud af rejsen. TAK.”

Katharina Grosen Andersen


Vil du anbefale ALOTT?

Det er let og der er ikke noget der bliver overset. Man husker det hele, og hvis man får brug for hjælp er der altid nogen man kan henvende sig til.

Janni Bohn

FarmALOTT Australien

 

Her i Australien går det godt. Efter en god varm weekend på Rainbow Beach gik turen ind i landet til træningsfarmen. Vi var kun 4 “elever” i den uge, så vi fik en masse ud af det.

I går torsdag ankom jeg til min første farm, hvor jeg er lovet arbejde i hvert fald den næste måned. Farmen ligger syd for byen Lightning Ridge.

Mvh Brian Bonde


Jo tak, det går godt, er glad for mit nuværende job, så det er dejligt. Rejser rundt i det meste at den Australske outback med en trailershop, der sælger westernudstyr.

Mange hilsner Josefine

NAMIBIA

”At sove med en lille bavianunge på maven er der hyggeligste jeg har prøvet! Også min tur til Kanaan var helt uforglemmelig, og den smukkeste natur nogensinde set. Jeg var 2 uger på Lifeline Clinic, og dét at få San folket helt ind på livet sætter verden i perspektiv, og man indsér hvor godt man egentlig har det derhjemme.”

Victoria Christensen


”Der er styr på tingene, og det er super nemt for mig som rejsende når alt det praktiske bliver udført så professionelt, så jeg bare skal tage afsted uden bekymring.”

Emma Bredal Nielsen


” Hele min oplevelse har været fantastisk, og det kan jeg kun takke ALOTT for!”

Ditte Jespersen 


” Jeg vil klart anbefale ALOTT til andre, da man føler sig sikker på sin rejse og man ved at der er nogen som man kan få fat på i Danmark, hvis det hele skulle gå galt.”

Kathrine Nyenstad


”Alt personale/guides vi har været i kontakt med på turen, har været så behjælpelige, søde og virkelig imødekommende”

Cecilie Hyldgaard Nielsen


”Alle de ansatte på projekterne var utrolig hjælpsomme og meget interesseret i at man som frivillig skulle få den bedst mulige oplevelse.”

Maiken Albertsen


” Jeg vil anbefale ALOTT til andre fremover, fordi der altid har været hjælp at hente, man kan regne med, at de gør det hele for en, hvis man ikke har overskud til at bestille flybillet, forsikring, etc. selv.”

Helena Mary Doherty-Bock


”Fantastisk og uforglemmelig oplevelse, Alott sørgede for at man følte sig tryg hele vejen igennem så man kunne slappe af og bare nyde det.”

Camilla Nielsen


Hejsa, nu flyver jeg fra København om nogle timer, og ville bare lige skrive og sige tak for al din hjælp.

Venlig Hilsen Andreas Pietras Bøgh


Det er simpelthen det mest fantastisk jeg nogen sinde har oplevet. Men billeder siger mere end ord – så hvis du vil vide mere eller noget i den stil, kan du jo skrive 😀

Mvh Christina Jørgensen

”Fordi det rent faktisk virker til, at I går op i, at jeres rejsende får en god tur. Når man taler i telefon med jer, så føles det som om, at I har al den tid i verden, der skal til, for at netop min rejse bliver perfekt for mig. Som sagt, så følte jeg aldrig, at jeg ringede ubelejligt, hvilket var rigtig dejligt, da jeg havde et hav af spørgsmål – Som I svarede langt mere end fint på!”

Nanna Ishøj Eriksen


”Jeg vil helt klart anbefalde ALOTT fremover. I var mine helte da jeg stod i en frygtelig situation i Johannesburg og købte helt nye flybilletter til mig! Af hjerte tak! Det er tip top service! Derudover var det projekt jeg var på, over alle forventninger. De oplevelser jeg har fået, vil jeg aldrig glemme og heller ikke de venskaber jeg har fået!”

Tine Bach


”Hos ALOTT får man utrolig god hjælp både inden og under programmet. Man er aldrig i tvivl om man kan ringe til ALOTT hvis man har spørgsmål eller problemer.”

Line Gerber


” De var imødekommende, åbne, venlig og ønskede kun du fik det bedste ophold. Super hjælpsomme når du havde behov for dem.”

Katrine Lautrup


”ALOTT har mange forskellige og spændende programmer og rejser, man kan komme på, og servicen er helt i top. Hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp både før rejsen, under opholdet eller når man er kommet til Danmark igen, er det let at komme i kontakt med ALOTT-personalet.”

Cecilie Kornbeck


”Jeg synes det var rigtig rart at man havde en kontaktperson gennem hele forløbet, og at det var super nemt at komme i kontakt med denne. Hvis man havde et spørgsmål kunne man bare ringe eller skrive, og det var rigtig dejligt!”

Ida-Marie Danielsen


Det har været alle pengene værd og jeg har fået nogle fantastiske oplevelser med dyrene som slet ikke kan beskrives og som jeg helt sikkert vil huske resten af livet.

Med venlig hilsen Sheila Sørensen


Vi havde 6 dejlige uger!

Mange Hilsner Sebrine & Tina

CANADA

Det er godt nok længe siden, men det kan måske skyldes at jeg har nydt livet og ikke tænkt så meget på Danmark! Sæsonen er allerede i sin slutning og tiden er gået rigtig stærkt herovre!

Hilsen Kasper


”Jeg oplevede en super god service. Der var et fint udvalg af programmer og gode priser. Så jeg vil klart anbefale det til andre. Det har jeg faktisk allerede gjort!”

Nadia Højgaard Hansen


Det går rigtig godt herovre, er jo et dejligt sted at være, og man møder jo mange herlige mennesker. Og griner sommetider lidt for mig selv, når jeg tænker tilbage på jeres info materiale. Et sted skriver I, at man skal tage gode sko med, da man kommer til at gå mere end man forventer. Og hvor har I da ret.

Hilsen Kenneth Schmidtke


Saa er jeg naesten faerdig med min tid i Banff paa Hidden Ridge Resort i Banff. Ville lige sende en kort hilsen til dig, med tak for at hjaelpe mig til jobbet – det har vaeret en fantastisk sommer! Jeg planlaegger nu at rejse rundt i Canada og USA lidt tid og derefter vende tilbage til Banff og finde et nyt job.

Nichlas Thomas Jacobsen

Håber du har det godt for jeg nyder virkelig livet herovre i Canada. Dog har vi så meget at lave i firmaet og i fritiden at jeg helt glemmer at skrive hjem.

Mvh Lasse Lauridsen


Nu er der vel gået en 6 til 7 uger siden jeg kom herover og indtil videre har det jo været en fantastisk oplevelse, nyder at være i bjergene den flotte natur. Bliver svært den dag jeg skal tilbage til Danmark. Jeg fik klaret det hele i Vancouver sammen med INTERnex.

Hilsen Ulrik