HVORFOR REJSE MED ALOTT

 • Du får din egen personlige rejseekspert med specialviden om den destination du rejser til. Så er du sikker på at du får den nødvendige hjælp til visum, fly, forsikring, rejsebudget, klima, kultur og meget mere.
 • Når du rejser gennem ALOTT, oplever du kulturen og lokalbefolkningen på helt tæt hold og ikke bare som en almindelig turist.
 • Personalet hos ALOTT har selv rejst i store dele af Verden (bl.a. i Australien, New Zealand, Sydamerika, Afrika, Sydøstasien, Japan, Canada og USA), vores store interesse er at rejse, og vore personlige erfaringer hjælper dig til at være bedre påklædt, når vi sender dig ud i verden.
 • Medarbejderne hos ALOTT gør alt, for at din store rejse skal blive en god oplevelse. Vi kender vores destinationer – har selv været der – og kan forberede dig bedst muligt på din oplevelse. Vi er altid ærlige og sikre os, at du ved hvad du skal forvente af rejsen.
 • ALOTT har eksklusive aftaler med samarbejdspartnere i de fleste lande, hvorfor du gennem os kan få helt unikke oplevelser. Kvaliteten er hele tiden i højsædet og kontrolleres løbende.
 • Vi samarbejder med lokale samarbejdspartnere, som kender detaljerne om kulturen i netop deres land og område. Dette sparer dig for en masse besvær.
 • ALOTT er en del af det verdensomspændende Work & Travel Company, som har specialiseret sig i at forberede og hjælpe unge på vej ud i verden på et working holiday ophold. Vores styrke er vores erfaring og vores høje serviceniveau.
 • ALOTT deltager i internationale konferencer over hele verden og følger med i, hvad der rører sig indenfor ungdomsrejser.
 • ALOTT kender sine samarbejdspartnere godt gennem mangeårigt samarbejde, og vi sikrer at de håndterer evt. problemer professionelt, og altid med fokus deltageren.
 • Alle vores samarbejdspartnere i udlandet har et 24-timers nødnummer, som du har adgang til, når du rejser gennem ALOTT. Dette giver dig en uvurderlig tryghed; du er aldrig alene, hvis du får behov for hjælp.
 • ALOTT har siden starten i 2001 været specialister i working holiday rejser – der var erfaring bag helt fra begyndelsen, og vi bliver hele tiden bedre!
 • ALOTT holder informationsmøder i de større byer i Danmark og på hovedkontoret i Sønderborg – så kan du altid møde os face-to-face og stille alle de spørgsmål, der trænger sig på.
 • ALOTT formidler rejseforsikring i samarbejde med GOUDA, som er helt perfekt for dig, der skal på en aktiv rejse der også indeholder arbejdsopgaver af en slags. Den inkluderer blandt andet dækning for de fleste former for ekstremsport, og lige så vigtigt, hvis du kommer til skade på jobbet.
 • Du kan få en deltagerliste inden afrejse, hvis der er andre deltagere med samme afgang som dig, og på den måde komme i kontakt med andre rejsende, så du allerede kender nogen ved afrejsen fra Danmark.
 • Du får et certifikat efter hjemkomst, som du kan bruge til senere jobansøgninger; et rejsebevis er ikke kun bevis på ophold i et andet land men også forbedrede sprogkundskaber, personlig udvikling, god indsigt i forskellige kulturer og stor tilpasningsevne.
 • Hos ALOTT er vi Aussie Specialists – Australsk Turistkommissions eksamen for medarbejdere i rejsebranchen, der har særligt fokus på Australien.
 • ALOTT tænker på miljø og klima. For alle de deltagere vi sender ud i verden planter vi træer i regnskoven for at kompensere for det CO2 aftryk din rejse laver. Fra Danmark til destinationen – og tilbage til Danmark igen! Læs mere ved at klikke på logoerne her.

       

 

WE CARE ALOTT!

Du kan altid ringe til os og få en snak om rejsen

Det er en stor rejse du skal ud på; du skal langt væk, det koster mange penge og du er væk i lang tid. Derfor er det vigtigt, at du kommer ordenltigt af sted, og har alt på plads, så du kan koncentrere dig om at få en god oplevelse.

RING TIL OS! 74 42 11 88

           

     

Mission

At levere en one stop shop, hvor unge kan få hjælp til at rejse ud i verden med trygheden om at alt er på plads. Vi yder støtte og service med vores mangeårige erfaring, og bestræber os på at under-sælge og over-levere. Vi ønsker at levere en venlig og imødekommende service i høj kvalitet i samarbejde med de partnere vi har i udlandet.

Vision

Vi vil være kendte for at yde god service, og være en af de førende udbydere af kvalitetsrejser for unge i Danmark. Vi tilbyder en bred vifte af lange og korte programmer og udvikler konstant nye muligheder og følger med tiden.

Værdier

Vi er engagerede i vores kunder og det danske samfund, som vi er en del af, og ønsker at være en god arbejdsplads for vores ansatte. Vi vil være miljømæssigt og socialt ansvarlige.