Pre-Placement – kend dit job før afrejse.

Drømmer du om at rejse ud i verden, opleve en helt anden kultur og give dig selv lidt udfordringer, så er du én af mange. Vil du gerne gå med livrem og seler og bryder du dig ikke om usikkerheden ved at rejse til den anden side af jorden og ikke rigtig vide, hvad du skal – så er Pre-placement lige noget for dig.

Der er mange programmer, der tilbyder jobs til unge, der ønsker at arbejde ude i verdenen, men disse programmer er det eneste, der sikrer dig et job i serviceindustrien FØR afrejse.

Australien, Canada og USA – alle lander der hver især har så maget at byde på – Er du til sommer / til vinter, lønnet eller ulønnet så se hvad dine muligheder er på vores Pre-Placement programmer. Hvad enten du har megen erfaring eller slet ingen så er der mulighed for at sikre dig et job inden afrejse så længe du blot er fuld af gå på mod og er fleksibel.

I Australien er der to forskellige Pre-Placement programmer som du kan vælge mellem:

Pre-placement Experienced. Her er der en fast stilling med løn til alle, men har man ingen erfaring med sig, skal man indstille sig på at jobtilbud er i housekeeping eller i køkkenet. Der er mange forskellige typer jobs, de fleste kræver dog minimum 6 måneders erfaring. Her er placeringer på resort eller hotel, i enten en sommer- eller vintersæson på 6 måneder. Vi har placeringer overalt i Australien lige fra Outback Resorts til 5 stjernede luksushoteller i flere storbyer eller eksotiske øer.

Er du uden tidligere erfaring og ønsker ikke 6 måneder i housekeeping så se hvad vores Pre-placement Work Exchange kan tilbyde dig. Du vil her få job i et ungt vandrehjemsmiljø, bo centralt og have job i mindst 3 måneder – måske mere hvis du bliver bidt af det. Jobbet er ulønnet, men du bor gratis samt får lidt lommepenge til mad – så der er fest og farver samtidig med at du får noget rigtig god erfaring at putte på dit CV.

I Canada placeres der på Resort i ”The Rockies” både i sommer og vintersæson og her er job til alle der er fulde af gå på mod. Disse er alle lønnede job hvor man har en fast hverdag bygget op om sit ophold hvor man typisk bor på eller meget tæt på sin arbejdsplads.

Drømmer du om at opleve USA på en anderledes måde? Placeret i billedskønne Colorado Springs, ligger The Broadmoor, et prisbelønnede resort, der nærmest er så stort, at det er en hel by i sig selv, med alt hvad hjertet begærer. En skøn feriedestination og med masser af muligheder.

Er du født med et udpræget servicegen – er sprudlende og livsglad med en udadvendt personlighed, og har lysten til at komme på Pre-placement, så er der stor efterspørgsel på dig! Læs mere om hvert program og de krav der stilles til dig i undermenuerne. Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for lidt ekstra viden!