Program for FunWeek nZ 2020

Startdatoer 2020
Januar: 13.
Februar: 17.
Marts: 16.
April: 13.
Maj: 11.
Juni: 15.
Juli: 13.
August: 17.
September: 7. + 21.
Oktober: 12. + 26.
November: 9. + 23.
December: 14.

Dag 1 – Mandag

Velkommen til Auckland. Stress ikke – der er transport fra lufthavnen til vandrehjemmet Down Town. Du har resten af dagen til at slappe af , finde folk fra gruppen og udforske byen hvis du har lyst inden det for alvor går løs.

Dag 2 – Tirsdag

Start dagen med gratis morgenmad og kig så over på kontoret – Work New Zealand holder infomøde hvor der organiseres bankkonto, skatte nummer og du introduceres til teamet som hjælper dig med jobs og andet under dit ophold. Gruppen mødes på vandrehjemmet sen eftermiddag for at sætte jer ind i de kommen dages oplevelser som sol, sand, snorkel og meget mere. Efter det tager i ud i byen og får en velkomst middag og et par drinks – den bedste måde at lære gruppen at kende på.

Dag 3 Onsdag

I dag ser du det bedste af Auckland. Jeres guide møder jer på vandrehjemmet og i tager ud i byen til fods. Fra Aucklands gamle historier til de sprit nye udviklinger i denne skønne by – jeres guider går med og fortæller jer om de forandringer Auckland, New Zealands største metropol er gået igennem. Turen ender ved Sky Tover. Se byen 220 meter oppefra med et spektakulært 360˚ view – på en god dag op til 80 kilometer i alle retninger.

Dag 4 Torsdag

Så går turen nord på til Bay of Islands, berømt for sit turkise vand og 144 øer! Vi slår os ned og bor i Paihia, et populært sted med fantastiske strande kendt for sin natur, sejler livet, delfiner og afslapning !
Nyd solen på terrassen eller smut i poolen eller tag på sightseeing i byen, eftermiddagen er til din disposition. Der er fælles spisning om aftenen hvor de næste dages program gennemgås.

Dag 5 Fredag

I dag har du mulighed for at sove længe eller smutte på stranden og tanke sol. Morgenen er til din frie disposition. Dagen fortsætter med en overnight cruise gennem Bay of Islands. Få et par drinks og nyd de 2-3 timer sejlads med en ægte Kiwi Barbacue med dine nye venner. Når mørket falder på er det tid til at spotte stjerner. For dem med lidt mere eventyrlyst er det muligt at tage en natdukkert og varme sig ved kaminen efterfølgende.

Dag 6 Lørdag

Solopgangen til søs er helt fantastisk, du kan se den fra din seng hvis ikke du er a-menneske. Morgenmadsklokken ringer kl 8 til et traditionelt Kiwi morgenmåltid hvorefter ankeret hejses og turen fortsættes. Står du tidligt op kan du nå at tage en svømmetur med crew’et. Der er nok tid til at udforske øde strande, få et spil cricket og samle muslinger som vi vil nye undervejs. Hvis vi er heldige vil vi også spotte nogle legesyge delfiner. Vi ankommer til Paihia sen eftermiddag og har vores sidste aften sammen før det går tilbage mod Auckland.

Dag 7 Søndag

På denne vores sidste dag sammen har du mulighed for at sove lidt længere inden turen går tilbage til Auckland. Her stopper gruppeturen, men dit eventyr på New Zealand skal jo kun til at begynde. Måske sammen med en ny ven? Work & Travel NZ – IEP står til din rådighed de næste 12 måneder.