AU PAIR I AUSTRALIEN

Intro

Au Pair i Australien

Drømmer du om at opleve den berømte ”No Worries” mentalitet og blive en del af en familie, men har ikke et helt år til rådighed, så er her den oplagte mulighed.

At være au pair i Australien giver dig 6 måneder hos en familie, hvor du indgår i deres hverdag og liv, og tager sig kærligt af deres børn. En superfed måde at få forbedret dit engelsk på og opleve en anden kultur. Du har mulighed for at rejse rundt på egen hånd efter du har været au pair, eller vælge endnu en placering på 6 måneder ved en ny familie.

Australien giver en fantastisk mulighed for at fordybe sig i det store eventyr, selvom du har begrænsede økonomiske ressourcer, fordi du under dit ophold modtager ugentlige lommepenge og ekstra betaling, hvis der skulle opstå mere arbejde. Da din værtsfamilie sørger for kost og logi, skal du heller ikke selv stå for disse udgifter.

Du kan derefter bruge det sparede til at udforske Australien – du binder dig for en periode på 6 måneder som au pair, men dit visum gælder i 12! Ayers Rock, Great Barrier Reef eller operahuset i Sydney – dette fascinerende kontinent med de hyggelige mennesker venter på dig.

Au Pair i Australien - ALOTT

Kort fortalt

Pris fra:

fra 12.500 kr.

Alder:

18-30

Kvalifikationer:

Engelsktalende, erfaring, kørekort, ren straffeattest

Varighed:

Op til 12 mdr

Ankomst:

Året rundt

Løn:

Ja

Deltagere:

-

Bør bookes før:

Gerne 3 mdr inden afrejse

Generel information

Generel information

Startdatoer
Der er løbende placeringer hele året rundt.

Der er dog to perioder, hvor der er særlig stor efterspørgsel efter au pairs, og det er juni/juli og december/januar. Ankomstdatoen arrangerer du direkte med din værtsfamilie på individuel basis.

Det er meget vigtigt at du er tålmodig, og ikke forventer afrejse med meget kort varsel efter du har tilmeldt dig – det tager tid at finde et godt match og specielt udenfor vores 2 hovedsæsoner.

Orientation
4 gange om året er der planlagt gruppe-ankomster, også kaldet Orientation. Her skal man ankomme til Sydney, og har 3 dage sammen med andre au pairs, der også lige er ankommet.

Man udforsker Sydney, får førstehjælpskursus for småbørn, holder australsk BBQ og møder vores partnerteam.

Da det kun afholdes 4 gange pr. år bliver pladserne hurtigt udsolgt. Du skal derfor oplyse os om du ønsker dette tilkøb, da det ikke er inkluderet i vores normale pakke. Det er forbundet med ekstra udgifter ifm. indenrigsrejse og selve programprisen.

Du kan læse mere om Orientation pakken her

Datoerne for orientation i 2020 er:  22. januar – 25. marts – 15. juli – 19. august

Ansøgningsfrist

Gerne 12-24 uger før, men da efterspørgslen på Au Pairs er stor, kan vi ofte placere med kortere varsel, men kan ikke love det.

Jo mere fleksibel og åben for f.eks. placering og antal af børn, jo hurtigere går det også med at finde en værtsfamilie. Har du meget specifikke ønsker og krav, gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan få at opfylde disse, men det kan tage lang tid og vi kan ikke garantere at alle dine ønsker kan blive indfriet.

Hvem er du

 • Du er mellem 18 og 30 år
 • Du er pålidelig, ansvarsbevidst og har lyst til at blive en del af familien
 • Du er indforstået med lettere husholdningsarbejde ved siden af at tage dig af børnene
 • Du er rask og i god form
 • Du kan fremvise en ren straffeattest
 • Du har kørekort samt førstehjælps kursus
 • Du er ikke ryger
 • Kan skaffe mindst 2 referencer fra børnepasning – ikke familiemedlemmer

Highlights

 • Du lærer Australien og kulturen at kende
 • Du får forbedret dine engelskkundskaber
 • Du får et ophold i familiære omgivelser, hvor du har en fast base og får en hverdag op at køre
 • Du får en udvidet familie i et andet land

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver

Børnepasning, lektiehjælp, bleskift, lettere rengøring, indkøb, kørsel til og fra skole/aktiviteter og hvad din familie ellers har brug for dig til og afhængigt af børnenes alder.

Arbejdstid og lommepenge
Arbejdstiden varierer meget fra familie til familie, og ligger typisk mellem 25 til 40 timer pr uge. Du har som regel 2 fridage pr. uge.

For en 25 timers arbejdsuge gives mellem 150 og 180 AUD samt kost og logi.

Bemærk at familierne er forskellige, og sætter deres lønniveau efter antallet af timer og opgaver. Der kan derfor være stor forskel, men dog minimum 150 AUD pr uge for 25 timer.

 

Visum

Du rejser ind på et Working Holiday visum, som giver dig 12 måneders ophold i Australien. Du må dog max. være ved samme familie i 6 mdr. Du skal ved indrejsen kunne bevise at være god for 5000 AUD i form af et konto udskrift eller et brev fra din bank. Vi søger selvfølgelig dette visum for dig.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregne at skulle til en TB undersøgelse og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København. Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca 2.950 kr.

Support

 Gennem hele dit forløb vil du kunne få support fra vores partner i landet.

KLIMA & BÆREDYGTIGHED

KLIMA & BÆREDYGTIGHED

Vores partner i Australien opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Sparer på vandet
 • Slukker for al standby når muligt
 • Sparer på strømmen og specielt aircondition
 • Genanvender papir, pap. aluminium og plastik
 • Papirløst kontor
 • Bruger genanvendeligt bestik, kopper etc.

Au Pair i Australien - ALOTT

PRISER

PRIS 2020

PROGRAMPRIS: 12.500 kr.
Tilkøb af orientation pakken 2.000 kr

INKLUDERET I PRISEN

IKKE INKLUDERET I PRISEN

 • Afbestilling- og rejseforsikring
 • Visumgebyr 450 AUD – kursafhængig
 • Eventuelle udgifter ved lægeundersøgelse, såfremt det forlanges af visummyndighederne (ca. 2.900 kr.)
 • Lufthavnsskat – denne kendes først ved udstedelsen af billet, typisk mellem 3-5000 kr.
 • Evt. udgift til Childrens Check* efter ankomst til Australien. Pris kursafhængig ca. 500 kr. og kan variere fra stat til stat.
 • Evt. Vaccinationer og udgifter til lægetjek
 • Evt. indenrigstransport hvis ankomst i Sydney til Orientation og placering er i anden by/stat

*) Children’s Check
De australske myndigheder har indført et såkaldt ”børnepas” meget lig det vi har herhjemme, når man vil arbejde med børn. Du vil derfor efter ankomsten skulle udfylde et formular til myndighederne. Dette er obligatorisk. Det varierer meget fra stat til stat, hvordan det gøres, og du vil derfor, efter din placering, få tilsendt en mail med link og vejledning til, hvordan du skal gøre. Ofte er familien en stor hjælp, så du kan blot gøre det sammen med dem efter ankomsten. I nogle stater er det pt. gratis mens andre tager mellem 80-100 AUD for det. Myndighederne kan til en hver tid hæve eller sænke dette beløb.

OBS: Hvis du vil blive i landet og tage lønnet arbejde efter dit Au pair ophold kan du tilkøbe vores jobservicepakke. Så får du hjælp til at søge job samt oprettet skattenummer og bankkonto Down Under. Dette tillæg kan bestilles både før og efter ankomst. Denne koster 7.900 kr.

DEPOSITUM

 Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositum for Au Pair Australien udgør 3500 kr. og indbetales lettest via vores online betaling.

ANNULERINGSREGLER

 • Annullering op indtil en familie placering: 3500 kr.
 • Annullering efter familie placering: programmets fulde pris
 • Det betalte depositum refunderes aldrig
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Au Pair - ALOTT

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.