Au Pair in America

Åben for tilmelding

Bliv au pair i USA med Au Pair in America

Her er muligheden for at få et spændende og lærerigt år!

At være au pair i Amerika er en meningsfuld måde at passe børn og få store oplevelser alt imens du møder nye venner fra hele verden, udhuler græskar til Halloween, udvikler dig personligt og møder USA. Nå ja, og bliver flydende i engelsk.

Når du er au pair, bliver du en del af en ny familie, deler din kultur og kombinerer børnepasning med et år fyldt med oplevelser, studier og rejse. Forestil dig at du deltager i festlighederne den 4. juli, spiser kalkun til Thanksgiving eller bygger snemænd om vinteren!

Du vil være en ven, ledsager og rollemodel for de børn, som du passer, så det er vigtigt at du oprigtigt kan lide børn. Alle vores værtsfamilier er kontrollerede og godkendte for at kunne blive en del af programmet.

Au Pair in America, var den første organisation, der fik tilladelse til at formidle au pairs til USA af de amerikanske myndigheder. Og ALOTT er den danske afdeling, der hjælper dig igennem ansøgningen og får dig godt af sted, så her er du i gode hænder.

USA som au pair destination er et sikkert valg, fordi au pair-programmet er overvåget og reguleret af den amerikanske regering. Det gør det til en af de mest sikre og pålidelige måder at opleve livet i USA på.

 

OBS: Au Pair in America programmet har tidligere hørt ind under ALOTT, men grundet ejerskifte er programmet fra 2023 overgået til den tidligere ejer af ALOTT direkte. Kontakt derfor Joan direkte for yderligere information.

Au Pair in America - ALOTT

Kort fortalt

Pris fra:

550 € inkl. fly (normalt 749)

Alder:

18-26 år

Kvalifikationer:

Kørekort, 200 timers børnepasningserfaring, ren straffeattest

Varighed:

Fra 12 mdr

Ankomst:

Hele året

Løn:

Ja

Deltagere:

-

Bør bookes før:

Gerne 3-4 mdr inden afrejse

Generel information

Generel information

Hvad vil det sige at være au pair i USA?

Au Pair in America - ALOTT

At være au pair betyder at du vil komme til at bo hos en amerikansk værtsfamilie og hjælpe dem i det daglige, mod at få kost, logi, flybillet samt lomme- og studiepenge. Du får dit eget værelse og mulighed for at skabe kontakt med andre unge fra resten af verdenen. 

Udtrykket au pair betyder noget i retning af “på lige fod” og det er hensigten med et sådant ophold, at man bliver en del af sin værtsfamilie og deltager i dagligdagen på lige fod med resten af familiemedlemmerne.

Du skal under dit au pair ophold være til rådighed for opgaver i din værtsfamilie i op til 45 timer per uge, med børnepasning og forefaldende opgaver i hjemmet. Timetallet kan variere fra familie til familie, nogle har brug for færre timer, men du skal ikke forvente mere end 45 timer på en uge. Minimum 3 timer per uge skal du gå på kursus, og det betaler din familie for dig med op til 500 USD. Du bestemmer selv, hvad du vil studere!

At tilpasse sig en ny kultur er en udfordring, og du vil komme hjem stærkere, mere erfaren, og med en stor oplevelse i bagagen foruden at have forbedret dine fremtidsmuligheder.

Danske au pairs er populære i USA, og der er stor efterspørgsel fra amerikanske familier. Større end vi kan følge med til, så kontakt os hurtigt, hvis dette er noget for dig.

Det er ikke tilladt at være au pair i USA uden at gå gennem en organisation, men hvorfor ikke også bare gøre det? Der er masser af fordele for ansøgere på dette program, og det er en af de billigste og sikreste måder at rejse ud i verden på.

Nøje udvalgte værtsfamilier
Du vælger selv din værtsfamilie – naturligvis!
Det er vigtigt for at du får et godt ophold i USA, at du er ved en familie, du selv har valgt, og har de rette forventninger til.

Du kommer i kontakt med forskellige familier, der har valgt at tale med dig ud fra, om de mener, du vil passe ind i deres familie. Dette foregår typisk på Skype, så du kan få så god en fornemmelse af hvem de er.

Og husk mavefornemmelsen. Det er mere vigtigt, at du kan lide familien, end at de bor et bestemt sted eller har en lækker bil.

Alle værtsfamilier har haft besøg af den Community Counsellor, der bliver din kontaktperson. Værtsfamilien har, lige som du, lavet en ansøgning, før de bliver accepteret på programmet.

De familier, der er på programmet, er blevet grundigt informeret om, hvad det vil sige at have en au pair i hjemmet. Mange familier har haft au pairs før, og gør alt hvad de kan for at du har det godt hos dem. Se mere her.

Masser af erfaring og sikkerhed bag din placering
Au Pair in America er det første au pair program i USA, der blev godkendt at de amerikanske myndigheder for mere end 30 år siden.

ALOTT har arbejdet sammen med Au Pair in America i 30 år og kan stå inde for den høje kvalitet og den store omsorg, de har for deltagerne på programmet.

Hvor i USA?
Der findes værtsfamilier på au pair programmet over hele USA, fra øst til vest, nord til syd, ja, sågar på Hawaii!
De fleste au pair familier findes, hvor der bor flest mennesker, dvs i det nordøstlige hjørne af USA, såsom New York, Boston, Washington DC, Chicago, Philadelphia og omegn.

Der er også masser af placeringer på vestkysten, San Fransisco, Seattle og sydpå i f.eks. Texas.

Ansøgningsfrist
Gerne 12-16 uger før ønsket afrejse. Du kan søge fra 6-9 måneder før ønsket afrejse.

Ønsker du at rejse i sommeren efter endt studentereksamen, så anbefaler vi, at du gør din au pair ansøgning færdig, før du går i gang med at læse til eksamen, så du ikke skal tænke på den, når du har travlt med at læse.

Så vær gerne i god tid, så du bare kan glæde dig til at tale med nogle søde værtsfamilier. Og er du i god tid, så kan du også nå at lære din værtsfamilie at kende, før du drager over Atlanten. Det er en rar følelse, ikke at skulle rejse over til nogen helt fremmede.

Startdatoer
Au Pair in America har hver måned flere afgange til USA. 

For at kunne deltage i au pair programmet, er der nogle krav fra de amerikanske myndigheder og værtsfamilierne, der skal opfyldes, for at du kan få en placering og det nødvendige visum til dit ophold.

Dette skal du opfylde:

 • Være mellem 18 og 26 år (begge inklusive)
 • Have et gyldigt kørekort
 • Have dansk pas
 • Være til rådighed 12 måneder som au pair hos en værtsfamilie
 • Være sund og rask og aflevere en lægeerklæring
 • Have afsluttet mindst 10. klasse med Folkeskolens Udvidede Afgangseksamen
 • Tale engelsk på et rimeligt niveau
 • Ikke have en kriminel baggrund, og kunne fremvise en ren straffeattest
 • Være indforstået med programmets regler
 • Have mindst 200 timers nylig børnepasningserfaring fra almindelig babysitning for ikke-familiemedlemmer. Hvis du skal passe børn under 2 år skal de 200 timer være erfaring fra denne aldersgruppe. Hjælp på en lokal skole, spejderleder, hjælper i ungdomsklub, gymnastiktræner, rideunderviser o.s.v. tæller også. Joan kan hjælpe dig med at specificere din erfaring.
 • Skal du passe børn under 6 måneder, kræves en kighoste vaccination

13. måneds rejse
Efter at du har afsluttet dine 12 måneder hos værtsfamilien, kan du vælge at rejse rundt i USA i op til en måned, eller du kan vende hjem med det samme, hvis du hellere vil det.

Mange au pairs rejser med venner rundt og besøger Amerikas større byer og seværdigheder, mens andre køber spændende ture, som for eksempel busrejser eller campingophold.

Som du ved har USA et væld af kendte steder, man må se når man “nu alligevel” er her! Der er stor forskel på øst og vest og nord og syd, og det er bestemt værd at rejse rundt når du har fri/ferie, for at få den fulde oplevelse.

Vi kan hjælpe dig med at planlægge denne periode, og din Community Counsellor kan give dig detaljer, om de rejsemuligheder vi tilbyde.

Au Pair in America - ALOTT Au Pair in America - ALOTT

JEG GØR EN FORSKEL

MØD VORES AU PAIR

MIN STØRSTE OPLEVELSE

 

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver

Opgaverne omfatter typisk: børnepasning, lektiehjælp, bleskift, lettere rengøring, madlavning, indkøb, kørsel til og fra skole/aktiviteter og hvad din familie ellers har brug for dig til, hvad der vedrører børnene.

Opgaverne er meget afhængige af, hvor gamle børnene er, hvilke interesser familierne har, hvilke aktiviteter børnene går til osv. Så fortæl meget gerne om dine egne interesser, når du laver din ansøgning.

 

Au Pair arbejdstider

Tidspunkterne, hvor du skal være til rådighed, varierer meget fra familie til familie, og ligger typisk mellem 30 til 45 timer pr uge – som regel med 2 fridage i ugen.

Nogle familier har brug for dig om morgenen, når børnene skal gøres klar til skole, og så igen om eftermiddagen, når de kommer hjem, så din dag kan blive delt op, med nogle fritimer midt på dagen.

Familier med små børn, har ofte brug for dig fra om morgenen og i løbet af dagen, og så har du fri sidst på eftermiddagen. Der er ikke to familier, der er ens, så husk at spørge ind til, hvordan din hverdag bliver, når du taler med mulige værtsfamilier.

 

Undervisning

Dit år i USA kan også bidrage til dine evner og kvalifikationer. Vi kalder det: et kvalifikationsår!

Visumreglerne kræver at du tager et kursus efter eget valg ved f.eks. et lokalt college, svarende til tre ugentlige timer i løbet af skoleåret. Du kan vælge at tage engelsk, amerikansk historie, gymnastik, rejse, fotografi, film og teater eller noget helt andet – valget er dit. Der vil være et bredt udvalg af fag til rådighed på skolerne i dit lokale område.

Din værtsfamilie vil betale omkostninger til undervisning med op til 500 USD. Dette beløb kan normalt dække udgifter til f.eks. et engelskkursus.

I de tilfælde, hvor du vælger et dyrere kursus end de 500 USD, som du modtager fra din værtsfamilie, betaler du selv differencen.

Du vil modtage mere information om mulighederne i dit område, når du er blevet placeret og kender de lokale colleges.

Derudover vil du også lære en masse om amerikansk kultur og få udfordret dine engelskkundskaber alt imens du snuser til det amerikanske studiemiljø.

Gode lommepenge!

Lommepengene for au pair programmerne følger mindstelønnen i USA.

Se her hvad du tjener som au pair:

 • Au Pair in America Lommepenge for au pairs til USD 196 pr uge
 • EduCare in America Lommepenge for EduCare deltagere til USD 147 pr uge
 • Au Pair Extraordinaire Lommepenge for Extraordinaire au pairs til USD 250 pr uge

Den mindste ugentlige betaling beregnes af US Department of State (DOS) efter udregning af omkostninger, der gives i form af kost og logi per uge. Værtsfamilier og au pairs kan frit aftale en højere betaling end gældende minimum.

Husk at lægge et mindre beløb til side til skat. Der følger mere information om dette på orientation efter ankomst til USA.

Udover lommepenge modtager du også kost, logi, flybillet, basisforsikring, skolepenge og meget mere.

Au Pair in America - ALOTT

Visum

Au Pair in America gør det muligt for unge kvinder mellem 18 og 26 at tage sig af børnene i en amerikansk familie med et såkaldt “J-1 Visa” fra de amerikanske myndigheder.

Au Pair in America står som sponsor for dit J-1 visum. Det koster ca. 1000 kr (afhængig af dollarkursen), og søges efter at du har accepteret din værtsfamilie.

Au pairs som ankommer til USA uden et J-1 visum opholder sig illegalt i landet, og risikerer deportation og bøde, og afskæres eventuelt fra at vende tilbage til USA i fem til ti år. Derudover har de intet støttesystem i tilfælde af ulykke eller ved problemer med værtsfamilien.

Det er et krav fra de amerikanske myndigheder, at man skal møde op personligt på den amerikanske ambassade, for at aflevere sin visumansøgning. Alt dette får du naturligvis hjælp til, når du kommer så langt.

 

Support

Hvad nu hvis noget ikke går helt som forventet? Hvad nu hvis jeg ikke fungerer med min værtsfamilie, eller hvis børnene ikke kan lide mig? Det er helt naturligt at være lidt bekymret for, hvordan det skal gå, når man overvejer at tage et år til USA som au pair.

Vær ikke bekymret! Som au pair in America har du flere forskellige at trække på, hvis du har brug for råd eller hjælp til et eller andet.

Som den vigtigste kontakt har du din lokale Community Councellor. Hun bor i dit område, og du har mulighed for at tale med hende face-to-face, så ofte du har brug for det.

Så er der hovedkontoret i USA og rekrutteringskontoret i London, som du også må bruge.

Og endelig, hvis du er usikker på, hvordan du skal formulere et problem på engelsk, kan du altid kontakte ALOTT i Danmark, og så vil vi hjælpe dig. Masser af muligheder for support og ingen grund til bekymring.

Community Counsellors – din kontaktperson


Din amerikanske værtsfamilie bor i et af de 165 clusters spredt over hele USA. Din Au Pair in America Community Counsellor vil:

 • Interviewe værtsfamilien for at sikre, at de kan tilbyde dig et passende og sikkert hjemmemiljø.
 • Kontakte dig inden for få dage efter din ankomst hos værtsfamilien og jævnligt mødes med dig for bl.a. at sikre at du og din værtsfamilie opfylder jeres pligter og ansvar overfor hinanden.
 •    Desuden arrangere sociale aktiviteter for dig og de andre au pairs i området og hjælpe dig med at vælge passende kurser.

Cluster: Betyder klynge, og er den gruppe, som en Community Counsellor er tilknyttet. Et cluster kan bestå af mellem 5 og 40 værtsfamilier med deres au pairs. En Community Counsellor bor som regel centralt i clusteret, men aldrig mere end en times kørsel fra sine au pairs/værtsfamilier.

inspiration

Inspiration

At være au pair i USA i et helt år, er en beslutning der for nogle er svær at overskue. Tusindvis af piger fra hele verden har dog gjort det med stor fornøjelse, og er du først ovre den første lidt usikre tid, så kan du forvente at tiden bare flyer af sted. For mange så hurtigt, at de forlænger deres ophold med 3, 6 eller helt op til 12 måneder. 

Er du i tvivl om det er noget for dig, og mangler du lidt inspiration, så hop over på vores youtube kanal, og se nogle flere videoer. Denne vej til Youtube

PRISER

PRIS 2023

Programprisen for almindelig au pair er lige nu bare 550  (ca. 4.125 kr.).

Dertil kommer diverse udgifter til visumgebyr til den amerikanske ambassade, lægeerklæring, internationalt kørerkort osv. Ønsker du at forsikre dig udover den basisforsikring, der er inkluderet i programprisen, skal du regne med et samlet udgift for alt på ca. 12.000 kr.

Når det er betalt, har du meget få udgifter i løbet af dit år i USA. Du modtager flybillet, forsikring samt undervisning, kost og logi og lommepenge under hele dit ophold. Det er dermed en af de programmer, hvor du får mest for pengene i verden.

Ønsker du udvidet forsikring med højere dækning og gyldighed i 13 måneder, kan den tilkøbes for kun 540 € for hele perioden.

INKLUDERET I PROGRAMMET
Alt dette og mere får du som au pair in America gennem ALOTT

 • Placering i godkendte værtsfamilier – du bestemmer selv hvem
 • Muligheden for at tilbringe et år i en af 165 spændende amerikanske byer.
 • Gratis flyrejse fra København til New York og enkeltbillet til området, hvor værtsfamilien bor.
 • Gratis hjemrejse til Danmark, når dit år er komplet fra en by i USA, som du selv vælger.
 • Dit eget værelse og alle måltider i en familie, som du selv vælger.
 • Løn på 196 USD pr. uge i 51 uger*. (Au Pair Extra deltagere modtager 250 USD pr. uge).
 • To separate ugers ferie med ugentlige lommepenge og mindst en hel weekend fri hver måned.
 • Mulighed for at rejse rundt i USA i den 13. måned – dit visum gælder i 13 måneder.
 • En basis sygeforsikringsdækning på 100.000 USD.
 • Et undervisningstilskud på 500 USD – visumreglerne kræver at du studerer et fag svarende til 3 timer per uge i løbet af semestret. Hvilket fag bestemmer du selv.
 • Under hele au pair opholdet får du hjælp og vejledning fra en Community Counsellor, adgang til en 24 timers gratis nød-linie, et program med sociale aktiviteter sammen med andre au pairs mm.
 • Hjælp til at søge et J-1 Visa, den eneste lovlige måde at blive au pair i USA på.
 • Du bestemmer selv hvorfra i USA, du ønsker at rejse hjem efter dit au pair ophold.
 • En god mulighed for at forbedre dit engelsk – du bliver flydende!

* Lommepengebeløb følger den amerikanske mindsteløn.

Overblik over dine udgifter
Foruden programprisen til au pair programmet på 550 € (normalt 745 €), der inkluderer flybillet og basis forsikring, skal du påregne følgende udgifter:

 • Visumgebyr til den amerikanske ambassade i Danmark: 160 USD. Tjek altid før indbetaling, som sker direkte til den amerikanske ambassade, om beløbet skulle have ændret sig.
 • Lægeerklæring: ca. 600 kr. (afhængigt af prisen ved din læge).
 • Internationalt kørekort ca. 50 kr. + foto
 • Transport til interview.
 • Transport til amerikanske ambassade i København.
 • Transport til lufthavnen i Danmark ved afrejse til USA.
 • Valgfri udvidet forsikring ca. 540 €
 • Evt. udgifter til vaccine, hvis du ikke allerede har det nødvendige.

Hvis du stadig synes det virker en anelse uoverskueligt, så tag meget gerne kontakt med Joan (se øverst på siden til højre), så kan hun hjælpe dig med at få overblikket.

 

OBS – Vær forsigtig!

Der findes svindlere på nettet, der, via internet baserede au pair sider, laver falske værtsfamilie-profiler, og den vej lokker unge kvinder til at overføre penge for en placering – er du i tvivl så lad være! Det er ulovligt at være au pair i USA udenom en godkendt sponsor organisation. Her nogle tips fra vores officielle au pair sponsor partner i USA:

“Please note that Au Pair in America has no direct affiliation with public au pair matching sites. If you post an applicant profile on a public au pair matching site and a family contacts you, do not send personal details (eg passport info) to them and never agree to wire or transfer money using money transfer companies such as Western Union or MoneyGram.

Remember, neither Au Pair in America or any other reputable business or organisation would ever ask for personal details or money to be wired/sent over the Internet. If you think you are being targeted by a scammer, email info@aupairamerica.co.uk call +44 207 581 7322 or visit the Au Pair in America website: www.aupairinamerica.com.

GET SOCIAL!

Følg med i hvad der sker og mød andre au pair ansøgere.

Når du er færdig med din ansøgning og godkendt på programmet vil du blive inviteret ind i en lukket gruppe med andre au pairs.

Vores danske Au Pair facebook finder du her

Se vores danske Au Pair Instagram her

Og der er mere! Tag et kig på Au Pair in Americas egne sociale platforme her til højre.

Facebookhttps://www.facebook.com/aupairamerica

Twitter – https://twitter.com/aupairamericauk 

Instagram – https://www.instagram.com/aupairinamerica/

Youtube – https://www.youtube.com/c/aupairinamericauk

 
GOD FORNØJELSE!

Har du set nok og er du den næste der skal af sted?
Så tilmeld dig her

 

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til uforpligtende at tilmelde dig programmet, så hører du fra os.