Work & Travel - Australien

Åben for tilmelding 2022-2023

WORK & TRAVEL - AUSTRALIEN

Tag med ALOTT på job i Australien og udnyt dit sabbat år med en rejse, hvor du holder ferie samtidig med at du kan tage lønnet arbejde med dit australske working holiday visum i op til et år.

Vær en fri fugl, og gør hvad DU vil. Vi sørger for at du kommer godt frem, og at alt det kedelige er på plads, så du får en god og enkelt start på din rejse. Som backpacker i Australien ligger alt åbent! Du designer din rejse, så dit eventyr bliver akkurat, som du vil have det. Du kan søge jobs, når du har lyst til at arbejde, og tjene til ekstra lommepenge, og rejse rundt og se de ting, som Australien er så berømt for. Great Barrier Reef, Uluru, Sydney med Operahuset og Bondi Beach og meget meget mere!

Hvor meget tid du bruger som turist, og hvor meget du arbejder i Australien er helt op til dig.

Ved at arbejde og rejse Down Under, får du mulighed for at opleve landet på en helt unik måde. Vi garanterer en oplevelse du aldrig vil glemme! At rejse som backpacker i Australien, i stedet for som almindelig turist, vil gøre at du kommer tættere på de mennesker du møder, og får en endnu mere intens oplevelse – lyder det spændende? Så læs videre.

Ud over at opleve nye steder, vil du også være i stand til at pakke en masse nye erfaringer i rygsækken. Vores Work & Travel program giver dig en fantastisk start på tiden i Australien. Din første uge i Sydney er fyldt med aktiviteter, nyttig information og udflugter som du oplever sammen med en gruppe nye venner og en erfaren guide ( som selv synes han er morsom.) Her ordner vi alt der er behov for – så du bare kan slappe af og finde dig til rette i livet Down Under.

Kort fortalt

Pris fra:

13.450

Alder:

18-35

Kvalifikationer:

Kunne tale engelsk

Varighed:

Op til 12 mdr

Ankomst:

Året rundt

Løn:

Ja

Deltagere:

-

Bør bookes før:

2-3 måneder inden afrejse

Kontaktperson: Linda

Generel information

Generel information

Hvor i Australien?
Du skal ankomme  i Sydney. Der er bestemte startdatoer på programmet og vi anbefaler du ankommer 2 dage før denne så du kan komme dig over jetlag efter den lange flyvetur. Den første dag på programmet ligger ud med et intensivt informationsmøde hvor man skal forholde sig til job, skat, bank og andet så det er godt at være frisk til dette.
Vi har derfor inkluderet 2 ekstra nætter i programprisen så du kan være frisk og veludhvilet på programmets første dag.

Programmet er på 7 dage og starter de fleste mandage året rundt og enkelte torsdage i højsæsonen. De faste startdatoer gør er det bliver en god gruppestørrelse som ligger op til en social og hyggelig start i Australien. Gruppen er en god blanding af deltagere fra hele verdenen og mange møder venner for livet, allerede den første uge i Sydney. Er der andre danske deltagere på samme hold som dig sender vi dig selvfølgelig en deltagerliste.

Når ugen er forbi er det helt op til dig hvad der nu skal ske, måske vil du blive længere i Sydney eller måske vil du videre. Du bestemmer!

Startdatoer 2023

 

Januar  5, 12, 19, 23, 26, 30

Februar 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27

Marts 6, 13, 20, 27

April 3, 10, 17, 24

Maj 1, 8 15, 22, 29

Juni 5,12, 19, 29

Juli 3,17, 31

August 7, 14, 21, 28   Gruppe dato hvor der er mange danske, norske & svenske deltagere*

September 4,11, 18, 25
Oktober 2, 9, 16, 23, 30

November 6, 13, 20, 27
December 4, 11

* Vælger du denne dato vil der være en del skandinaver med og denne startdato passer perfekt med 1 uge i Sydney og så kombinere den med 5 uger op af Østkyst turen – se mere information nede under priser.

Ansøgningsfrist

Vi anbefaler du tilmelder dig mindst 2-3 måneder før du ønsker at rejse. Melder du dig til senere end dette kan vi ikke garantere vi kan nå at organisere din rejse i tide, da visum kan tage op til en måned at få.

Ønsker du at ankomme i Sydney omkring jul og nytår er sidste mulighed for at checke ind 25 december og første mulighed for at checke ud 4 januar. Du vil da mindst skulle booke 10 nætter på Wake Up. December i Sydney er nærmest umulig i forhold til indkvartering. Både turister og indfødte valfarter hertil og befolkningstallet nærmest fordobles over jul og nytår.

Alder
18-35 år. Dette er et visum krav.

Hvem er du?

 • Du er mellem 18 og 35 år
 • Du tager ikke ting så nøje og går ikke op i petitesser
 • Du er selvstændig og ansvarsbevidst
 • Du er ikke forsørger (visum krav)
 • Du har en ren straffeattest (visumkrav)*

* Har du noget på din straffeattest, kontakt os alligevel, da det afhænger af hvad det er og muligheden for at du kan komme afsted alligevel er der. 

Hvad får du ud af det?

 • Du vil stifte bekendtskaber med andre unge fra hele verden – nogle bliver venner for livet
 • Du har det bedste netværk i ryggen, men er samtidig fri til at gøre hvad DU vil
 • Du kommer til at forbedre dine engelskkundskaber
 • Du bliver selvstændig og vokser personligt
 • Du arbejder og holder ferie på samme rejse – den ultimative rejsemåde
 • Du vender hjem med rygsækken fuld af udenlandsk arbejdserfaring, kultur og masser af oplevelser

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver

dette program bestemmer du selv, hvor meget du vil arbejde, hvor meget du ønsker at rejse, se og opleve landet.

Du starter din første uge i Australien ud med en gruppe af unge mennesker, der lige som dig netop er ankommet, højst sandsynlig også lider af jetlag og hvor alting er lige så nyt for dem som for dig.

I den første uge har I 5 overnatninger i Sydney og 2 i Port Stephens. Programmet for ugen inkluderer:

Gruppeoplevelser
med rejseleder
Orienteringsmøde om dit sabbatår
Afhentning i lufthavnWork & Travel informationsmøde
7 overnatninger på vandrehjem4WD gennem Worimi Conservation Lands
Guidet Sydney City WalkPort Stephens delfincruise
Velkomstmiddag på
vandrehjemmet
Coastal Beach
Walk
Privat cruise – catamaran i
Sydney (incl BBQ)
Bondi Beach
besøg
Nattelivet i Sydney (sikkert
et par gange…)
Mt Tomaree
Bush Hike & Lookout
TransportSandboarding  Stockton
Bight Dunes
Aften på stranden med
stjernekiggeri
Møde med australske dyr
3 x middag, 2 x morgenmad
& 1 x Frokost
Aktivering af dit australske SIM kort

Ud over alt det morsomme her ovenfor hjælper vi dig selvfølgelig også med alle de mere kedelige (men nødvendige) ting du skal vide når du vil arbejde i Australien som skat, hjælp til at finde job, opsætning af bankkonto og meget andet.

Jobs

Som deltager på vores Work & Travel Australien program bliver du medlem af et at Australiens største jobformidlere til backpackere. De har hjulpet tusindvis af rejsende med at finde job i mange år og samarbejder med arbejdsgivere over hele Australien. Hoveddelen af jobs er i Sydney ( på størrelse med Fyn) men de har også kontakt medresorts langs kysten mellem Melbourne og Cairns. Der er blandt andet jobs på restauranter, cafeer, lagerarbejde og den ultimative Outback oplevelse : job på Ayers Rock Resort , midt inde i landet.

Vores jobservice arbejder kontinuerligt med at skaffe vores deltagere jobs. Kontoret formidler hundredevis af jobs i måneden og over 5000 i året. Mulighederne er mange. Bemærk at mange af jobbene er såkaldte “casual” jobs. Det vil sige at det kan være et job med kun enkelte dage i ugen eller to vagter i forbindelse med et arrangement.

 

Job indenfor servicebranchen udgør 1/3 del af alle jobs der formidles gennem os og er klart den kategori vi formidler flest jobs i. Har du erfaring fra Cafe, Bar eller restaurant hjemmefra så venter der mange jobs i denne kategori til dig og din erfaring er en efterspurgt vare. Husk gerne en engelsk udtalelse fra en tidligere arbejdsgiver, det lønner sig at have lidt med. OBS mange steder der udskænker alkohol kræver et RSA ( Responsible Serving Alkohol) bevis. Dette kan tages down under og er forskellig fra stat til stat så du kan risikere at skulle efter det flere gange hvis du flytter rundt mellem staterne. Udgiften for et sådan kursus svinger meget, Nogle er fysiske kurser mens andre foregår online – vores partner hjælper selvfølgelig også med dette.

Lønniveau i Australien – Du kan regne med at tjene fra 23 AUD i timen. Der kan gå noget tid inden du får din første løn så hav tilstrækkelig med penge til rådighed med hjemmefra så du kan klare dig den første tid. Vi anbefaler du har mindst 30.000 kr. med hvis du planlægger at være Down Under et helt år. Lønningerne er ikke helt som i Danmark, til gengæld er priserne på madvarer heller ikke helt så høje.

Værd at vide

Visum
For at kunne tage lønnet arbejde, skal du have et Working Holiday Visum. Vi søger dette visum for dig.  De fleste visums bliver godkendt i løbet af et par dage, men det kan tage op til flere uger og man kan risikere at blive afvist, hvis ikke man lever op til kravene. 

 • Du er mellem 18 og 35 år gammel
 • Du må max. arbejde 6 måneder for samme arbejdsgiverfor
 • Du må ikke være forsørger
 • Du skal have dansk statsborgerskab
 • Du har en ren straffeattest
 • Du kan bevise du har 5000 AUD svarende til ca. 30.000 kr. i form af en kontoudskrift eller brev fra banken.
I nogle erhverv er der arbejdsmangel pga. COVID-19 og du kan derfor arbejde op til 12 måneder for samme arbejdsgiver! Dette gælder følgende erhverv: tourism, hospitality, agriculture, food processing, health, aged and disability care and childcare.
 •  

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregne at skulle til en TB undersøgelse og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København . Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca. 3.000 kr.

Work hard – play hard

Boligforhold

Boligforhold

Inkluderet i vores 7 dages startpakke er 5 nætter på flersengsværelse på Wake Up – Sydneys fedeste vandrehjem og 2 nætter på Melaleuca vandrehjem i Port Stephens i forbindelse med programmet. Herudover booker vi op til 2 nætter ekstra for dig så du kan ankomme et par dage før og få hvilet ud inden program start.

I Australien som backpacker er det meget normalt at bo på vandrehjem og det er ikke til at sammenligne med vandrehjem i Danmark. Her mødes unge mennesker, er sociale, møder nye venner som de måske rejser videre med. Det er en billig og sjov måde at bo på og man er ikke bundet til en fast lejekontrakt hvis man med få dages varsel finder på at forlade byen og rejse videre.

Bliver man derimod længere tid et sted kan det godt betale sig at leje en lejlighed eller et hus sammen med andre unge mennesker – det vil du se opslag om alle steder, specielt på tavlerne på vandrehjemmene – der finder du megen god information. På kontoret i Sydney har vores partner en boligformidlingsservice som vil komme dig som deltager til gode. De samarbejder med mange forskellige udlejere og du kan vælge alt fra tomme lejligheder til kollektiv. De kan ikke garantere dig en bolig, men de vil gøre deres bedste for at hjælpe dig finde husly. Uanset hvad er det altid godt at få råd og vejledning om lejekontrakter, priser og eventuelle fælder backpackere kan ryge i uden lokalkendskab.

Hvad hvis du vil rejse videre?

Efter de 7 dage i vores program står det dig frit for hvad du nu vil -du er en fri fugl på dette program. Nogle vælger efter de obligatoriske ankomstdage at forlade byen for at rejse rundt og oplever lidt af landet, andre tager på surf camp eller bliver noget helt tredje. Vi har en fantastisk 5 ugers tur op langs Østkysten som specifik er designet til dig som vil se mest mulig af Australien på en gang og med en gruppe. Du sparer 1500 kr og får en ekstra overnatning inkluderet, hvis du bestiller denne tur samtidig med dit Work & Travel program – er du interesseret så vælg programmet med denne tur inkluderet. 

 

KLIMA & BÆREDYGTIGHED

KLIMA & BÆREDYGTIGHED

Vores partner i Australien opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Opfordre til grøn transport
 • Genbrug af alt papir, plast og glas
 • Opfordre deltagere til at vælge papirløse kontoudtog
 • Anbefaler maks 5 minutters brusebad
 • Slukke al elektronik på kontoret uden for arbejdstimerne
 • Leave it as you find it – alle orienteres om ikke at lade noget ligge på stranden og i naturen efter man har været på besøg.

PRISER

PRISER FOR PROGRAMMET 2023

OBS – forventet prisstigning på bookinger foretaget efter 1-4-2023 – så slå til nu og sikrer dig en god pris

Work & Travel startpakke : 13.450 kr.

Til dig, der gerne vil starte i Sydney med en uges sjov sammen med andre ny ankomne.
Startdatoer: 1 til 4 gange i måneden – En god måde at starte dit ophold på, hvis du rejser alene eller hvis du bare gerne vil have et stort netværk og en fest lige fra starten. Læs mere om Startpakken “FunWEEK” her.

Work & Travel Startpakken + 5 ugers Østkyst tur: 30.100 kr.
Til dig, der gerne vil nyde alt hvad Australien og østkysten har at byde på. Du er socialt anlagt og vil gerne sammen med en gruppe kunne læne dig tilbage og nyde turen i Australiens Østkyst og efter din uge i Sydney bevæge dig op af kysten og krydse ting af på din bucketliste.  Læs mere om 5 ugers Østkystturen her.

Ekstra Add On’s

Når nu du er taget helt om på den anden side af jorden så kan man ikke have været i Australien uden at have lært at surfe. Hvad med at tilvælge vores berømte 5 dages surf kursus så du er klar til at udforske surfer destinationerne på din rejse rundt i Australien. Surf kurset starter hver mandag – du bestemmer selv om det er umiddelbart efter din ankomst du vil på eller først senere. Læs mere om Surf Kurset her.

 

 

INKLUDERET I PRISEN

 • ALOTT Inclusive
 • Hjælp til at søge Working Holiday visum -gebyr til myndighederne 518 AUD
 • Detaljeret information før afrejse
 • Afhentning i Sydney lufthavn ved ankomsten og transport til Wake Up!, central hostel
 • 12 måneders jobservice
 • Personlig CV – Resume gennemgang
 • Grundig orientering efter ankomst om alle aspekter af din rejse i Australien
 • Postservice i 12 måneder – Permanent adresse til Bank, skat og forsikring. 
 • Bankkonto med hævekort
 • Information om skat og oprettelse af lovpligtigt skattenummer TFN number
 • Fri afbenyttelse af Servicecenteret i Sydney med adgang til  Internet indenfor kontoret åbningstider,  rådgivning og hyggeligt samvær
 • SIM-kort med dit eget australske nummer 
 • Du modtager vores udvidede jobservice, kun for medlemmer
 • Hjælp og assistance fra programkoordinatorer med alt hvad du kan få brug for på din rejse
 • Du modtager rabat, på diverse kurser som f.eks. RSA og Whítecard.
 • Oplevelser, transport og måltider nævnt i det valgte program
 • Efter hjemkomsten til Danmark vil du, ved at kontakte ALOTT, modtage dit rejsecertifikat med bekræftelse på dit ophold

HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Eventuelle vaccinationer
 • Eventuelle ekstra stop-overs
 • Eventuelle udgifter ved lægeundersøgelse, såfremt det forlanges af visummyndighederne (ca. 3.000 kr.)

DEPOSITUM

Et depositum vil blive opkrævet for at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositum udgør 15% af programprisen, dog minimum 2500 kr.

Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du får besked om depositums betaling på mail, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter at din ønskede startdato er på plads.

Depositummet refunderes ikke.

 

ANNULLERINGSREGLER

 • Annullering 35 dage eller mindre før ankomst – ingen refusion
 • Annullering mere end 35dage før planlagt afrejse – programprisen refunderes fratrukket depositum samt de faktiske udgifter til udstedt flybillet.
 • Vær opmærksom på at visumgebyr ikke refunderes uanset hvor lang tid før der annulleres
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

 

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.