Work & Travel - Australien

Intro

WORK & TRAVEL - AUSTRALIEN

Tag med ALOTT på job i Australien og udnyt dit sabbat år med en rejse, hvor du holder ferie samtidig med at du kan tage lønnet arbejde med dit australske working holiday visum i op til et år.

Vær en fri fugl, og gør hvad DU vil. Vi sørger for at du kommer godt frem, og at alt det kedelige er på plads, så du får en god og enkelt start på din rejse. Som backpacker i Australien ligger alt åbent! Du designer din rejse, så dit eventyr bliver akkurat, som du vil have det. Du kan søge jobs, når du har lyst til at arbejde, og tjene til ekstra lommepenge, og rejse rundt og se de ting, som Australien er så berømt for. Great Barrier Reef, Uluru, Sydney med Operahuset og Bondi Beach og meget meget mere!

Hvor meget tid du bruger som turist, og hvor meget du arbejder i Australien er helt op til dig.

Ved at arbejde og rejse Down Under, får du mulighed for at opleve landet på en helt unik måde. Vi garanterer en oplevelse du aldrig vil glemme! At rejse som backpacker i Australien, i stedet for som almindelig turist, vil gøre at du kommer tættere på de mennesker du møder, og får en endnu mere intens oplevelse – lyder det spændende? Så læs videre.

Ud over at opleve nye steder, vil du også være i stand til at pakke en masse nye erfaringer i rygsækken. Som deltager på vores Work & Travel program får du i Sydney og Melbourne din egen personlige jobkonsulent, der hjælper dig, når du har brug for at tanke op på lommepengene.

Kort fortalt

Pris fra:

15.200,-

Alder:

18-30

Kvalifikationer:

Kunne tale engelsk

Varighed:

Op til 12 mdr

Ankomst:

Året rundt

Løn:

Ja

Deltagere:

-

Bør bookes før:

4-6 uger inden afrejse

Generel information

Generel information

Hvor i Australien?
Du ankommer i Sydney, hvor vi har sørget for overnatning til dig i de første fire nætter. Efterfølgende bestemmer du selv om du vil forlænge her, eller om du vil videre.
Jobs kan være mange steder i Australien, men primært i NSW (New South Wales, staten hvor Sydney ligger). NSW er 13 gange større end Danmark!

Startdatoer
Året rundt og afpasses individuelt efter dine ønsker. Rejser du alene, kan du med stor fordel vælge funWEEK. Så starter din rejse i Australien sammen andre unge fra hele verden.

Ansøgningsfrist
4-6 uger før ønsket afrejse, hvis du har en ren straffeattest og ikke har rejst i TB lande mere end 3 sammenhægnede måneder. Spørg os, hvis du har ønske om kortere tid til afrejse, så undersøger vi mulighederne.

Alder
18-30 år. Dette er et visum krav.

Hvem er du?

 • Du er mellem 18 og 30 år
 • Du tager ikke ting så nøje og går ikke op i petitesser
 • Du er selvstændig og ansvarsbevidst
 • Du er ikke forsørger (visum krav)
 • Du har en ren straffeattest (visumkrav)*

* Har du noget på din straffeattest, kontakt os alligevel, da det afhænger af hvad det er og muligheden for at du kan komme afsted alligevel er der.

Hvad får du ud af det?

 • Du vil stifte bekendtskaber med andre unge fra hele verden – nogle bliver venner for livet
 • Du har det bedste netværk i ryggen, men er samtidig fri til at gøre hvad DU vil
 • Du kommer til at forbedre dine engelskkundskaber
 • Du bliver selvstændig og vokser personligt
 • Du arbejder og holder ferie på samme rejse – den ultimative rejsemåde
 • Du vender hjem med rygsækken fuld af udenlandsk arbejdserfaring, kultur og masser af oplevelser

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver

På dette program bestemmer du selv, hvor meget du vil arbejde, hvor meget du ønsker at rejse, se og opleve landet.

Vi er her for dig under hele din rejse, hvis du har brug for hjælp. Med vores partnere på plads i egne servicekontorer i centrum af Sydney og Melbourne, hjælper vi også med, hvordan og hvor man kan søge et job, vi tjekker dit CV, forbereder dig på interviews og meget mere.

Vi hjælper dig også med alle de mere kedelige (men nødvendige) ting som visumansøgning, lokal bankkonto, skat osv, så du i mellemtiden kan koncentrere sig om at have det sjovt og nyde livet som en backpacker.

En etårig returbillet til Australien er også inkluderet. Dette giver dig mulighed for at vælge, hvor længe du vil være væk. Gør dig klar til et stort eventyr “down under”!

Arbejd og rejs på et arbejds-visum i en af verdens sejeste lande med de smukkeste strande, surfing i verdensklasse, fantastisk dyreliv og en lokalbefolkning, som du bare ikke kan lade være med at elske.

Gennem vores samarbejdspartner i Australien vil vi være til rådighed for dig, blandt andet med din helt personlige jobkonsulent. Der er hvert år i tusindvis af jobplaceringer gennem vores australske partner.

Se mere om hvilke jobs, der typisk er til rådighed her.

24 timer i døgnet er vi der for dig, hvis der skulle opstå noget uventet.
Vores service og din tryghed behøver ikke koste dig mere, end hvis du rejste af sted på egen hånd.

Jobs

Vores samarbejdspartner i Sydney, Work + Travel Company, har det største servicecenter specielt for at give vores deltagere de bedste muligheder for at finde jobs. De har været med siden working holiday aftalen mellem Australien og Danmark blev underskrevet i år 2000 og har siden da hjulpet unge i titusindvis med arbejde.

Igennem åene, har de opbygget et meget stort netværk af arbejdsgivere, der kontakter dem hver gang der er brug for midlertidig arbejdskraft. Og i Danmark er vi de eneste, der kan tilbyde denne eksklusive service. Mere om jobs her.

Værd at vide

Visum
For at kunne tage lønnet arbejde, skal du have et Working Holiday Visum, som vi søger for dig. For at kunne få dette visum er der nogle krav du skal opfylde. Se mere under ”Hvem er du?”, og så skal du ved indrejsen kunne bevise, at du har 5000 AUD til rådighed. Dette kan gøres med en kontoudskrift eller et brev fra banken.

OBS: Er du bosiddende på Grønland eller har opholdt dig her i mere end 3 måneder indenfor de sidste 5 år er der skærpet kontrol fra de Australske myndigheder grundet Tuberkulose fare. Du skal derfor påregne at skulle til en TB undersøgelse og denne må kun udføres af en bestemt læge bosiddende i København . Der må derfor påregnes udgifter til en tur til Danmark samt selve undersøgelsen som koster ca 2.950 kr.

Work hard – play hard

Boligforhold

Boligforhold

De første nætter er arrangeret for dig på et super lækkert vandrehjem som en del af din ankomstpakke, men hvad skal der så ske efter det?

Det er faktisk helt op til dig selv, eftersom du er en fri fugl på dette program. Nogle vælger efter de obligatoriske ankomstdage at forlade byen for at rejse rundt og oplever lidt af landet, andre tager på surf camp eller bliver noget helt tredje. Bliver du i byen så er det helt op til dig hvor du nu vil bo. Du kan vælge at forlænge på vandrehjemmet du allerede kender eller selv finde noget andet.

Der er mulighed for privat boligudlejning eller delelejligheder med andre unge. Afhængig af hvor du finder job og for hvor længe er hver situation anderledes, så derfor er det op til dig selv at få dette arrangeret. De fleste bliver på vandrehjem da det er billigt, der er mange andre unge mennesker samt det ligger dejlig centralt i byen.

KLIMA & BÆREDYGTIGHED

KLIMA & BÆREDYGTIGHED

Vores partner i Australien opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Opfordre til grøn transport
 • Genbrug af alt papir, plast og glas
 • Opfordre deltagere til at vælge papirløse kontoudtog
 • Anbefaler maks 5 minutters brusebad
 • Slukke al elektronik på kontoret uden for arbejdstimerne
 • Leave it as you find it – alle orienteres om ikke at lade noget ligge på stranden og i naturen efter man har været på besøg.

PRISER

PRISER FOR PROGRAMMET 2020

Prisen er afhængig af, hvornår på året du rejser, og hvilken rute du vælger. Nedenstående ruter er vores forslag på de mest populære ruter. Vi kan dog tilpasse en rejse lige efter dine ønsker – så har du noget ud over det, vi nævner her, så kontakt os gerne for et individuelt tilbud – helt uforpligtende!

Work & Travel – billigst muligt fra 15.200 kr.
Til dig, der vil ud og hjem uden ønsker om stop på egen hånd på andre destinationer udover de tekniske stop, der vil være på så lang en rejse.

Work & Travel inklusiv FunWEEK: fra 16.200 kr.
Til dig, der gerne vil starte i Sydney med en uges sjov sammen med andre ny ankomne.
Startdatoer: 1 til 2 gange i måneden – En god måde at starte dit ophold på, hvis du rejser alene eller hvis du bare gerne vil have et stort netværk og en fest lige fra starten. Læs mere om FunWEEK her.

Work & Travel – City & Surf: fra 19.000 kr.
Til dig, der gerne vil nyde bølgerne mens du er Down under. Efter din ankomst til Sydney kan du komme på vores berømte 5 dages surf kursus så du er klar til at udforske surfer destinationerne på din rejse rundt i Australien. Surf kurset starter hver mandag – du bestemmer selv om det er umiddelbart efter din ankomst du vil på eller først senere. Læs mere om Surf Kurset her.

Work & Travel – Your Choice: prisen afhænger af dine valg.
Til dig, der måske har specifikke krav til din flyrute, da du måske vil besøge en ven i Afrika, deltage på et program i Nepal eller har andre rejseplaner du gerne vil kombinere med vores Work & Travel ophold. Du kan her også vælge at kombinere dit ophold med et stop-over med planlagte aktiviteter på en af vores mange spændende destinationer.

Et par eksempler her:

Work & Travel Thai Xplorer: Læs mere om Thai Xplorer her!
Work & Travel Bali Xplorer: Læs mere om Bali Xplorer her!
Work & Travel Philippines Xplorer: Læs mere om Philippines Xplorer her!
Work & Travel Vietnam Xplorer: Læs mere om Vietnam Xplorer her!
Work & Travel Japan Xplorer: Læs mere om Japan Xplorer her!

Du kan se alle vores Your Choice muligheder her Xplore MORE. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Nogle af vores store add ons er næsten er en hel rejse i sig selv, kombineres disse med et Work & Travel ophold, udløser de en rabat af 1000 kr – kontakt os for mere information.

► Work & Travel – Servicepakke 8.800 kr.
Til dig, som selv vil stå for din flybillet. Du ønsker vores hjælp inden afrejse og vores partners hjælp og støtte efter ankomst, og alt hvad vores normale programpakke inkluderer på nær flybilletten.

INKLUDERET I PRISEN

 • ALOTT Inclusive
 • Hjælp til at søge Working Holiday visum
 • Flybillet tur/retur Australien
 • Detaljeret information før afrejse
 • Den udførlige ”Work & Travel Håndbog” – på dansk!
 • Medlemskab af WWOOF – Willing Workers On Organic Farms
 • Afhentning i Sydney lufthavn ved ankomsten og transport til Wake Up!, central hostel
 • 4 gratis drinks på Wake Up!’s Side Bar
 • 1 times gratis internet dagligt for hver overnatning på Wake Up!
 • Gratis guidet city gåtur
 • Gratis guidet kyst vandretur fra Coogee til Bondi Beach
 • Sydney Harbour Cruise og en plan for, hvad der sker den første uge
 • 4 nætters indkvartering i sovesal på et af byens absolut bedste vandrerhjem centralt i Sydney; moderne veludstyret med internet-cafe, tv-stuer, vaskeri og bar midt i byen – naturligvis med morgenmad
 • Grundig orientering efter ankomst om alle aspekter af din rejse i Australien
 • Bankkonto med hævekort
 • Information om skat og oprettelse af lovpligtigt skattenummer
 • Telefonnummer til 24 timers assistance ved nødstilfælde fra WTC Australia
 • Fri afbenyttelse af WTC Australias faciliteter i Servicecenteret i Sydney centrum, åben 6 dage om ugen med fri adgang til Internet, rådgivning og hyggeligt samvær
 • ALOTT ophæver det CO2 aftryk din flyrejse til Australien – se mere her
 • Postservice i 12 måneder – modtagelse og videresendelse af breve (porto betales selv)
 • SIM-kort med dit eget australske nummer inklusiv 10 dollars taletid
 • Regelmæssige sociale arrangementer og kulturelle aktiviteter
 • Informationsaftener i Servicecenteret med fokus på rejser
 • Du modtager vores udvidede jobservice, kun for Work & Travel Company kunder
 • Hjælp og assistance fra programkoordinatorer med alt hvad du kan få brug for på din rejse
 • Du modtager rabatkuponer, adgang til diverse arrangementer, natklubber og meget meget mere!
 • Efter hjemkomsten til Danmark vil du, ved at kontakte ALOTT, modtage dit rejsecertifikat med bekræftelse på dit ophold

HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Lufthavnsskatter typisk mellem 3-5000 kr. afhængig af rejserute
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visumgebyr (pt. 440 AUD)
 • Eventuelle vaccinationer
 • Eventuelle ekstra stop-overs
 • Eventuelle udgifter ved lægeundersøgelse, såfremt det forlanges af visummyndighederne (ca. 2.900 kr.)

DEPOSITUM

Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du bedes indbetale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositum for Work & Travel udgør 2000 kr. og indbetales lettest via vores online betaling.

ANNULLERINGSREGLER

 • Annullering 35 dage eller mindre før ankomst – ingen refusion
 • Annullering mere end 35dage før planlagt afrejse – programprisen refunderes fratrukket depositum samt de faktiske udgifter til udstedt flybillet.
 • Vær opmærksom på at visumgebyr ikke refunderes uanset hvor lang tid før der annulleres
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Regler

Prisen på flybilletten, der er inkluderet, afhænger af ledige pladser i den aktuelle bookingklasse. Billetterne er gyldige i 12 måneder og kan datoændres mod gebyr til luftfartselskabet. Spørg altid om reglerne for netop din billet. Stoppene undervejs inkluderer ikke overnatninger. Billetterne kan datoændres ved et gebyr på rejsen, såfremt der er plads på din bookingklasse. Vi garanterer ikke for pladser på bestemte afgange, men gør, hvad vi kan for at opfyldte dine ønsker om afrejse.

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.