CANADA - Work & Travel

Intro

Pre-placement - job før afrejse

Work & Travel Pre-placement er til dig, der gerne vil have jobbet på plads inden afrejse fra Danmark, både sommer og vinter.

Forestil dig at bo i Canada i op til et år. Opleve både sommer og vinter. Start din afrejse fra Danmark med at du ved at alt er på plads, når du lander med flyet i store Canada. Den kommende sæson, oftest 6 måneder, har du job, bolig og en masser oplevelser i vente.

The Rockies, Jasper og Banff er vores destinationer, hvor danskere er efterspurgt arbejdskraft .Det fantastiske er, at du ikke behøver den store erfaring, så længe du kommer fuld af positiv energi, og er villig til at starte fra bunden. Jo mere erfaring du har – jo bedre er jobmulighederne.

Efter en sæson, vil der være mulighed for at rejse videre, og finde arbejde på egen hånd, hygge sig som turist, og har du gjort et godt stykke arbejde, kan du jo høre din arbejdsgiver vil han have dig til en sæson mere!

Canada er ikke kun vinter og ski, her er også fantastiske somre, hvor resortsene har dobbelt så mange gæster som om vinteren. Om sommeren har de mange flere muligheder at tilbyde gæsterne, f.eks. hiking, river rafting, ridning, mountain biking, golf og masser af andre udendørsaktiviteter.

Sommer OG vinter i Canada – så får du det hele med, og det er stort!

Arbejde i Canada - ALOTT

Kort fortalt

Pris fra:

16.000,-

Alder:

18-35

Kvalifikationer:

Plus hvis erfaring

Varighed:

Op til 12 mdr

Ankomst:

Året rundt

Løn:

Ja

Deltagere:

-

Bør bookes før:

Gerne 6 mdr inden afrejse

Generel information

Generel information

Hvor i Canada?
Placeringerne er fortrinsvis i Jasper og Banff.. Vi samarbejder med forskellige resorts og hoteller, de mest kendte er Sunshine og Panorama Village.

Alder
Visum regler 18-35 år
OBS: Legal age i det meste af Canada er 19 år. Man kan godt deltage på programmet som 18 årig, men du vil opleve at der er jobs du ikke kan få grundet regler om legal age og udskænkning af alkohol.

Startdatoer
Programmet er sæsonpræget. Du skal gerne have mulighed for at være der en hel sæson, men hvis du ikke kan, så kontakt os alligevel og vi vil undersøge med INTERNeX om det er muligt.

Sommersæsonen starter i juni måned og slutter igen omkring slutningen af september/ start oktober. Sommeren er for dig, der elsker naturen! Dig der gerne vil ud og cykle, vandre og ro kajak. Sommeren i Canada er helt fantastisk, og mange tror det ikke, men der er faktisk varmt og lækkert om sommeren.

Vintersæsonen starter ca. 1. november til omkring slutningen af april. Vinteren er selvfølgelig for dig, der elsker sne og kulde og ikke mindst skisport, og vil opleve de canadiske bjerge med sne.

Der er mange flere turister om sommeren end om vinteren. Så INTERNeX råder folk til at komme og starte om sommeren. På den måde kan man tit og oftest også få de fede jobs til om vinteren. Rigtig mange arbejdsgivere belønner gerne tilbagevendende arbejdskraft med endnu en sæson.

LÆS VORES SAMARBEJDSPARTNERS BROCHURE HER.

De områder du kan få jobs i er:

Jasper
Jasper er en fredelig lille by, der ligger for foden af Rocky Mountains, og er omgivet af høje sne-fyldige bjerge, og smukke skove med et stort dyreliv. Uspoleret natur på sit reneste, og er både en sommer samt vinter destination. Her er der hyggelige små butikker og indkøbsmuligheder. Det tager ca. en time at gå fra den ene anden til den anden og der går ikke lang tid før du føler dig som en indfødt og støder på velkendte ansigter der smilende hilser tilbage.

Banff
Banff, ligger for foden af Rocky Mountains. Den er en af Canadas populæreste destinationer med en storslået natur, Lake Louise som er et absolut must man ikke må gå glip af. Det er selve indgangen til Rocky Mountains. Banff’s nationalpark er den største i Canada og besøges hvert år af hundrede tusinde af turister. Der er placeringer i både sommer og vinter og det både oppe på bjerget eller nede i byen.

Hvorfor disse områder?
Vi har i samarbejde med vores partner i Canada, INTERNeX fundet frem til disse steder. De ligger ved The Rocky Mountains, og sneen her er meget bedre til at stå på ski på, end sneen tæt ved vandet, såsom den meget kendte destination, Whistler. Der er flere solskinsdage i The Rockies end ved bjergene ud til kysten, hvor der kan regne en del, og det er fordi bjergene i The Rockies er højere. Sneen er generelt lettere og tør i The Rockies. Udover at det er bedre at stå på ski disse steder, så kan vi også garantere Staff Accomodation. Det er den billigste måde at bo på i Canada. Det koster omkring 8-10 CAD pr. nat, som svarer til cirka 1.500 kr. pr måned. Så kommer kosten oveni i.

Hvem er du?

 • Du er villig til at komme og arbejde
 • Du har et åbent sind
 • Du har min 6 måneder til rådighed
 • Du er pålidelig, ansvarsbevidst, har sans for humor og er psykisk rask
 • Du tager ikke ting så nøje, går ikke op i petitesser

Hvad får du ud af det?

 • Du vil få en oplevelse for livet
 • Du vil stifte bekendtskaber med andre unge fra hele verden
 • Du kommer til at udvide dine engelskkundskaber
 • Du får en naturoplevelse ud over det sædvanlige

Job i Canada - ALOTT

Arbejde

Jobmuligheder

Vær forberedt på at starte fra ”bunden”. Jo længere tid du har til rådighed, jo bedre er chancerne for de spændende jobs.
Det er VIGTIGT, at du er åben for alle typer jobs.
Din indstilling skal være, at du kommer for at opleve Canada og hvordan de arbejder i Canada. Jo mere erfaring du selv har med i rygsækken, jo større er chancen for nogle af de lidt mere spændende jobs. Rigtig meget afhænger også af, hvornår du kan ankomme. De fleste resorts fylder op flere måneder i forvejen – sikrer de har det personale de skal bruge og her er det vigtigt, at du kan starte når sæsonen starter. Kan man ikke det, kommer man mid-season og her placeres man oftest nede i byen på hoteller og her er der ikke så mange spændende typer jobs som oppe i bjergene. Er du mere til mindre mere rolige landlige omgivelser, tættere på naturen, kunne en placering på en guest ranch være en mulighed – dette dog kun i sommerperioden.

Arbejdstid

Vi kan ikke garantere hvor mange timer du kommer til at arbejde, men du skal regne med, at der i nogle perioder er stille og i andre er der gang i den. Du kommer også til at arbejde aften og weekend.

Jobmuligheder

Se inspiration til jobs på resort her, specielt hvis du er så heldig at blive placeret på Sunshine Village (her, her. her og her) eller Panorama (her, her og her).

Visum

Du rejser ind på et Working Holiday visum til Canada. Visum proceduren er lang og kan tage op til 3 måneder. Vi giver dig en udførlig manual, så du er hjulpet gennem hele proceduren. Du må opholde dig i Canada i op til 12 måneder hvor du kan kombinere rejse med arbejde.

Løn og skat

Du må påregne at få mindstelønnen, som er cirka 10 CAD i timen. Du vil betale cirka 30% i skat.

Support

Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål inden afrejse, under og efter rejsen. Skulle du få problemer eller have spørgsmål, imens du arbejder i Canada, står INTERNeX altid til rådighed med råd og vejledning eller som mellemled dig og din leder imellem. Hvis der opstår det mindste på din rejse, råder vi dig til at tage kontakt med os eller INTERNeX. For vi kan ikke gøre så meget, hvis du først tager kontakt til os når du er kommet hjem.

Boligforhold

Boligforhold

De første nætter er arrangeret for dig på et super lækkert vandrehjem som en del af din ankomstpakke, men hvad skal der så ske efter det?

Det er faktisk helt op til dig selv, eftersom du er en fri fugl på dette program. Nogle vælger efter de obligatoriske ankomstdage at forlade byen for at rejse rundt og oplever lidt af landet, andre tager på surf camp eller bliver noget helt tredje. Bliver du i byen så er det helt op til dig hvor du nu vil bo. Du kan vælge at forlænge på vandrehjemmet du allerede kender eller selv finde noget andet.

Der er mulighed for privat boligudlejning eller delelejligheder med andre unge. Afhængig af hvor du finder job og for hvor længe er hver situation anderledes, så derfor er det op til dig selv at få dette arrangeret. De fleste bliver på vandrehjem da det er billigt, der er mange andre unge mennesker samt det ligger dejlig centralt i byen.

Klima & bæredygtighed

Klima & bæredygtighed

Vores partner i Canada opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Har været ‘paperless’ i 10 år
 • Sorterer affald
 • Slukker alt elektricitet når muligt
 • Automatisk varmesystem

PRISER

PRISER FOR PROGRAMMET 2020

Sommer (placeringsstart maj-juli): 16.000 kr.
Vinter (placeringsstart oktober-november): 16.500 kr.

INKLUDERET I PRISEN

 • ALOTT Inclusive
 • Flybillet tur/retur København – Calgary/Edmonton*
 • Telefonsamtale og interview over Skype med vores partner, mens du endnu er i Danmark
 • Kontrakt før du rejser til Canada
 • Hjælp med at søge Working Holiday Visum
 • 1-3 nætters indkvartering i deleværelse på et vandrehjem i Calgary (afhængig af placering)
 • Information som forberedelse på at leve og
 • arbejde i Canada
 • En dansk håndbog
 • 24 timers nødnummer i landet
 • Hjælp til at åbne en bankkonto
  Hjælp til hvordan du får dit Social Insurance Number (SIN) til det canadiske skattevæsen
 • Garanteret liftkort i Panorama Village og Banff. I Jasper får man 50%. Et sæson liftkort koster omkring 1800 CAD hvilket svarer til omkring 9.500 kr.
 • Råd og vejledning under hele forløbet – både før, under og efter din rejse
 • Adgang til INTERNeX mange sociale arrangementer, hvor du kan møde andre unge

HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Rejseforsikring/Afbestillingsforsikring
 • Visumgebyr cirka 1400 kr. (kursafhængig)
 • Lufthavnsskatter mellem 2-3500 kr
 • Transport fra ankomst by til arbejdssted
 • Kost og logi
 • Transport til canadisk ambassade i forbindelse med visumansøgningen

* Flybilletten, der er inkluderet, er den billigste klasse. Prisen afhænger af ledige pladser i den aktuelle bookingklasse. Billetterne er gyldige i 12 måneder og kan datoændres mod gebyr til luftfartselskabet. Spørg altid om reglerne for netop din billet.

Depositum

Et depositum på Work & Travel Canada vil blive opkrævet for at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Du bedes betale dit depositum samtidig med at du sender din tilmelding til programmet.

Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Depositummet refunderes som udgangspunkt aldrig.
Skulle det ske at du ikke optages på programmet vil du dog få dit depositum tilbage fratrukket 375 kr. i administrationsgebyr.

Depositum for programmet udgør 3500 kr. og indbetales lettest via vores online betaling.

Annulleringsregler

 • Annullering efter LOC (Letter of Confirmation er modtaget) men inden placering er fundet 50% af programprisen
 • Annullering efter en placering er fundet ingen refusion
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.