Island Critter Care

Intro

CARE ALOTT for Island CritterS

Har du lyst til at arbejde med skadede og forældreløse dyr på skønne Vancouver Island, og tæt på Victoria? Så kan din drøm gå i opfyldelse! 
Animal Planet viser dokumentar udsendelser fra de såkaldte SPCA dyreinternater, hvor man modtager, passer og plejer sårede, mishandlede og forældreløse dyr; sådan et sted er Island Critter Care. 

På projektet er det dyrene, der er i centrum. Er der tale om vilde dyr, skal de, hvor der er mulighed for det, genudsættes i deres naturlige miljø. Cirka 40% af dyrene overlever og bliver genudsat i naturen.

På projektet beskæftiger man sig hovedsageligt med nordamerikanske dyr, akkurat som på de andre projekter vi tilbyder, i forbindelse med WILDLIFE Canada. Her har de ikke bjørne eller elge, men stort alle andre dyr fra den canadiske natur.

På Island Critter Care er, bliver du indkvarteret hos en canadisk værtsfamilie, så du på den måde kommer helt ind på livet af den canadiske kultur. Canadierne er et urioligt venligt og imødekommende folkefæd, og nogle knytter nære venskaber med værtsfamilierne.

Så hvis du er mellem 19 og 35 år gammel og er frisk på at lære om de fantastiske canadiske vilde dyr, men også kulturen i landet, så vil dette program være det optimale for lige netop dig!

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

Kort fortalt

Pris fra:

17.000,-

Alder:

18+

Kvalifikationer:

Passion for arbejdet med dyr Oplagt for veterinærstuderende

Varighed:

Fra 6 uger

Ankomst:

Maj til september

Løn:

Nej - frivilligt

Deltagere:

5

Bør bookes før:

Gerne 5 mdr inden afrejse

Generel information

Generel information

Hvor i Canada
Projektet er placeret på smukke Vancouver Island – 40 minutter fra Victoria hvilket er hovedstaden i British Columbia.

Startdatoer
Mellem maj og september.

Ansøgningsfrist
Gerne 3 måneder før afrejse, men hvis du lige har fundet ud af at du vil afsted, så tøv ikke med at kontakte os.

Periode
4, 6 eller 8 uger.

Timetal
30-35 timer om ugen fordelt over de 7 dage, tidspunktet kan variere fra dag til dag.

Antal frivillige og ansatte
4 fuldtidsansatte og 2 deltidsansatte og årligt over 100 lokale og 5 internationale frivillige, som hjælper med pasningen af dyrene.

Hvem er du

 • Du elsker at være udendørs, og vilde dyr har din helt store interesse.
 • Du tager ikke ting så nøje, går ikke op i petitesser eller har noget imod at gøre rent, da dette er en af de primære opgaver
 • Du er ikke-ryger
 • Du er mellem 19 og 35 år
 • Du skal have en god arbejdsmoral. Være pålidelig, ærlig, have humoristisk sans, være fysisk og psykisk stærk
 • Du taler og forstår engelsk
 • Du har mindst 4 uger til rådighed
 • Du har en gældende stivkrampevaccination

Hvad får jeg ud af det

 • Du vil få en oplevelse for livet
 • Du vil stifte bekendtskaber med andre frivillige
 • Du vil hjælpe skadede og forældreløse dyr
 • Du kommer til at udvide dine engelskkundskaber
 • Du får en naturoplevelse ud over det sædvanlige

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne

Ting sker hurtigt på projektet – arbejdet er intenst og fysisk krævende. En 4 timers vagt er hurtigt overstået, når du først har gennemført de obligatoriske fodringer og rengøring.

 • Bygge og vedligeholde dyrenes bure og indhegninger
 • Fodre og passe dyrene Hjælpe med at indfange og udsætte dyr
 • Informere publikum om stedet
 • Rengøring

Der er mangeartede opgaver og aktiviteter så som fodring af sårede dyr, administration af behandling med medicin, rengøring og vedligehold / reparation af bure, opdatere fortegnelser over dyrenes adfærd, vedligeholde udstyr, kontorarbejde, besvare telefonopkald og selvfølgelig skal du lære om pasning og pleje de forskellige dyr. Du arbejder udendørs i al slags vejr.

Som frivillig fodrer du også med flaske til de unger, der ikke kan drikke selv – det gælder både fugle og pattedyr. Du tilbereder foder afstemt efter det pågældende dyr, og du foretager rengøring og vedligehold både af indhegninger og bure men også på projektet generelt, hvor du hjælper med opvask, rengøring og vasketøj.

Frivillige som har hænderne skruet rigtigt på, hjælper også med at reparere bure eller andet. Som frivillig skal du både kunne arbejde alene men også i hold. Du arbejder med dyr som f.eks. egern, vaskebjørne, sangfugle og svømmefugle. Af sikkerhedsgrunde er der visse dyr på projektet, som kun tilses af det fastansatte personale, det drejer sig om rådyr, mink, odder, rovfugle mm.

Når sommeren er på sit højeste skal der en del planlægning til for at få arbejdsplanerne til at gå op for alle frivillige. De fleste er lokale frivillige, der arbejder få timer i ugen, og så er der de internationale frivillige – sådan nogen som dig – der arbejder ca. 15-25 timer i ugen. 

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

Boligforhold

kost og Logi

Kost
3 måltider dagligt inkluderet i pakkeprisen

Logi
Mens du arbejder som frivillig, bor du hos en familie i nærheden af projektet.

Når man bor hos en canadisk værtsfamilie, får man sit eget værelse, der er adgang til vaskemaskine og trådløst internet, kabel tv samt 3 måltider om dagen. Det er en helt perfekt måde at lære den smukke Vancouver Island at kende på, og samtidig får du øvet dit engelske sprog.
Mens du er på projektet, har du mulighed for både at nyde naturen, landlivet, kystlivet og opleve byen Victoria. Der er masser af spændende muligheder!

Afhentning i lufthavn
Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til din værtsfamilie, ligesom du på afrejsedagen vil blive hentet og kørt til lufthavnen.

Visum
For at deltage på et wildlife program i Canada, skal kun have et turist visum. Dette får du i lufthavnen når du ankommer til Canada. Et turist visum i Canada gælder i 6 måneder. 

Postservice
Du kan benytte INTERNeX´s postadresse for modtagelse af post i den periode, du arbejder som frivillig, ligesom det også er muligt kortvarigt at få opbevaret bagage.

Nødnummer
Hvis du har problemer i løbet af dit ophold som frivillig, kan du altid benytte 24 timer nødnummeret og få fat i vores samarbejdspartner, som så vil hjælpe dig.

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

Program

Programoversigt

Dag 1 – Ankomst til Victoria
Du ankommer til Victoria, som er hovedstad i British Columbia. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til din værtsfamilie i nærheden af projektet. 

4-8 uger
Den kommende tid vil du få mulighed for at arbejde helt tæt på mange forskellige dyr samtidig med, at du er omringet af de smukkeste bjerge og den canadiske natur.

Din sidste dag
Du bliver afleveret i lufthavnen af din værtfamilie i Victoria, hvorfra du vil flyve hjemad igen. Du kan selvfølgelig vælge at forlænge dit ophold og nyde Canada som turist.

INTERNeX hjælper gerne med råd og vejledning i forbindelse med rejsearrangementer, og du er velkommen til at komme forbi Vancouver og deltage i vores aktiviteter der.

PRISER

PRISER FOR PROGRAMMET

2016:
8 uger: 17.000 kr

PRISEN INKLUDERER

 • Placering på wildlife centeret
 • Hjælp til visumansøgning
 • Afhentning i lufthavnen
 • Indkvartering i Canadisk værtsfamilie
 • 3 måltider om dagen
 • Hjælp til visumansøgning
 • 24 timers nødnummer

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Visumgebyr

Annulleringsregler

 • Annullering 35 dage eller mindre før ankomst, programmets fulde pris betales
 • Annullering mere end 35 før ankomst på projektet, men efter at du har modtaget den endelige bekræftelse (LOC) fra vores partner de faktiske udgifter, samt depositum

For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Se øvrige praktisk info for annulleringsregler på dette program.

Du vil altid kunne kombinere vores programmer. På dette program har du allerede et Working Holiday Visum, det vil du kun få en gang i livet, og det gælder et helt år. Så hvis du har tiden, så kan vi hjælpe dig med at få en hverdag i Canada.

Vi kan også arrangere at du ankommer til Vancouver bliver der et par dage, og tager en vandflyver til Victoria

En rigtig god oplevelse!

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.