4 dages Kruger safari

Intro

4 dages Kruger safari

Kom med på en 4 dages safaritur i Krüger National park og omegn.

Vi har i samarbejde med vores partner, lavet en 4 dages tur i Sydafrika. Forvent 4 dage fyldt med aktiviteter, dyr og natur ligesom en safari skal være!

Der findes ingen konkret rækkefølge på hvornår og hvad du laver på de forskellige dage, så du skal have et åbent sind. Grunden til dette er, at vejret spiller en vigtig rolle for hvornår, det er bedst at se dyr osv.

Du kan ankomme alle dage, og turen kører, selvom det kun er dig på turen. Så hvis du er okay med en unik oplevelse, og måske kun dig og en guide, så er denne tur helt fantastisk. Kontakt os gerne og hør, om der evt. er andre booket på turen omkring samme dato, du tænker du vil afsted.

Her er MASSER af dyr og det er sådan her du husker Afrika fra din barndom!

Kort fortalt

Pris fra:

5.900,-

Alder:

18+

Kvalifikationer:

Passion for naturen

Varighed:

4 dage

Ankomst:

Året rundt

Løn:

-

Deltagere:

-

Bør bookes før:

-

Generel information

Generel information

Hvor i Sydafrika?
Kruger National Park

Startdatoer
Ingen faste datoer

Ansøgningsfrist
Gerne et par måneder inden planlagt rejse.

Alder
18+ – Ingen øvre aldersgrænse

Hvordan kommer jeg dertil?
Du kan vælge at ankomme enten med bus eller med fly før kl. 13.00.

Vælger du fly er ruten fra Johannesburg til Hoedspruit. Alternativt kan du tage bussen fra Johannesburg til Kamalego Centre, det er en tur på ca. 6 timer.

Uanset hvilket sted du vælger at ankomme til, så vil du blive afhentet og transporteret til Panzi Bush Camp inde i naturreservatet.

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

Program

Turen dag-for-dag

Dagene kan variere, dette er derfor kun et udkast til, hvordan din tur kan se ud:

Dag 1:
Ankomst til Hoedspruit lufthavn. Du skal gerne ankomme inden kl. 13:00. Vi kan hjælpe dig med fly, eller bus. Du vil blive hentet af vores samarbejdspartner, som vil køre dig til lodgen hvor du skal bo de næste 3 nætter.

Efter at have tjekket ind på lodgen og du har set dig lidt omkring skal du afsted på din eftermiddags safari. Her skal du ud til en af de private reservater i en 4X4 bil for at se efter the Big 5. Det der gør et privat reservat så specielt er at du bliver kørt væk fra vejen, og ud til dyrene på tæt hold.
Du skal næsten nippe dig selv i armen, for at forstå at man kan være 2 meter fra en løve, en elefant eller næsehorn og andre dyr. Det er en utrolig fed oplevelse, og for at kunne forstå den, skal man selv prøve det.
Efter at have kørt et par timer, og forhåbentlig set mange forskellige dyr, og mørket er faldet til, skal du tilbage til lodgen hvor der serveres middag.

Et lille tip til en aftensafari; det kan godt blive lidt køligt om eftermiddagen/aftenen når solen går ned, så lidt ekstra tøj med er en god ide. En hat er også en god ide, for når det er mørkt flyver insekter direkte ind i bilens forlygter, og i en åben jeep kan man også selv blive ramt, så hatten kan du tage ned over ansigtet når i kører så du ikke får insekter i munden.

Inkluderet på dag 1: Aftensmad, safari i et privat vildtreservat, indkvartering
Ikke inkluderet: Frokost. Chaufføren stopper inde i Hoedspruit, så du kan købe dig en frokost.

Dag 2:
Rise and Shine! En tidlig start på dagen, for at få en hel dag med safari i Kruger National Park. Det tager omkring en time at køre til hovedporten fra indkvarteringen. Kruger er en af de ældste nationalparker i Sydafrika, og flere end 500 arter af fugle, 1000-vis af krybdyr og mere end 150 arter af pattedyr har hjemme her. Hele dagen tilbringes i en jeep, hvor du holder udkig efter dyrene.

Til frokost er det tid til en times pause. Den forgår i et område, hvor der ligger flere forskellige restauranter, hvor du kan købe din frokost, og hvor du har mulighed for noget souvenir shoppping. Dog skal du være på vagt, når du spiser din frokost; der er aber, der også syntes de skal have en bid med!

Efter en hel dag i en safari jeep, og med forhåbentlig mange gode sightings af dyr, vil det føles meget rart at komme tilbage til lodgen, og måske tage en dukkert i poolen før aftensmad.

Tips til dag safari: Du skal have både varmt og køligere skiftetøj med, kasket, solbriller, gerne kikkert, hvis du har en, vand, solcreme og evt snacks til at have med i jeepen.

Inkluderet: Pakket morgenmad, Greater Kruger National Park safari, aftensmad og indkvartering.
Ikke inkluderet: Frokost.

Dag 3:
Rise and Shine! Du skal tidlig op for at komme ud i bushen til fods. Du vil være sammen med en guide så du lærer mere om naturen og de dyr i ser på jeres vej.

Her vil du se zebraer komme gående, og måske nogle giraffer der nysgerrigt kigger efter jer.
Efter turen kommer du tilbage og får morgenmad på lodgen. Herefter er dagen fri til forskellige aktiviteter. Eller bare en afslappende dag ved poolen.

Klik her for at se hvilke aktiviteter du kan vælge

Hvis du er tilbage ved lodgen, og vejret er til det, så skal du med ud på en Sunset Game drive.

Inkluderet: morgenmad, aftensmad, indkvartering.
Ikke inkluderet: Frokost

Dag 4:
Efter morgenmad er det afsted til Hoedspruit lufthavn. En bush Walk kan blive arrangeret hvis du har en senere afgang. Dette aftaler man når man er der.

Inkluderet: Morgenmad
Ikke inkluderet: Frokost.

Du kan betale med kort for de ekstra aktiviteter, du ønsker. Dog er det en god ide at have nogle kontanter med, da det ikke er alle steder, hvor I spiser frokost, at man kan betale med kort.

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

Boligforhold

Overnatning

Du vil bo i en Bush Lodge udenfor Hoedspruit i Guernsey naturreservat. Du kommer til at bo i en bungalow sammen med en anden eller alene. Der er bad og toilet i hver bungalow. Hvis du er heldig så vil en giraf stå og kigge på imens du er i bad, der er nemlig åbent bad og toilet. En rigtig sjov oplevelse!

Da der er åbent ud til naturen, så lad ikke dine ting ligge foran brusebadet. De små aber er nysgerrige og vil med sikkerhed tage det med, hvis de opdager at der ligger noget.

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

PRISER

PRISER 2020

Pris 2020: 5.900 DKK

INKLUDERET I PRISEN

 • ALOTT Inclusive
 • Guide under hele turen
 • Logi i Panzi Bush Camp
 • Det meste af kosten via buffet. Under hver dag, kan du se hvilke måltider der er inkluderet
 • Transport på turene
 • Adgangsbillet og conservation fees
 • Transport til og fra lufthavn eller busstation
 • Kaffe, te og vand til måltiderne
 • Gratis WiFi og adgang til pool
 • Uforpligtende tilbud på flybilletter (læs mere her)
 

 HVAD ER IKKE INKLUDERET

ANNULLERINGSREGLER

 •  Annullering 60 dage før afrejse fra Danmark – betales 50% af programmets pris
 • Annullering 30 dage før afrejse fra Danmark – betales programmets fulde pris
 • Depositum som er indbetalt ved tilmeldingen refunderes ikke.
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.