Wildlife THAILAND

Intro

Elefanter i Thailand

Så tæt på tykhuderne kommer man kun sjældent! Oplevelsen af at arbejde tæt sammen med de enorme og alligevel blide dyr er helt unikt.

Kom med til det nordlige Thailand, og tilbringe din hverdag med elefanter, der er blevet redet fra at arbejde i turistmen. De har efterladt deres tragiske fortid, og lever nu i et bedre og mere naturligt miljø.

Dette projekt blev etableret af en gruppe “Mahouter”, der var fast besluttede på at bevare den asiatiske elefant, da bestanden i de seneste år er faldet drastisk. Med færre end 1000 vilde elefanter i Thailand og mere en 3000 elefanter i fangenskab mener eksperter nu, at det er de elefanter, der er i fangeskab, der vil være fremtiden for arten.

Din indsats vil hjælpe til med at sætte elefanter, der er opfostret i fangeskab, ud i naturen igen i beskyttede skove, hvor disse rolige kæmper vil kunne overleve naturen.
Målet er at have ”semi-vilde” elefanter i det fri. De vil blive ledet af deres Mahout, og vil kunne få den bedst mulige form for dyrelægehjælp. Dette er nødvendigt for at holde bestanden af elefanter oppe.

Du vil have den specielle mulighed for at observere disse elefanter i deres naturlige omgivelser. Mens du lærer om elefanter, vil du på samme tid også få en kæmpe kulturoplevelse. Du vil leve bland Karén folket, hjælpe til i deres landsby og lære om en helt anden kultur og levemåde. Her kommer du helt tæt på kulturen.

Thailand er klar til at blive udforsket! Hvis du vil se mere af Thailand, kan det være en god ide at tage lidt tid enten før eller efter projektet, til at rejse rundt i landet. Få noget inspiration her Thai Xplorer.

  Jeg vil lægge ud med at sige, at det har været nogle af de seks bedste uger i mit liv, og det er en oplevelse jeg for evigt vil se tilbage på med varme og smil.

Tidligere deltager Mie Nielsen

Kort fortalt

Pris fra:

15.500,-

Alder:

18+

Kvalifikationer:

Passion for arbejdet med dyr og natur

Varighed:

Fra 2 uger

Ankomst:

Faste startdatoer

Løn:

Nej - frivilligt

Deltagere:

28

Bør bookes før:

Gerne 5 mdr inden afrejse

Generel information

Generel information

Hvor i Thailand
Chiang Mai, det nordlige Thailand

Startdatoer 2020
Januar: 11, 25
Februar: 8, 22
Marts: 7, 21
April: 4, 18
Maj: 2, 16, 30
Juni: 13, 27
Juli: 11, 25
August: 8, 22
September: 5, 19
Oktober: 3, 17, 31
November: 14, 28
December: 12, 26

Varighed
2-12 uger.

Ansøgningsfrist
Gerne 4 måneder inden planlagt afrejse. Ønsker du at rejse tidligere, så giv besked og vi vil undersøge mulighederne for dig.

Alder
Fra 18 år. Ingen øvre grænse, hvis du er fit og ikke sart.

Hvem er du

 • Du har en passion for natur og miljø
 • Du vil gerne opleve Thailand
 • Du vil gerne tæt på elefanterne
 • Du har en god fysisk og psykisk form (skal kunne vandre flere kilometer i junglen)
 • Du går ikke op i små petitesser, og tager tingene som de kommer
 • Du har god humor, er åben og villig til at tage fat
 • Du er en team player
 • Du er klar til at blive beskidt

Highlights

 • En utrolig oplevelse helt tæt på Thailands majestætiske elefanter og det fascinerende Karén-folk
 • Du vil lære at navigere i en jungle
 • Du vil lære om identifikation af elefanter
 • Du vil få en naturoplevelse ud over det sædvanlige
 • Du får dit livs oplevelse
 • Dine engelskkundskaber bliver forbedrede
 • Du får en bedre forståelse af andre kulturer
 • Du får omfattende træning der består af teori, gruppearbejde og praktisk arbejde

Ankomst og Afrejse
Du skal mødes med gruppen på Eco Resort Hotel om lørdagen kl. 18:00. Her vil der være et møde for jer. Du skal ankomme til Chiang Mai lørdag mellem 8 og 16. Her vil du blive hentet ved lufthavnen. Hjemrejse er sent lørdag eller søndag.

 

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver

Din tid vil være delt i to. Nogle gange vil du skulle følge flokken af elefanter ud i skoven og andre gange vil du skulle blive på basen for at lære om elefanterne. Du vil muligvis også blive bedt om at hjælpe til i lokalsamfundet.

Du skal være forberedt på at tilbringe mange timer i regnskoven, og i regnsæsonen skal man være forberedt på at vandre langt, sommetider i mudder.

Selvom dagene kan være lange, er det en utrolig givende og berigende oplevelse, at lære om og observere disse kæmpe dyr. Du vil lære om elefantens grundlæggende adfærd, personlighed og sundhed. På den måde hjælper du med at få dette projekt, der genintroducerer elefanten til dens naturlige omgivelser, til at vokse!

Du vil blive indkvarteret hos lokalbefolkningen, så det forventes af dig at du tilpasser dig og viser respekt for det miljø, du befinder dig i. Det er en helt unik oplevelse at prøve og bo ved en lokal familie.

En typisk dag på projektet
Du vil hurtigt lære at livet i landsbyen har sit eget tempo. De står op med solen om morgenen og slapper af senere på dagen.

Som frivillig starter du tidlig morgen på basen, og får fælles morgenmad. Efter morgenmaden går man typisk ud med sin mahout ud for at finde elefanterne i skoven.

Da man arbejder med dyr, og der kan ske mange uventet ting, kan vi ikke på forhånd sige, hvordan din hverdag kommer til at se ud, men vi kan fortælle om, hvordan den kan se ud.

Hvis der skal laves sundhedstjek på elefanterne, vil du få mulighed for at hjælpe med dette. Denne opgave vil give dig mulighed for at komme tæt på elefanterne, så du virkelig kan værdsætte skønheden og størrelsen af dem.

Der er en del vandring i skoven. Vandringen involverer at følge elefanterne, når de bevæger sig igennem skoven eller over de høstede marker. Oplev hvordan de socialiserer sig, som de ville gøre det naturligt. Du vil være med til at indsamle data om deres sociale interaktioner med hinanden. Du vil også have mulighed for at lære om skovens andre dyr, såsom gibbonaber, hjorte, slanger, fugle, en række insekter, edderkopper og plantearter.

Sommetider er der frokost i skoven. Ikke nok med din egen madpakke, så opfordres du til at hjælpe Mahouterne til at lave traditionelt mad i marken, ved hjælp af naturlige materialer, som f.eks. Bambus som beholder til at koge nudler. Efter observationer og frokost går du derefter tilbage til landsbyen, for at lave resten af dagens aktiviteter.

Eftermiddagen i landsbyen varierer hver dag i ugen med muligheder for at blive involveret i lokalsamfundet og opbygge relationer mellem landsbyboerne og projektteamet. Du opfordres meget til at hjælpe med at undervise i engelsk på den lokale skole, væve kurve med de lokale, spille fodbold med Mahouterne, lave mad med din homestay familie og få det bedste ud af dette fantastiske projekt i et fjernt og smukt område af Thailand.

Du arbejder typisk mandag til fredag, hvor weekenden er rejsedage for dem, der slutter, eller fridage til at slappe af.

Visum

Når man skal arbejde som frivillig I Thailand, skal man have et såkaldt non immigrant O visa. Dette vil du få yderligere informationer om når du er tilmeldt.

Support

Du vil have mulighed for support 24 timer i landet. Du har en projektleder på stedet og en kontaktperson i landet.

Boligforhold

kost og Logi

Kost og Logi

Du vil komme til at bo hos en lokal familie af Karén-folket. De vil sørge for at du får frokost og aftensmad. Din bolig er meget traditionelt indrettet, så du bør være parat til at tilpasse og værdsætte de levevilkår, der helt sikkert vil være meget forskelligt fra de danske traditioner.

Morgenmaden får man på det såkaldte Base hut, hvor du også vil nyde din medbragte frokost. Det er projektets hovedbase.

Aftensmaden bliver serveret for dig, og du må meget gerne hjælpe med at lave den, men du skal nyde den alene; for Karén-folket er det nemlig uhøfligt at spise før eller sammen med sine gæster. Og du skal regne med ris til morgenmad, frokost og aftensmad!

Angående bad og toiletfaciliteter er det ikke for sarte sjæle! Toilettet er et squat toilet, dvs. at man står op. Hvis man skal i bad, så står der en vandbeholder med koldt vand til rådighed, som man hælder ud over sig selv. Her får du lov at udfordre dig selv. Mange vænner sig dog hurtigt til de nye måder.

Du vil få tildelt dit eget værelse, hvor der er en madras og myggenet til rådighed.

Det er en stor del af oplevelsen, at bo som de lokale, selvom det er meget primitivt. Det i sig selv er en uforglemmelig kulturoplevelse.

Frivilligt arbejde med dyr – ALOTT

PRISER

PRISER FOR PROGRAMMET 2020

Priser 2020
2 uger: 15.500 kr.
3 uger: 18.500 kr.
4 uger: 20.500 kr.
6 uger: 23.900 kr.
8 uger: 27.300 kr.
10 uger: 30.900 kr.
12 uger: 34.900 kr.

Prisen inkluderer:

 • ALOTT Inclusive
 • Hjælp, vejledning og forberedelse før afrejse
 • Uforpligtende tilbud på flybilletter (læs mere her)
 • Afhentning i lufthavnen i et bestemt tidsrum
 • Orienteringsmøde efter ankomst
 • 24-timers nødnummer
 • Et team med mange års erfaring
 • Sikker og enkelt indkvartering (normalt deler man)
 • Alle måltider
 • 24timers hjælp og støtte i landet
 • Al transport i forbindelse med projektet

Prisen inkluderer ikke:

 • Flybillet
 • Forsikring
 • Visumudgifter. Her skal du regne med ca. 500 kr. plus porto
 • Drikkevarer, udover hvad der bliver serveret til måltidet
 • Extra ture rundt i landet

DEPOSITUM

Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositum for programmet udgør: 2000 kr. Depositum indbetales lettest via vores online betaling.

ANNULLERINGSREGLER

 • Annullering 60 dage før afrejse fra Danmark – 50% af programmets pris
 • Annullering 30 dage før afrejse fra Danmark – programmets fulde pris
 • Depositum som er indbetalt ved tilmeldingen refunderes ikke.
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

 

“Jeg tog turen til Thailand i 6 uger, en tur jeg aldrig vil glemme, en tur der har lært mig så meget, og en tur der har givet mig bekendtskaber fra hele verden”. Nanna (på billedet her)

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.