WORK & TRAVEL - NEW ZEALAND

Intro

WORK & TRAVEL - NEW ZEALAND

Tag med ALOTT til New Zealand og oplev landet, som for alvor blev kendt, da Ringenes Herre kom i verdens søgelys. Kom med Down Under, og udnyt dit sabbatår med en rejse, hvor du kombinerer ferie med arbejde.

Vi sørger for at du kommer godt frem, og at alt det administrative er på plads, så du kan få en god start på din rejse. Som Backpacker på New Zealand ligger alt åbent!

DU designer din rejse, så dit eventyr bliver akkurat, som DU vil have det. Du kan søge jobs, når du har lyst til at arbejde og tjene lidt lommepenge, og rejse rundt og se de ting, du altid har drømt om. Hvor meget tid du bruger som turist, og hvor meget du arbejder, er helt op til dig.Det er dig, der er i centrum.

Der er særligt stort behov for unge med erfaring og lyst til jobs i servicefagene, f.eks. bartender, barista, tjener osv. og taler du godt engelsk, er det endnu bedre.

Når du rejser med ALOTT er du flere skridt foran andre backpackers, da vores erfarne servicecenter og jobservice kun er for vores medlemmer. Tag med ALOTT til New Zealand og oplev landet, som for alvor blev kendt, da Ringenes Herre kom i verdens søgelys. Kom med Down Under, og udnyt dit sabbatår med en rejse, hvor du kombinerer ferie med arbejde.

Vi sørger for at du kommer godt frem, og at alt det administrative er på plads, så du kan få en god start på din rejse. Som Backpacker på New Zealand ligger alt åbent!

DU designer din rejse, så dit eventyr bliver akkurat, som DU vil have det. Du kan søge jobs, når du har lyst til at arbejde og tjene lidt lommepenge, og rejse rundt og se de ting, du altid har drømt om. Hvor meget tid du bruger som turist, og hvor meget du arbejder, er helt op til dig.Det er dig, der er i centrum.

Der er særligt stort behov for unge med erfaring og lyst til jobs i servicefagene, f.eks. bartender, barista, tjener osv. og taler du godt engelsk, er det endnu bedre.

Når du rejser med ALOTT er du flere skridt foran andre backpackers, da vores erfarne servicecenter og jobservice kun er for vores medlemmer.

Kort fortalt

Pris fra:

14.800,-

Alder:

18 - 35

Kvalifikationer:

Engelsktalende er en fordel

Varighed:

Op til 12 mdr

Ankomst:

Året rundt

Løn:

Ja

Deltagere:

-

Bør bookes før:

Gerne 3 mdr. inden afrejse

Generel information

Generel information

Hvor på New Zealand?
Du ankommer til Auckland, hvor vi har arrangeret 4 overnatninger for dig. Her får du blandt andet info omkring jobsøgning, bankkonto, skattenummer osv. Jobs er fordelt ud over hele New Zealand, men primært i de mest befolkede områder som f.eks. Auckland.

Startdatoer
Året rundt. Husk at New Zealandsk sommer ligger i perioden december til februar, altså årstiderne er modsatte vores.

Ansøgningsfrist
Gerne 3 måneder før ønsket afrejse, men kontakt os, hvis der er kortere tid, så kigger vi på dine muligheder. Ofte kan vi arrangere rejsen med få ugers varsel.

Alder
18-35år. Dette er et visum krav.

Hvem er du?

 • Du er mellem 18 og 30 år
 • Du tager ikke ting så nøje, går ikke op i petitesser
 • Du er selvstændig og ansvarsbevidst
 • Du har en ren straffeattest (visumkrav)
 • Du er ikke forsørger (visum krav)

Hvad får du ud af det?

 • Du vil få en oplevelse for livet
 • Du vil stifte bekendtskaber med andre unge fra hele verden – nogle bliver venner for livet
 • Du kommer til at udvide dine engelskkundskaber
 • Du vender hjem med rygsækken fuld af udenlandsk arbejdserfaring

Work and Travel New Zealand - ALOTT Rejse og Arbejde i New Zealand - ALOTT

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver

Job
Der er på dette program ingen jobgaranti, men hvis du ikke er kræsen, så bare rolig, der er masser af jobs. I byen, på landet, i kort eller lang tid. Der er stor efterspørgsel på unge mennesker fyldt af gå på mod som gerne vil arbejde. Du kan se vores jobliste i menuen for et bedre overblik af de typer job det tilbydes på dette program.

Job+
Synes du det virker usikkert at rejse på den anden side af jorden uden at vide, hvad du skal lave, så er der faktisk mulighed for at have jobbet på plads inden ankomsten. Vi kalder det Job+. Du skal dog have lidt erfaring med i bagagen, for at kunne få tilbudt dette og være villig til at binde dig for en længere periode (3-6 måneder), hvor du arbejder. Vil du vide mere om Jobs+ så se mere her.

Løn og Skat
Lønnen varierer afhængigt af jobtype og dine kvalifikationer. Der er mange forskellige jobs, og du skal regne med 70-100 kr. i timen. Skatten ligger på 28 %.

Visum

 For at kunne tage lønnet arbejde eller arbejde som WWOOF’er i New Zealand, skal du have et Working Holiday Visum, som vi søger for dig. For at kunne få dette visum, er der nogle krav du skal opfylde, se mere under ”hvem er du”, og du skal ved indrejsen kunne bevise at du har 4200 NZD til rådighed ved indrejse. Dette kan gøres med en kontoudskrift eller et brev fra banken.

Har du allerede brugt dit Working Holiday Visum eller er nåede du det ikke inden de 30? se mere her.

Boligforhold

Boligforhold

De første nætter er arrangeret for dig på et godt vandrehjem midt i byen, som en del af din ankomstpakke, men hvad skal der så ske efter det?

Det er faktisk helt op til dig selv, eftersom du er en fri fugl på dette program. Nogle vælger efter de obligatoriske ankomstdage at forlade byen for at rejse rundt og opleve landet. Andre tager på surf camp eller går i gang med at finde job og bolig. Du kan vælge at forlænge på vandrehjemmet du allerede kender eller selv finde noget andet. Vores servicecenter kan hjælpe dig i den rigtige retning og give gode råd.

Der er mulighed for privat boligudlejning eller delelejligheder med andre unge. Afhængig af hvor du finder job, og for hvor længe er hver situation anderledes, så derfor er det op til dig selv at få dette arrangeret. De fleste bliver på vandrehjem, da det er billigt, der er mange andre unge mennesker, og det ligger dejlig centralt i byen.

Klima & bæredygtighed

Klima & bæredygtighed

Vores partner på New Zealand opfordrer til en bred vifte af miljøvenlige gøremål f.eks.

 • Opfordre til grøn transport
 • Være papirløs inden år 2025
 • Bruge genanvendelige kontorprodukter
 • Køre et kontor genbrugsprogram
 • Sætter månedlige grønne udfordringer for personalet
 • Slukke al elektronik på kontoret uden for arbejdstimerne
 • Gøre brug af udelukkende grønne rengøringsprodukter
 • Vi retter konstant i vores målsætning for at sikre, at vi så bæredygtige og miljørigtige som muligt

PRISER

PRISER FOR PROGRAMMET 2020

Prisen er afhængig af hvornår på året du rejser, og hvilken rute du vælger. Nedenstående ruter er vores mest populære ruter. Vi kan dog tilpasse en rejse lige efter dine ønsker – så har du noget ud over det, vi nævner her du kunne tænke dig, så kontakt os gerne for et individuelt tilbud – helt uforpligtende!

Work & Travel – billigst muligt: fra 14.800 kr.
Til dig, der vil ud og hjem uden ønsker om stop på egen hånd på andre destinationer udover de tekniske stop, der vil være på så lang en rejse.

► Work & Travel inklusive Funweek: fra 16.500 kr.
Til dig, der gerne vil starte i Auckland med en uges sjov sammen med andre ny ankomne. Startdatoer: mindst 1 gang i måneden – En god måde at starte dit ophold på, hvis du rejser alene eller hvis du bare gerne vil have et stort netværk og en fest og fede oplevelser lige fra starten.
Læs mere om FunWEEK her.

Ønsker du job + tillægges 1500 kr i din programpris

Work & Travel – Your Choice : prisen afhænger af dine valg.
Til dig, der måske har specifikke krav til din flyrute, da du måske vil besøge en ven i Afrika, deltage på et program i Nepal eller har andre rejseplaner du gerne vil kombinere med vores Work & Travel ophold. Du kan her også vælge at kombinere dit ophold med et stop-over med planlagte aktiviteter på en af vores mange spændende destinationer.

Et par eksempler her:

Work & Travel Plus Thai Xplorer – Læs mere om Thai Xplorer her!
Work & Travel Plus Bali Xplorer – Læs mere om Bali Xplorer her!

Du kan se alle vores Your Choice muligheder her Xplore MORE. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Nogle af vores store add-ons er næsten er en hel rejse i sig selv, kombineres disse med et Work & Travel ophold, udløser de en rabat af 1000 kr – kontakt os for mere information.

Work & Travel – Servicepakke 7.900 kr.
Til dig, som selv vil stå for din flybillet. Du ønsker vores hjælp inden afrejse og vores partners hjælp efter ankomst og alt hvad vores normale programpakke inkluderer på nær flybilletten.

INKLUDERET I PRISEN

 • ALOTT Inclusive
 • Flybillet med mulighed for at lave stops i New Zealand, Australien, Stillehavet eller USA
 • Hjælp til at søge working holiday visum
 • Detaljeret information før afrejse og den nyttige ”Work New Zealand handbook”
 • Gratis sim-kort med dit eget newzealanske nummer
 • 12 måneders medlemskab af vores arbejdsformidling. Udvidet job service, råd og vejledning ved jobsøgning fra vores specialister i at finde lønnede jobs til unge med Working Holiday visum
 • Transport fra Auckland lufthavn til indkvartering ved ankomsten
 • Ankomstpakke med velkomstbrev, kort og diverse information
 • 4 nætters indkvartering i sovesal på vandrerhjem i Auckland centrum – naturligvis med morgenmad
 • Gratis sightseeing i Auckland
 • Grundig orientering med hjælp til oprettelse af bl.a. skattenummer, arbejdsregler, sikkerhed, rejse, job, bolig, telefonkort osv
 • Medlemskab af WWOOF – Willing Workers On Organic Farms. Jobs på økologiske landbrug
 • Medlemskab af vandrehjemskæde, som giver rabatter på indkvartering, restauranter, ture mm
 • Bankkonto med hævekort
 • Telefonnummer til 24 timers assistance ved nødstilfælde
 • Fri afbenyttelse af servicecenter i Auckland, åben 6 dage om ugen med fri adgang til Internet
 • Postservice i 12 måneder – modtagelse og fremsendelse af breve
  Regelmæssige sociale arrangementer og kulturelle aktiviteter i Auckland
 • Informationsaftener i Servicecenteret med fokus på rejser
 • Assistance ved køb af bil og camper – så du kører sikkert og lovligt
 • Hjælp og assistance fra programkoordinatorer med alt hvad du kan får brug for på din rejse
 • Booker du din rejse via Australien, søger vi gerne australsk turist visum til dig
 • Du modtager kort med adgang/rabatter til diverse arrangementer, natklubber og meget mere!
 • Efter hjemkomst til Danmark vil du, ved henvendelse til ALOTT, modtage en velkommen-hjem-kuvert med bekræftelse på dit ophold

HVAD ER IKKE INKLUDERET

 • Lufthavnsskatter (typisk 3.000-5.000 kr.)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visumgebyr
 • Eventuelle udgifter ved lægeundersøgelse, såfremt det forlanges af visummyndighederne (ca. 2.900 kr.)

Regler
Prisen på flybilletten, der er inkluderet, afhænger af ledige pladser i den aktuelle bookingklasse. Billetterne er gyldige i 12 måneder, og kan datoændres ved et gebyr på rejsen, såfremt der er plads på din bookingklasse. Vi kan ikke garabntere for pladser på bestemte afgange, men gør, hvad vi kan, for at opfyldte dine ønsker om afrejse. Spørg altid om reglerne for netop din billet. Stoppene undervejs inkluderer ikke overnatninger.

Depositum

Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning. Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program, og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet.

Du bedes betale dit depositum, når din kontaktperson hos ALOTT bekræfter, at din ønskede startdato er på plads. Depositummet refunderes ikke.

Depositum for Work & Travel udgør 2000 kr. og indbetales lettest via vores online betaling.

Annulleringsregler

 • Annullering 35 dage eller mindre før ankomst – ingen refusion
 • Annullering mere end 35 dage før planlagt afrejse – programprisen refunderes fratrukket depositum samt de faktiske udgifter til udstedt flybillet.
 • Vær opmærksom på at myndighederne ikke refunderer visumgebyret uanset, hvor lang tid før der annulleres
 • For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Arbejde i New Zealand - ALOTT

Arbejde i New Zealand - ALOTT

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at tilmelde dig programmet.