Au pair

Au Pair

Au pair kommer fra fransk og betyder “på lige fod”. En au pair er typisk en ung person, som udfører børnepasning og lettere husarbejde hos en familie i et fremmed land, for at lære om landets kultur og sprog. Værtsfamilien giver kost, logi og lommepenge, og i USA også flybillet, forberedelseskursus i New York og studiepenge.

Du bor du som et familiemedlem hos en familie i mellem 3 og 24 måneder. Med “på lige fod” mener man, at du ikke er ansat som tjenestepige, men indgår som en del af familien. Her indgår du i familiens hverdag, og dine opgaver består hovedsageligt af at passe familiens børn. Det er et ansvarsfuldt arbejde, og du skal derfor have noget erfaring med børnepasning, for at kunne blive au pair.

Deltagere på vores Au Pair programmer passer børn i alle aldre – børn fra tre måneders alderen, og helt op til de større børn i folkeskolen. Dine opgaver strækker sig typisk i op til 45 timer pr uge, og for dette modtager du lommepenge samt kost og logi. I USA også penge til undervisning på et lokalt college.

Du bliver en vigtig del af din værtsfamilies dagligdag, og det er ikke ualmindeligt at au pair og værtsfamilie holder kontakten i mange år fremover. Vi har mange skønne historier om rejser til bryllupper, graduation og andre vigtige begivenheder, hvad enten det er tilbage til au Pair landet eller værtsfamilien, der besøger deres tidligere au pair i Danmark.

At rejse som au pair er et oplagt valg, hvis du ikke helt ved, hvad du vil efter gymnasiet og overvejer at tage et sabbatår. Det vil også være en fordel for dig, hvis du overvejer at læse til pædagog eller noget indenfor den retning, da du vil få hands-on erfaring med børn, som du senere kan skrive på CV’et.

Og så er der det helt oplagte og meget store plus: Du bliver flydende og får det engelske sprog helt på plads, ved at være au pair i USA i et år.

Her ser du alle vores Au Pair programmer:

Derfor skal du vælge at blive Au Pair…

Au pair-programmerne er en fantastisk mulighed for at fordybe sig i store eventyr, opleve en anden kultur fra 1. parket og endda få lommepenge under opholdet. Samtidig med at du er i værtsfamiliens trygge familierammer – din værtsfamilie sørger for kost og logi, så du skal ikke selv stå for disse udgifter.

Vi placerer dig i et nyt miljø, hvor du, til gengæld for børnepasning, vil få nye venner og gode sprogkundskaber. Resultatet af at være au pair er, at du udvikler dig personligt og forbedrer dine muligheder for fremtiden.

11 gode grunde til at blive Au Pair