Farm alott & Ranch Stay

Lønnet Farmarbejde eller ulønnet Ranchstay?

Lønnet landbrugsarbejde i Australien, USA eller Canada med FarmALOTT eller ulønnet Homestay på en ranch i Canada, Sydamerika eller på New Zealand. Oplevelserne er store uanset, hvad du vælger!

  • Vil du opleve farmarbejde i udlandet?
  • Brænder du for landbrug og store oplevelser og har lyst til at opleve livet på landet ude i verden?
  • Har du erfaring fra arbejde med landbrug i Danmark eller er du vokset op på en gård?
  • Måske er du under uddannelse på en landbrugsskole eller uddannet landmand.
  • Eller er du bare en city slicker, der har lyst til at prøve kræfter med arbejde på en farm eller heste i udlandet i dit sabbatår?

Uanset om du er ude efter noget relevant erfaring, point til din uddannelse eller bare en på opleveren, så kan du komme af sted med FarmALOTT.

Danskere med lyst til at tage fat og som har erfaring fra arbejde i landbrug er meget efterspurgte i vores partnerlande Australien, New Zealand, Canada og USA.

Vi kan finde dig noget passende uanset om du er landmand, maskinfører, mekaniker, håndværker eller i gang med en uddannelse, der egner sig på landet.

Se vores muligheder nedenfor og find ud af, hvad der passer bedst til dig. Eller tag en snak med vores meget erfarne Linda, der har mange års erfaring i at placere interesserede på landet i mange forskellige positioner. SPØRG LØS på 74421188!

Farmophold - LØNNET

FarmALOTT er til dig som har en baggrund i landbruget, enten gennem uddannelse eller opvækst. Du ved at livet på landet er hårdt, beskidt og til tider kræver mange timer.

Her er forskellige dyrehold, jordbrug og maskiner og din erfaring giver dig et reelt job, som du aflønnes for. Mange af destinationerne er også rigtig gode til at håndtere landbrugslever, der har brug for praktik i forbindelse med deres uddannelse.

RANCH OPHOLD - ULØNNET

Ranch Homestay er til dig, der gerne vil ud og have en erfaring fra landbruget. Du har interesse for landlivet, dyr, heste og alt hvad der foregår udenfor byerne, men du behøver ikke nogen egentlig erfaring, blot du kommer med initiativ, gå på mod og en stor interesse for et kulturelt udvekslingsophold.

Du bor ved en værtsfamilie og deltager som en af familien. Hver placering findes på individuel basis ud fra de erfaringer du har med i rygsækken, og de ønsker du måtte have i forhold til dit ophold, f.eks. heste mm

Det er et fantastisk foretagende I har gang i!
Det var dælme 7 af de bedste måneder i min tilværelse,
og jeg ville ikke have brugt mit sabbatår på nogen anden måde!

– Jesper Gregers Bjerre