GRUPPEREJSER og ALOTT More

GRUPPEREJSER og ALOTT More

Når du rejser ud i verden er der en milliard ting at tage sig til – sådan cirka. Og selvfølgelig skal du opleve så meget, du overhovedet kan, når du besøger et nyt land.

Her kan du se nogle få af de ekstra oplevelser, som vi kan arrangere for dig før afrejse – hvad end du er til meditation, adrenalin, cowboylivet eller en super sjov grupperejse med andre unge fra hele verden.

Læs mere om vores grupperejser for unge her. 

INTERNATIONALE GRUPPEREJSER

Alt på disse ture er komplet arrangeret for dig. Vi henter dig i lufthavnen, sørger for indkvartering og al transport, samt masser af fede oplevelser og alt det andet der skal til, for at DIN tur bliver fantastisk. 

Sammen med andre unge, får du muligheden for at opleve alt det bedste fra forskellige lande på fantastiske roadtrips så du for den fedeste sabbatårs-oplevelse.

Tag med på tur med andre unge fra hele verden. Hvorfor ikke få alt arrangeret for dig, så du bare kan læne dig tilbage og opleve sights and sounds på din drømme destination sammen med ligesindede. Her rejser du ikke rundt med en gruppe danskere – men med unge, der kan komme fra hele verden. Kom ud og brug dine engelske sprogkundskaber!

ALOTT MORE

ALOTT More er alle de add-ons du kan booke ekstra til din rejse.

Disse tillægsprogrammer kan med fordel kombineres med alle vores andre programmer, så du får oplevet endnu mere af det land, du skal besøge.

Mulighederne er uendelige, og du kan mixe og matche som du har lyst.

Oplev mere på din rejse – disse små lækre add-ons kan du koble på din rejse, så du får mest muligt ud af din oplevelse.