Praktik i udlandet

Praktik i udlandet


Praktikophold i udlandet giver dig mulighed for at få indblik i den virkelige verden, med hands-on erfaring fra mange forskellige brancher.

Med sådan en fætter på dit CV, giver du dine konkurrenter baghjul!

Et praktikophold i udlandet gavner dine karrieremuligheder i Danmark og i udlandet. Hvis du mangler ideer til, hvad du skal lave i dit sabbatår, eller er i tvivl om, hvad du gerne vil arbejde med i fremtiden, kan et praktikophold være en god mulighed for at blive lidt klogere på en bestemt branche.

I praktikken kommer du til at arbejde med projektopgaver og/eller deltage i de daglige arbejdsopgaver, for på den måde at få indsigt i, hvordan en udenlandsk virksomhed fungerer.

Det er en fantastisk mulighed for at omsætte den teori, du har lært i skolen til praksis, samtidig med at du udvider dit virksomheds-netværk. 
Se her indenfor hvilke områder vi placerer – ser du ikke din drømme placering her, så lad os høre fra dig, fordi vi kan mere end dette. 

Type og niveau af dit praktikforløb vil afhænge af dine erfaringer, din uddannelse, det ønskede geografiske område for placering samt årstid og varighed af praktikperiode.

ALOTT arbejder kun med de bedste udbydere på hver destination – samarbejdspartnere med masser af erfaring, kontakt til hundredevis af praktikvirksomheder og meget højt serviceniveau.

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i top, når vi arrangerer din praktikplads i udlandet – det handler om DIN fremtid!


NYHED! 

SØGER DU INTERNATIONAL ERFARING MEN KAN IKKE REJSE FORDI VERDEN ER LUKKET? SÅ TAG ET KIG PÅ ALOTTBETTERS ONLINE PRAKTIK I UDENLANDSKE VIRKSOMHEDER –

 DENNE VEJ!

VI VIL GERNE KOMME FORBI…!

I næsten 20 år har ALOTT, i samarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner rundt om i Danmark,
sendt studerende i praktik i udlandet.

Hvis din praktik-vejleder ikke kender til os, er du meget velkommen til at få ham/hende til at kontakte os,
så vi kan tage en snak om mulighederne for udlandspraktik, og vi kommer meget gerne forbi på din skole. 


 

Praktik med dyr eller i landbrug

Læser du til dyrepasser eller veterinærsygeplejerske, så kan ALOTT hjælpe dig med praktikophold i udlandet via vores Wildlife programmer. Husk dog altid først at kontakte Maria på: 74 42 11 88 eller maria@alott.dk, for mere information omkring reglerne, der afhænger af dit studie.

Din uddannelsesinstitution skal godkende din praktik, og vi har nogle forhåndsgodkendte projekter, for bedst muligt at kunne hjælpe dig med en praktikplads med mindst mulig bøvl.

Måske går du på landbrugsskole? Så se mere her. 

 

 

Se i øvrigt her på vores blog, hvad nogle tidligere praktikanter har været i praktik som.