Work & Travel

Work & Travel - working holiday!

Kender du den fantastiske og ubeskrivelige følelse, der løber igennem kroppen på én, når man står over for noget nyt og spændende?

Man føler sig frisk som en havørn, uovervindelig og man kan ALT! Det er den der følelse, hvor man har sommerfugle i maven og sprudler af glæde indeni!

Den følelse er fantastisk lige meget, hvor du befinder dig, men så forestil dig hvor overdrevet vildt det må være at stå med den følelse på en klippetop i det nordlige Australien!

Eller når du suser ned af bjergene på ski i Canada?

Eller forestil dig, hvor ubeskrivelig smuk en solnedgang er på Sydøen i New Zealand!

Eller hvad med at stå midt i verdens mest befærdede vejkryds i futuristiske Tokyo, eller under de smukke blomstrende japanske kirsebærtræer i foråret – alt sammen muligt under din Working Holiday i Japan.

Kan du forestille dig det? En af de BEDSTE OPLEVELSER du nogensinde har haft!

Work & Travel kategorien dækker over mange forskellige programmer. Nogle er lønnede, andre ulønnede. Nogle kræver specifik erfaring, mens andre er open to all. Læs mere herunder og find ud af hvilket der passer bedst til dig – hvis du er i tvivl, så ring endelig.

WORK & TRAVEL - find jobbet undervejs

Er du eventyrlysten, har du ikke lyst til at være låst fast til et bestemt job i en bestemt periode på et bestemt sted, så er denne type Work & Travel ophold noget for dig. Her får du hjælp og støtte til at finde arbejde selv, og du er fri som fuglen til at bestemme hvor, hvornår og hvor meget du har lyst til (og behov for) at arbejde – den perfekte mulighed for at opleve så meget som muligt i dit sabbatår.

PRE-PLACEMENT - kend dit job før afrejse

Har du en begrænset periode til rådighed, vil du gerne vide hvad du kan tjene og hvad dit job består af, og kan du lide trygheden i at kende din virksomhed før afrejse, så er dette måske hvad du søger. 

Læs her mere om pre-placement.

WORK EXCHANGE - arbejde for kost & logi

Her får du muligheden for at have job klar hjemmefra, så du kan samle arbejdserfaring. Du arbejder for kost & logi, men får ikke løn.

Til gengæld møder du en masse mennesker og får noget på dit CV.