Samuel Cox, professionel fotograf

Samuel Cox studerede oprindeligt filmproduktion på University of Gloucestershire i England, inden han flyttede fokus til fotografering.

Efter at have rejst til Afrika siden 1999, voksede hans passion for de vilde afrikanske dyr hurtigt og fik ham til at fokusere på wildlife fotografering. Foruden den store udfordring, det altid er at tage billeder af dyr, har han mulighed for at opholde sig i naturen og komme helt tæt på.

Han har haft sine billeder offentliggjort online i National Geographic og Africa Geographic og trykte publikationer i Travel Africa Magazine, BBC Wildlife Magazine og i Africa Geographic’s 2017 årbog efter at have arbejdet sig til tops i “The Wildlife Photographer of the Year’ konkurrence.

Med ønsket om at skifte dagligdagen i England ud med et liv og en karriere i Afrika, meldte han sig til frivilligt arbejde i Zimbabwe og Sydafrika – for med hans store erfaring fra fotografering, kunne han hjælpe med sætte fokus på at bevare dyr og natur.

Siden da har han sluttet sig til teamet i Greater Kruger Area, som fotokoordinator og underviser i wildlife fotografering for internationale frivillige.

Sophie Brown, fotograf assistent

Sophie Brown studerede i første omgang kunst og fik en kandidatgrad i emnet. Det var i denne periode, at hendes interesse for fotografering begyndte. Dog blev hendes sande passion for Wildlife fotografering for alvor tændt på hendes første tur til Sydafrika i 2014.

Her blev hun fascineret af den enorme mangfoldighed afrikansk dyreliv har at byde på og hun elsker at vise dette via billeder, og samtidig hjælpe med den allesteds nærværende udfordring at bevare natur og dyr.

Hun har siden rejst til Afrika, hver gang der var mulighed for det, og har været i meget af det sydlige og østlige Afrika. For nyligt tog hun det helt store spring og forlod Storbritannien for at slutte sig til teamet i Greater Kruger Area som fotograf assistent.

Med disse to dygtige fotografer og resten af teamet på projektet, er du i gode og meget kompetente hænder!