GODE NYHEDER FRA NEW ZEALAND

Som de eneste i Danmark kan ALOTT tilbyde et ophold i New Zealand på et specielt ”IEP Work Exchange Scheme” sponsor visum. Der er kun meget få af disse visa pr. år og de fordeles efter først til mølle princippet. 

  • Har du allerede været på Working Holiday i New Zealand og vil du gerne tilbage?
  • Vil du gerne arbejde for den samme arbejdsgiver i mere end de normale 3 måneder?
  • Er du fyldt 31 og dermed for ”gammel” til at søge almindeligt Working Holiday Visum?

Kan du svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så er der godt nyt!

Alle der rejser med ALOTT kommer normalt ind på et Working Holiday visum – så hvad er det her nye sponsorvisum for noget?

Det er et specielt visum, som kun kan søges, hvis du rejser med ALOTT på Work & Travel ophold til New Zealand. Fordele ved sponsorvisum i forhold til det normale WHM visum er:

Returner: Du kan komme af sted igen, hvis du savner New Zealand og allerede har brugt dit WHM visum

Alder: Nåede du det ikke inden 30? Fortvivl ej – dette visum kan søges helt til og med at du er 35 år*.

Varighed: Du må på dette visum være op til 12 måneder i landet, og behøver ikke skifte arbejdsgiver efter 3 måneder, som på det almindelige visum – du kan blive helt op til 12 måneder hos den samme arbejdsgiver! Det er en stor fordel, specielt hvis du gerne vil bygge en hverdag op i New Zealand eller f.eks. har kvalifikationer, der er efterspurgte.

Det kan være håndværksmæssig baggrund, uddannet kok, ingeniør eller andet, eller hvis du ønsker a arbejde samme sted en hel sæson, som typisk strækker sig over 4-6 måneder. Så er du pludselig meget attraktiv, da du kan arbejde længe samme sted.

Hvad så nu? Du tilmelder dig som normalt lige her, den eneste forskel er, at du vælger special-visummet. Vi guider dig igennem resten af proceduren.

Se også vores Job+ muligheder her.

*) Visummet kan søges i det fyldte 35 år. Man skal rejse ind i New Zealand indenfor 6 måneder efter at visummet er godkendt så i realiteten kan man godt fylde 36 år inden man ankommer til New Zealand så længe man kun er 35 når visummet søges.