Ugentlig undervisning på College eller Universitet

Som EduCare-deltager får du mulighed for at studere i minimum 6 timer per uge i skolesemesteret. Gerne mere, hvis din arbejdstid tillader det. Det sker ved at følge kurser på et af en lang række universiteter og colleges, der er tilsluttet ordningen. De hører alle til blandt de bedste i deres område, og nogle af dem er blandt USA’s mest berømte.

Du kan vælge at studere bare for din fornøjelses skyld – f.eks. dans, musik eller kunst. Eller du kan vælge at studere fag, som kan hjælpe dig til senere at blive optaget på dit ønske studium. Dit ophold kan give dig supplerende point til adgangskravene på f.eks. universitet eller seminarium. Inden afrejsen bør du kontrollere på det studium, hvor du gerne vil ind, præcis hvordan reglerne er netop her.

Det nøjagtige antal timer, du kan studere, afhænger selvfølgelig af opgaverne hos din værtsfamilie. Men de fleste kurser ligger om dagen, hvor værtsfamiliens børn er i skole.

Værtsfamilien betaler dine studier med op til 1000 USD. Dette beløb dækker udgifterne til undervisning og kursusmateriale på langt de fleste kurser. Er der på det kursus, du vælger, større udgifter til undervisningen, må du selv betale for det, der overstiger 1000 USD. Du skal også regne med, at der kan komme udgifter til f.eks. bøger, “locker-fees”, parkering, diverse aktiviteter, kantinemad etc.

Et semester starter i januar og i september, og det forventes at man kan ankomme i så god tid inden semesterstart at man kan nå at falde til i familien og få de sidste ting på plads vedrørende registreringen på din skole. Kurserne varierer en smule fra sted til sted, men eksemplerne her er kurser, der typisk er til rådighed:

  • Business – Handelsøkonomi, internationale relationer, finans, fremstilling af rapporter.
  • Marketing – Web sider, public relations, udgivelse af artikler, grafisk design.
  • Kommunikation og Tekst – Introduktion til journalistuddannelsen.
  • EDB – Introduktion til Windows, Internet, Microsoft office.
  • Karriere udvikling – Interviewtræning, fremstilling af en ansøgning.
  • Psykologi og uddannelse – Indlæringsteorier, børneudvikling, rådgivningsteknikker.
  • Sprog – Spansk, fransk, engelsk, forberedelseskurser til TOEFL. 
  • Kreative fag – Dans, musik, filmstudier, keramik, foto osv