Turen dag for dag Thailand invasion

Dag 1: Ankomst
Sawadee ka! Velkommen til Thailand! Du bliver afhentet I lufthavnen og kørt til det første hotel, hvor du skal være.
Ankomst er gennem hele dagen, og hvis du ankommer tidligt, så kan du udforske byen og de markeder der er rundt omkring.
Info omkring turen er først om aftenen, hvor alle er ankommet.
Vi anbefaler du ankommer før kl. 16 for lige at have tid til at lande og hilse på de andre.

Dag 2: Bangkok tur (frivilligt, koster 79 GBP)
I dag skal du lige lande, og derfor er det valgfrit om man deltager eller ej. Men i dag er det muligt at komme med på en tur rundt i byen.
Du er selvfølgelig også velkommen til at udforske byen i dit eget tempo. Typisk finder man ud af sammen med de andre hvad man gør.

Dag 3: Kørsel til Singburi, Singburi Tour & Thai Cooking Lesson!
Turen går mod Singburi, hvor du kan komme rundt i byen og se markeder og templer efterfulgt af en cooking class, hvor du lærer hvordan man laver en traditionel Pad-Thai!
Senere på dagen sidder I i grupper og forbereder jer på en uge fyldt med besøg i lokale skoler og børnehjem. For at være sikker på at du føler dig klar på en fed uge forbereder i lege, sange og flashcards, som i kan bruge i klasseværelset!

Om aftenen kan du nyde et traditionelt thailandsk danseshow efter aftensmaden.

Måltider inkluderet: Aftensmad

Dag 4: Første undervisningsdag & Muay Thai Boxing!
Nu er tiden kommet til at gøre en forskel!
At undervise børn i de lokale skoler og børnehjem vil højst sandsynligt blive et af de mest betydningsfulde minder på din rejse i Thailand – hvis ikke hele dit liv! Grundet dårligere uddannelsesmuligheder i forhold til f.eks. Danmark vil du efter at have gennemført flere dages undervisning, føle dig inspireret, opfyldt, og børnene vil være dig evigt taknemmelige. Vær forberedt på konstante selfies med børnene og autografer.
Nu er det eftermiddag og tid til at dyrke sport – men ikke hvilken som helst sport! Nemlig Muay Thai Boxing. Dagens afsluttes selvfølgelig med en Karaoke Night! Hvilken sang er din go to sang?

Måltider inkluderet: Morgenmad, aftensmad

Dag 5 – 7: Undervisning fortsættes
I løbet af de næste 3 dage skal du fortsætte med din undervisning i lokale skoler og børnehjem for virkelig at gøre en forskel i lokalsamfundet.
Hvis undervisning ikke rigtig er noget for dig, får du også muligheden for at blive involveret i vores andre samfundsprojekter: Tempelskolekonstruktion, bygning af Clay House og bære-dygtigheds workshops! *

* Bemærk, samfundsprojekter og tilgængelighed til aktiviteterne er afhængig af vejr og Thai helligdage.

Der vil blive arrangeret filmaftener, BBQ’er og quizzer hver aften, efter alt dit hårde arbejde med samfundsprojekterne om dagen.

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 8: Videre mod Hua Hin & Pool Party!
Tid til at slå dig løs! Tillykke med at have afsluttet dit samfundsarbejde, nu er det tid til FEST!
Efter din ankomst til Hua Hin, skal du til et fedt pool party!

Måltider inkluderet: Aftensmad.

Dag 9: Hua Hin Tour & Sea Pine Beach!
Den fantastiske kystby Hua Hin er berømt for sine smukke strande. Udforsk Hin Lek Fau Udsigtspunkt, Khoa Tokiab-templet eller det berygtede Monkey Mountain (den perfekte mulighed for en abe-selfie, men pas på! De er frække)! Senere på dagen går turen mod smukke Sea Pine Beach, hvor du har muligheden for at få en dukkert i det flotte krystalblå hav, slap af i solen eller hop ud i nogle vilde vandaktiviteter! Aftenen har du fri.

Måltider inkluderet: Aftensmad.

Dag 10: Besøg på elefantreservat – Petchaburi!
Dagen alle har ventet på! I dag er første besøg på elefantreservatet i Petchaburi! Lær alt om de frelste elefanter og deres historie – denne oplevelse er følelsesladet og en øjenåbner, men du ender med at forelske dig endnu mere i de venlige kæmper. Forbered maden, fodrer dem, gå en tur gennem junglen og leg i mudderbad og bad i søen med dem! Det er en uforglemmelig oplevelse!

Efter en begivenhedsrig dag i elefantreservatet runder vi af med en tur tilbage til vores indkvartering til aftensmad efterfulgt af en musik quiz og karaoke aften!

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 11: På tur til hundereservat & Artisan Gallery!
Er du dyreelsker vil denne morgen og formiddag være noget af en følelsesladet rutsjebane! Leg med flere hundrede forladte hunde og hvalpe og hør hvordan dette fantastiske reservat har hjulpet hundene tilbage til et godt helbred og givet dem et hjem. Fodr dem, gåtur med dem eller bad dem.
Om eftermiddagen tager vi en tur til det utrolige Artisan Village. Find din kreative side frem og skab dit eget mesterværk under vejledninger af en lokal thailandsk maler!
Forkæl dig selv med noget lækkert Thai street food om aftenen eller køb lidt souvenirs på Hua Hin night market. Dagen afsluttet med en pub crawl langs Hua Hins fest gade!

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 12: Free Day & Pizza Night!
Uanset om du er i gang med at komme dig over tømmermænd eller tripper for at komme ud og opleve noget mere – så kan du heldigvis gøre lige hvad du har lyst til i dag! Tag til Hua Hin strand, slap af ved swimmingpoolen eller besøg den lokale mall.
Om aftenen er der pizza night! Lav din egen pizza og nyd den ved poolen.

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 13: Buddhist Dag & Munke velsignelse!
I dag er dagen hvor du skal opleve ægte thailandsk kultur! Mød en ægte munk og deltag i en afslappende meditation. Ved en lille donation til templet er du måske så heldig at modtage en munke-velsignelse! Efter en formiddag fyldt med kultur lejer vi cykler ved vores indkvartering og udforsker Hua Hin midtby. Aftenen er til fri afbenyttelse!

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 14: Et besøg på elefantreservatet – Kui Buri!
Elefantreservat dag 2! Denne gang i landsbyen Kui Buri for at se de reddede elefanter, som strejfer frit rundt i en smuk nationalpark! Ledsaget af en leder fra reservatet kan i stille alle de spørgsmål i vil om disse smukke skabninger. Du har igen muligheden for at fodre og bade med elefanterne – husk dit kamera!
Denne aften bliver fyldt med spil og aktiviteter!

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 15: Cha – Am Beach & filmaften ved poolen!
Du har morgenen fri til at lave lige hvad du vil! Tag en dukkert i poolen eller nyd en velfortjent morfar. På med solcremen, for om eftermiddagen går turen til Cha-Am Beach! Omringet af palmer og krystalblåt vand er dette det perfekte sted at slappe af, tage en dukkert eller få adrenalinen til at pumpe løs med en masse vandsport! Om aftenen er der filmaften VED POOLEN – så husk snacks!

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 16: Fridag & Cicada Night Market!
Fridag! Brug den som du vil. Måske en tur til stranden eller tag til den berømte ´Venezia Hua Hin´? Forbered dig, denne aften, på at indånde de lækre aromaer fra Cicada Night Market, smag deres lækre køkken og fordyb dig i de travle, men hyggelige omgivelser.

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 17: Yoga Time!
Nyd en afslappende morgen med traditionel thailandsk yoga på stranden ledsaget af bølgernes brusen… Lyder lækkert ikke?

Om eftermiddagen går turen til det lokale shoppecenter.

Dette er sidste aften i Hua Hin, så den skal afsluttes med et brag af en fest! Nyd ”et par” cocktails på festgaden og dans natten lang inden din afrejse mod Kanchanaburi i morgen.

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost, Middag.

Dag 18: Mod Kanchanaburi – ‘Way Out West’ Vandland Dag!
Pak tasken, for nu går turen altså til smukke Kanchanaburi. Efter ankomsten er det på med solcremen igen, for Way out West Vandland venter forude! Tilbring hele dagen på vandrutsjebanerne og bad rundt med alle dine rejsekammerater, inden vi skal tilbage mod indkvarteringen til en fri aften og velfortjent hvile.

Måltider inkluderet: Morgenmad.

Dag 19 Besøg på endnu et elefantreservat – Elephant Haven!
Elefantreservat tur 3! Der er gemt det bedste til sidst! Mød elefanterne og hør deres individuelle historier – hold øje med Chopper (han er kendt for at være lidt fræk, især ved spisetid!)

Gå side om side med elefanterne gennem junglen, hop i søen med dem og nyd et dejligt mudderbad (dybest set, en skål med elefantlort!). Tilbered deres mad og fodr dem med deres yndlings mad – banankugler, vandmelon og bambusstænger!

Aftenen er fri.

Måltider inkluderet: Morgenmad, Frokost.

Dag 20: Erawan Vandfald!
Udforsk de 9 vandfald i Erawan National Park – klatre op til toppen og rutsj ned ad de mange naturlige vandfald og tag en dukkert i det smaragdgrønne vand. Berømte for sine naturlige vandrutsjebaner og ‘Fish Spa’ er der noget for enhver smag! Aftenen er til fri afbenyttelse!

Dag 21: Saiyok Noi Vandfald & rejse tilbage mod Bangkok
Vi er ikke helt færdige med at jage vandfald endnu! I dag skal det fantastiske Saiyok Noi-vandfald besøges, gemt i et roligt grønt paradis på vej tilbage til Bangkok. I løbet af eftermiddagen går turen tilbage til Bangkok. Aftenen i dag er sidste aften på din grupperejse. Det er svært at sige farvel til sine nye venner efter 3 uger sammen, men hvilken bedre måde at afslutte sin rejse på end på Khao San Road, hvor i skal feste hele natten lang!?

Dag 22: Hjemrejse dag……
Tag shuttlebussen til lufthavnen – vi takker nu officiel af.