Se nogle eksempler på værtsfamilier

Her kan du få en ide om nogle af de mange forskellige muligheder, du som au pair har, når du skal finde din værtsfamilie.

De familier, du vil møde er meget alsidige – der er alt fra enlige forældre, familier hvor begge forældre arbejder meget, familier med to mødre eller to fædre, familier med en anden trosretning, familier på landet, ved kysten, i byen osv.

Familierne nedenfor er ikke aktuelle familier, men eksempler på nogle af de ansøgninger, du vil kunne møde. Husk mavefornemmelsen når du vælger! Den er mere vigtig end f.eks. om au pairen har egen bil eller bor i et bestemt område.

The Alden Family – Pelham, NY

Familien Alden består af mor Tyra, far Jason og deres tre skønne børn Daisy på 5 år, Molly på 3 år og Toby på 2 år. Jason arbejder som chef for et marketings-firma i New York, og Tyra er også lige begyndt at arbejde igen. Se familiebrevet her.

The Mellor Family – Washington, DC

Familien Mellor bor i Washington DC. I huset bor mor Susan og far David samt deres to smukke piger, Eva på 7 år og Beth på 4 år. Er dit ønske, at komme til en ærke-amerikansk familie med månedlige BBQs, så er familien Mellor lige noget for dig. Læs deres ansøgning Læs mere her.

The Nelson Family – Honolulu, HI

På Honolulu på Hawaii bor Jenna og Mark med deres to børn, Seth på 5 år og Annabel på 7 år. Her vil dine opgaver b.la. være at køre børnene i skole, lege med dem og tage dem til deres efter skole aktiviteter. Elsker du, at være aktiv, så vil familien Nelson være perfekte for dig. Læs deres ansøgning Læs deres brev her.

The Lane Family – Leawood, KS

Familien Lane består af mor Katrina, far Eric og deres to børn, Tristan på 19 år og Blair på 13 år. I denne familie er det 13-årige Blair, du vil blive au pair for, da både Katrina og Eric arbejder meget og har meget lange dage. Så har du altid ønsket dig en dejlig lillesøster, så er dette lige familien for dig. Læs deres ansøgning Se mere her.