WILDLIFE AFRICA - Det er helt vildt!

Er du klar til et spændende eventyr som frivillig i Afrikas smukke natur?

Som frivillig arbejder du med og for dyrene. Uforglemmelige indtryk af natur og dyreliv, udfordrende opgaver og måske et fuldstændig nyt livssyn – her kan du få indtryk, som ikke findes andre steder.

Vores spændende Wildlife programmer lægger vægt på bevarelse af natur og dyr, og giver deltagere fra hele verden mulighed for at arbejde med Afrikas dyreliv i forskellige opgaver.

Vi støtter flere projekter, der strækker sig fra et tilflugtssted for sårede dyr og forældreløse chimpanser, til arbejde med opdræt af løver og overvågning af elefanter, næsehorn og andre af savannens spændende dyr, med daglige ture ud i reservatet.

Vores projekter er nøje udvalgte, og vi har besøgt dem alle, for at være sikre på at de, der står bag, har gode hensigter og brænder for at gøre en forskel for Afrika, så du og ikke mindst dyrene får mest muligt ud af dit ophold.

Hvis du er en af dem, der har en “villig til at lære og deltage-indstilling”, har et godt helbred og gode engelskkundskaber, så tag med ALOTT til Afrika og udlev drømmen!

Der er store og uforglemmelige oplevelser i vente!

Har du lidt svært ved at forestille dig, hvad et ophold i Afrika alt indebærer, så læs mere her.

– Grupperejser og alott more 

 

Jeg vil bare sige mange tusind tak for hjælpen med min rejse… Jeg nyder virkelig livet her på Wildlife Centre i Namibia, og har mødt en masse fantastiske mennesker… Det er lidt underligt at jeg kun har 2 uger tilbage, tiden går bare rigtig hurtigt!!! Så jeg må bare nyde den sidste tid ekstra meget inden jeg drager videre til New Zealand…

– Jan