CARE ALOTT for Australian Wildlife

WILDLIFE PARKS

Her har du muligheden for at opleve dagligdagen i en australsk dyrepark i det tropiske Nordaustralien – på turistvisum.

Der er brug for dig bag kulisserne, hvor du vil komme til at hjælpe med pasning af Australiens unikke dyrearter, alt fra de stærke kænguruer, dovne koalaer og nuttede wombats til krybdyr og de sjældne cassowarries i en dyrepark, der fokuserer på udendørs og naturlige omgivelser for dyr og gæster i Wildlife Habitat i feriebyen Port Douglas.

Er du mere til byliv, så kan vi anbefale dette projekt i Cairns, som er kendt for at være en stor backpacker-magnet for unge fra hele verden. Her er du tæt på troperne og det fascinerende Great Barrier Reef. Du kommer til at stifte bekendtskab med hele tre naturparker, hvor du hjælper til med de daglige opgaver på programmet Cairns Combo.

Arbejde med delfiner i West Australia

Har du, ligesom stort set alle andre i verden, altid været vild med delfiner? Og vil du gerne helt tæt på i deres naturlige levesteder? Så tag vestpå, hvor du kommer helt tæt på, med vores spændende projekt i West Australia – tæt på delfiner.

Alle vores projekter i Australien, tilbydes i Danmark kun gennem ALOTT, så her får du en unik oplevelse i sikre rammer uanset, hvad du vælger.

Programmerne er meget efterspurgte, så vent ikke med at forhør dig og gerne i god tid, hvis du overvejer en af disse muligheder.

Se her hvad tidligere deltagere i Parken oplevede.

Great Barrier Reef er lige i nærheden – vil du lære at dykke?